ordoneaza
1 -“ 100 din 126 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 126 produse

Vase WC ieftine

Cauti Vase WC ieftine? Iata cele mai accesibile Vase WC disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Vase WC ieftine

Ghid achiziție vas WC

Alegerea corectă a vasului WC este vitală pentru baia dumneavoastră. În momentul în care sunteți deciși să achiziționați un nou vas WC trebuie să luați în considerare o serie de aspecte importante.

 

1.      Confort

Confortul este probabil cel mai important element atunci când luăm în calcul achiziționarea unui vas WC nou. Confortul este legat în special de forma vasului. Cu alte cuvinte este extrem de important să alegem cu grijă forma vasului de toaletă pentru a obține confortul dorit. Formele și mărimile sunt dintre cele mai diverse, în așa fel încât să răspundă tuturor preferințelor.

 

2.      Stil

În ceea ce privește stilul, puteți opta între mai multe variante. Mulți dintre dumneavoastră sunteți tentați să optați pentru vasul WC clasic. Vasul de toaletă cu stativ este cel obișnuit, totuși dacă vă doriți să oferiți o altă față băii dumneavoastră, puteți alege un vas de WC suspendat. Tot în categoria vasului clasic se încadrează și rezervorul. Astfel dacă va doriți să câștigați spațiu sau să imprimați un design modern, aveți posibilitatea să alegeți un vas de toaletă cu rezervorul ascuns în perete. Cromatica este de asemenea un element important. La fel ca și în cazul celorlalte elemente ale băii, vasele de WC sunt cu precădere de culoare albă, și ar fi indicat să optați pentru alb deoarece oferă băii dumneavoastră un aer mult mai elegant. Puteți să optați și pentru alte nuanțe însă ar fi de preferat să fie derivate ale albului pentru a păstra luminozitatea și ambianța plăcută. Un alt aspect important este reprezentat de capacul vasului de toaletă. Un capac subțire păstrează un aer elegant. Dacă va doriți să oferiți un aspect luxos băii dumneavoastră ar fi indicat ca, capacul să fie de aceeași culoare cu vasul WC.

 

3.      Preț

În ceea ce privește prețul, acesta variază în funcție de stilul pe care-l preferați. Dacă vă doriți un vas WC clasic, cu rezervor prețul este mai mic. Pe de altă parte dacă preferați un vas de toaletă mai luxos, suspendat cu rezervorul ascuns în perete, prețul este puțin mai ridicat. Totuși indiferent de gusturi sau preferințe, prețurile reflectă calitatea produselor.

Vasul de toaletă trebuie să fie un garant al confortului, fie că vă doriți unul cu un design modern, fie că optați pentru un vas clasic, obișnuit, care să nu vă afecteze bugetul substanțial. În ambele cazuri, aveți o mulțime de oportunități pentru a achiziționa vasul de toaletă potrivit pentru baia dumneavoastră.