ordoneaza
1 -“ 100 din 650 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 650 produse

Baterii de baie ieftine

Cauti Baterii de baie ieftine? Iata cele mai accesibile Baterii de baie disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Baterii de baie ieftine

Despre o baterie baie

Bateriile baie sunt unele dintre cele mai utilizate obiecte sanitare din casa ta. Fie că vorbim despre cea pentru lavoar, cadă, bideu sau duș, bateria baie trebuie să îmbine calitatea și inovația, astfel încât să te bucuri de funcțiile sale pentru cât mai mult timp. 

 

Dacă vei răsfoi catalogul Jolly, vei observa că principalele branduri comercializate de noi, în materie de baterii de bai sunt Kludi și Hansgrohe. „Forma urmează funcția” este motto-ul mărcii nemțești Kludi, care urmărește cea mai bună funcționalitate posibilă. Designul purist și sinergia formelor geometrice conturează baterii baie elegante, armonioase și minimaliste.   

Caracteristici baterii baie

Produsele pe care le veți găsi la noi asigură un plus de funcționalitate și estetică în baia ta. Iată câteva dintre cele mai frecvente caracteristici:

 

 • Au regulator de debit;

 • Dispun de inel de limitare a temperaturii;

 • Vin cu perlator economizator (pentru bateriiile de lavoar și bideu);

 • Se livrează cu furtun flexibil (pentru bateriiile de lavoar și bideu);

 • Au protecție de sens  (pentru bateriile de baie și duș);

 • Includ excentrice S (pentru bateriile de baie și duș).

Tipuri baterii baie

 1. Baterii lavoar

 

La capitolul bateriilor pentru lavoare baie, Kludi surprinde prin gama Pure, care conține 3 colecții. Pentru cei care vor să-și amenajeze baia cu un buget redus, Pure & Easy e opțiunea economică. Pure & Solid și Pure & Style sunt colecții practice, care presupun o investiție economică mai mare. 

 

 • Bateriile baie Pure & Easy, Kludi, sunt realizate din crom și se potrivesc diferitor modele de lavoare (60, 70, 100). Unele vin fără ventil de scurgere, altele vin cu ventil de scurgere din plastic, comandat cu tijă.

 • Cele din colecția Pure & Solid propun și modele de baterii sanitare cu acțiune laterală, pe când cele Pure & Style vin și cu variante pentru lavoare înalte.

 • Gama Bozz a brandului Kludi mizează pe un purism autentic. Dimensiunile bateriilor de lavoar diferă, pentru a se potrivi atât modelelor clasice, cât și celor înalte (75,100,240). Unele sunt perfecte pentru montajul în perete.

 • Bateriile de lavoar din colecțiile Zenta și Zenta SL includ ventil de scurgere de tip push-open. De asemenea, poți opta și pentru modelul electronic, care funcționează cu apă premixată.

 1. Baterii bideu

 • Colecțiile Pure & Easy, Pure & Solid și Pure & Style, Kludi, propun baterii pentru bideu din crom, care dispun de un ventil de scurgere metalic, comandat cu tijă. 

 • Aceleași caracteristici sunt valabile și în cazul bateriilor pentru bideu din gama Bozz, Kludi.

 1. Baterii pentru cadă

3.1. Baterii de cadă

 • Bateriile de cadă-duș din colecțiile Pure & Easy, Pure & Solid și Pure & Style, Kludi, sunt fabricate din crom și vin la pachet cu un comutator automat cadă/duș.

 • Bateriile cadă-duș din colecția Bozz pot fi achiziționate și în varianta negru-mat.

3.2. Baterii cadă stative

 • Mono Free și Mono Free Lux sunt doar două dintre bateriile de cadă stative propuse de brandul Florida. Acestea sunt fabricate din alamă sanitară și au finisaje din crom. Sunt ideale pentru căzile freestanding.

 • O altă baterie stativă pentru cada de baie este cea produsă de Fima Carlo Frattini: Spill up. Se recomandă montarea pe pardoseală. 

 1. Baterii duș

 • Dacă ai nevoie pentru o baterie pentru cabina de duș, gama economică Pure & Easy, Kludi, îți propune modele basic, din crom, modele termostate și modele încastrate.

 • Gama Kludi - Bozz vine cu baterii sanitare din crom, disponibile și pe negru-mat.

 1. Baterii cu accesorii de duș

 • Kludi propune în colecția Pure & Easy 3 seturi de baterii cu accesorii de duș:

 1. Cu baterie cadă-duș, 3 în 1:

  1. baterie lavoar;

  2. baterie cadă-duș;

  3. set duș (bară de duș, pară de duș și furtun duș).

 1. Cu baterie duș, 3 în 1:

  1. baterie lavoar;

  2. baterie duș;

  3. set duș (bară de duș, pară de duș și furtun duș).

 1. Cu baterie duș încastrat, 7 în 1:

  1. baterie lavoar;

  2. baterie cadă-duș;

  3. corp încastrat pentru bateria cadă-duș;

  4. set duș (pară de duș, suport și furtun);

  5. braț de duș, pălărie de duș fix și cot racord.

 • Același lucru e valabil și în cazul colecției Pure & Style. Poți alege setul 3 în 1, cu baterie duș, sau cel cu baterie cadă-duș.

 • Dacă vrei să-ți amenajezi o baie neagră, optează pentru bateriile de baie cu accesorii din gama Kludi - Balance. Toate produsele sunt în nuanța negru-mat.

6. Baterii speciale

 • Bateriile speciale marca Kludi dispun de un set de finisare pentru bateria monocomandă duș și diferite accesorii (corp încastrat, pară de duș și furtun, comutator automat, cot racord cu suport de duș).

Tehnologii baterii baie

Perlator economizator

Kludi vine cu această tehnologie pentru bateriile de baie. Perlatorul adaugă bule de aer apei care circulă prin pipa bateriei. Astfel, jetul este regulat, mai silențios și creează impresia unui volum mai mare de apă. Drept beneficii, apa oxigenată prin perlare extrage toxinele de pe suprafața pielii și tu te bucuri de o economie de apă de până la 40%.

Funcția Eco Stop

E o caracteristică a bateriilor sanitare termostate, pentru a utiliza apa și energia în mod eficient.

 

Funcția Safety Stop

E o măsură de siguranță, destinată în special familiilor care au copii mici. Aceasta menține apa la o temperatură constantă și previne depășirea setărilor accidentale de temperatură. 

Funcția Cool Contact

Asigură răcirea corpului bateriei de baie.

Bateriile termostate

Bateriile de baie termostate au o funcție de presetare a temperaturii, datorită căreia utilizatorul se bucură de o siguranță maximă în timpul utilizării. Un element termic special compensează instant fluctuațiile de temperatură, fără ca tu să-ți dai seama. Astfel, bateriile termostate dispun de: 

 • protecție împotriva fluctuațiilor de temperatură a apei; 

 • sită pentru reținerea impurităților; 

 • mâner de reglare a temperaturii, cu protecție la apă fierbinte la 38°C.

Bateriile electronice

Dacă ești în căutarea unor baterii de baie moderne, bateria cu senzor e alegerea perfectă. Montate cu precădere la lavoar, bateriile de baie electronice au un senzor cu infraroșu care permite utilizarea, fără atingere. Sunt extrem de ușor de folosit și, fiindcă nu trebuie să le atingi pentru a porni sau opri apa, te bucuri de un grad maxim de igienizare.