Obiecte sanitare

Obiectele sanitare din baia ta are trebui să îmbine funcționalitatea cu estetica. În acest sens, Jolly - un brand prezent pe piață de mai bine de 30 de ani - îți pune la dispoziție articole sanitare, de care te vei putea bucura vreme îndelungată.

 

„Inovație” e cuvântul-cheie. În ultimele 3 decenii, procesul de fabricare al obiectelor sanitare a suferit schimbări radicale, în special în ceea ce privește designul. Formele clasice, deschise, la care toată partea de sifonare era vizibilă, au fost înlocuite cu forme închise, geometrice, care acoperă acea secțiune a produselor. A trecut și multă vreme de când vasele de toaletă se fabricau în variantele CIL (close ieșire laterală) și CIV (close ieșire verticală), sau de când rezervorul era prins sus, pe perete, iar evacuarea apei se realiza prin racorduri vizibile. Acum, obiectele sanitare sunt fabricate din materiale inovatoare, glazura e și ea diferită, și vin la pachet cu tehnologii moderne de spălare. 

 

Jolly pune accent pe o producție ecodurabilă, pe reducerea consumului de apă și pe igiena utilizării și clătirii obiectelor sanitare de baie.

Tipuri de obiecte sanitare 

Lavoare baie

De la lavoare de baie pe perete sau lavoare de baie stative, până la lavoare de baie pe blat și lavoare de baie duble, în catalogul nostru găsești tot felul de modele - de dimensiuni și culori diferite - care se pot încadra în stilul pe care vrei să-l conturezi. Mai mult decât atât, Jolly îți pune la dispoziție și accesorii pentru aceste obiecte sanitare: ventile, sifoane, sisteme de prindere și articole decorative.

Piedestale baie și apărătoare sifon

Cersanit, Hatria și Villeroy & Boch propun o gamă variată de piedestale pentru lavoare baie și apărătoare de sifon.

Vase WC

Poți alege între vase WC stative, vase WC suspendate sau vase WC stative, cu rezervor deasupra. În cazul vaselor WC suspendate, nu se vede niciun piedestal și niciun rezervor în fața peretelui, țevile sunt ascunse, și nu există niciun loc în care să se ascundă murdăria. Jolly propune și o serie de accesorii vase WC pentru a-ți ușura procesul de amenajare al băii.

Rezervoare WC

Rezervoarele WC încastrate în perete, cu rame de montaj marca Geberit, oferă băilor un aspect curat și ușor de igienizat.

Capace obiecte sanitare 

Jolly îți pune la dispoziție capace WC dotate cu tehnologiile Soft Close și Quick Release. Acestea se închid lent și silențios, prevenind zgomotele, și se pot îndepărta și monta la loc, printr-o singură mișcare, pentru igienizarea completă a vasului WC. 

Pisoare și sisteme de prindere

Pentru pisoarele cu alimentare din sus sau din spate, poți achiziționa o ramă de prindere marca Geberit și un sistem de clătire cu senzor.

Bideuri 

Și pentru bideurile stative, și pentru bideurile suspendate, s-au dezvoltat elemente de fixare ascunsă. Acestea sunt ușor de montat, iar igienizarea băii se realizează mult mai ușor. 

Ghid de amenajare 

Am lămurit deja faptul că obiectele sanitare suspendate sunt și mai estetice, și mai funcționale. Acestea ocupă puțin spațiu în baie, iar igienizarea încăperii se poate face extrem de rapid. 

 

Primul lucru pe care trebuie să îl iei în calcul înainte de amplasarea articolelor sanitare, e instalația din baie. În funcție de aceasta, stabilești unde vine vasul WC, bideul, lavoarul și cada/cabina de duș.

 

Îți recomandăm ca lavoarul de baie să fie amplasate pe peretele mai lung, pentru a facilita accesul, iar vasul WC și bideul să fie așezate cât mai aproape unul de celălalt și, pe cât posibil, cât mai departe de celelalte obiecte sanitare. 

Ce alegi între cadă și cabină de duș? Dacă ai o baie de dimensiuni reduse, indicat ar fi să optezi pentru o cabină de duș walk-in. Dacă încăperea e de dimensiuni generoase, poți alege o cadă de tip insulă.

 

Varietatea de obiecte sanitare disponibile pe Jolly îți permite să îți amenajezi - și cu un buget redus - baia visurilor tale.