Grupurile cu care interacţionează Jolly

Grupurile cu care interacţionează Jolly Tipul de activitate promovat de Jolly nu se reduce la comerţ şi la publicul ţintă direct implicat. Jolly interactionează cu o serie de grupuri sociale, contactul fiind periodic sau permanent. Pentru succesul nostru, este crucial să avem legături strânse de colaborare şi să intreţinem o relaţie de comunicare adecvată cu fiecare grup.

Nevoile pe care compania trebuie să le satisfacă pentru fiecare grup social sunt:

 • Jolly trebuie să corespundă la cerinţele financiare, etice, economice, ecologice şi sociale ale proprietarului.
 • Investim în oameni. Angajaţii noştri reprezintă baza firmei, succesul companiei depinzând în cea mai mare măsură de ei. Acordăm o importanţă deosebită dezvoltării agngajaţilor noştri. Cele 2 cursuri săptămânale de pregătire contribuie la asta.
 • Imbunătăţim permanent  programul nostru de inducţie şi socializare. Acordăm o atenţie specială  programului de încadrare şi socializare a oricărui nou angajat. Jolly are ca obiectiv, să ajungă printre cele mai căutate/atrăgătoare companii din Cluj pe piaţa forţei de muncă.
 • Revânzătorii noştri au un rol primordial. Colaborarea din ce în ce mai bună cu acest segment este cheia eficacităţii. Succesul lor este succesul nostru.
 • Clientii noştri finali utilizează şi beneficiează de avantajele serviciilor noastre. Prin observaţiile lor, contribuie la dezvoltarea permanentă a companiei.
 • Furnizorii noştri asigură componentele absolut necesare serviciilor de bună calitate asigurate de Jolly. Colaborarea noastră cu furnizorii este condiţionată de aceleaşi standarde înalte de calitate pe care ni le impun clienţii noştri.
 • Jolly sprijină cultura. Din fondurile Jolly s-a înfiinţat o librărie în centrul Clujului care are ca obiect principal, cartea de artă şi de arhitectura. Jolly  a sponsorizat o serie de activităţi culturale dintre care se evidenţiează  festivalul „Interferenţe” organizat de Teatrul Maghiar de Stat. Teatrul „Sala Mică”, primul teatru  independent din Cluj, beneficiează de asemenea de sprijinul logistic şi material al firmei Jolly.
 • Relaţia cu sfera socială este deosebit de importantă. Jolly participă constant la acţiuni de binefacere, sprijină ecologistii.  Jolly este una din puţinele firme care au un compartiment special care asigura proiectarea şi amenajarea băilor pentru persoane cu dificultăţi locomotirii.
 • Din dorinţa de a veni in sprijinul învăţământului, anual, zeci de studenţi care fac practica în cadrul firmei beneficiază de experienţa acumulată de noi de-a lungul anilor. În spaţiul deţinut de  Jolly se desfăşoară cursurile de management ale Open University (CODECS S.A.Bucuresti)
 • Sprijin pentru start de carieră. Jolly caută să integreze cât mai mulţi tineri care sunt la început de carieră. Jolly organizează săptămânal intălniri şi cursuri, unde tineri la început de carieră se pot întâlni cu oameni de afaceri.
 • Jolly are o relaţie specială cu media. Melodiile Jolly au devenit cunoscute prin intermediul posturilor de radio care activează în Cluj.