ordoneaza
1 -“ 100 din 154 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 154 produse

Vase WC ieftine

Cauti Vase WC ieftine? Iata cele mai accesibile Vase WC disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Vase WC ieftine

Vase WC

Formele maiestuoase și eleganța vaselor WC oferite de Jolly au menirea de a oferi băii tale un aspect aparte. Cu liniile sale clasice, vasul de toaletă se încadrează de minune atât într-un design minimalist, cât și într-unul modern, inovator. Pe lângă estetica plăcută, vasele WC garantează un grad ridicat de funcționalitate și confort.

 

Bazinele WC sunt obiecte sanitare care ar trebui să îmbine expertiza în instalații cu designul clar și armonios. Asta reușesc brandurile pe care le regăsești în catalogul nostru. Nume precum Villeroy & Boch, Hatria, Geberit sau Kolo, au realizat vase WC gândindu-se la formele estetice, utilizarea simplă, economia de spațiu, curățarea ușoară, precum și economisirea apei.

Tipuri de vas WC

    Vas WC suspendat

 • Villeroy & Boch propune, în colecția Architectura, trei dimensiuni pentru vasele WC suspendate: compact (35 x 48 cm), standard (37 x 53 cm) și comfort/XL (41 x 58 cm). E vorba despre un set WC suspendat, format din bazinul propriu-zis și capacul WC cu închidere lentă și demontare rapidă. 

 • În gama Avento, brandul german propune capacul de tip sandwhich pentru un WC suspendat. Setul e dotat cu un vas de toaletă cu fixare ascunsă, iar capacul e Soft Close și Quick Release. 

 • Bazinele WC din colecția O.Novo, Villeroy & Boch prezintă glazură antibacteriană și sunt vin în combi-pack, adică vas WC suspendat și capac WC.

 • Și setul WC suspendat din gama Subway propune capace dotate cu tehnologiile Soft Close și Quick Release, și vase WC calitative, rimless, care permit spălarea ușoară a toaletei cu un minimum de apă. 

 • Și Hatria propune vase WC suspendate, care surprind prin curbele fine, calitatea materialelor și funcționalitatea lor. Bazinele WC suspendate din colecțiile Next și Le Fiable, sunt rimless, adică nu au o ramă interioară, deci permit spălarea facilă, în timp ce capacele sunt dotate cu funcțiile Soft Close și Quick Release. 

    Vas WC stativ

 • Tot Hatria propune și vase WC stative, în gamele Next și Le Fiable. Obiectele sanitare sunt back to wall (lipite de perete), având o fixare ascunsă. Mai mult decât atât, sunt rimless, deci se curăță extrem de ușor.

 • Gama Selnova Square, Geberit, îți pune la dispoziție vasul WC stativ, pentru rezervor ceramic Back to Wall. 

    Vas WC stativ cu rezervor pe vas

 • Vasele WC din colecția O.Novo, Villeroy & Boch, reprezintă pachetul complet. Vasul WC stativ are ieșire universală sau orizontală, rezervorul se alimentează lateral sau din spate, iar capacele WC sunt dotate cu funcțiile Quick Release și Soft Close. 

 • Același pachet îl oferă și brandul Kolo în colecția Twins. Setul WC stativ e cu scurgere orizontală, rezervorul e cu alimentare laterală, iar capacul WC e Quick2Clean (curățare rapidă). 

 • Cersanit propune în gama Carina un vas WC stativ cu rezervor pe vas. Bazinul WC e Clean-On, rezervorul are o capacitate de 3/6L, cu alimentare laterală, iar capacul WC cu închidere lentă și demontare rapidă, dispune de tratament antibacterian.

    Set vas WC cu monobloc

 • Villeroy & Boch definește eleganța în acest domeniu. Vasul WC stativ monobloc, din colecția Hommage, e realizat din cearamică, în nuanța alb-alpin. La fel și rezervorul WC. Capacul e dotat cu tehnologia Soft Close și Quick Release. 

 • Și Hatria propune seturi de vase WC cu monobloc în 3 dintre colecțiile sale: Bianca, Erika Pro Q și Le Fiable. Toate sunt back to wall, iar capacele au închidere lentă și demontare facilă.

    Vas WC cu bideu

 • Geberit e specialist la acest capitol. Vasele WC cu funcție de bideu se regăsesc în colecția AquaClean. Produsul dispune de:

 1. Telecomandă - pentru controlarea funcțiilor.

 2. Uscător - după spălare, uscătorul trimite un jet de aer pentru a reduce temperatura treptat.

 3. Funcție de extragere a mirosurilor neplăcute - prin intermediul unul ventilator și al unui filtru ceramic de tip fagure.

 4. Tehnologia Whirlspray - două duze care eliberează un jet aerat, elicoidal, reglabil ca poziție și intensitate.

 5. Duză specială - asigură un jet de spălare delicat, dedicat doamnelor.

 6. Tehnologia TurboFlush - curăță perfect vasul ceramic rimless.

 • Pe lângă Geberit, și Hatria propune un model de vas WC cu funcție de bideu, în gama Erika Pro Q.

Vas WC pentru persoanele cu nevoi speciale

 • Atent gândite pentru persoanele cu dizabilități motorii, Hatria propune o gamă variată de vase WC cu deschidere largă. În aceeași colecție - Autonomy - se găsesc și lavoare de baie, oglinzi sau bare de siguranță, care sunt considerate produse ergonomice pentru persoanele cu.nevoi speciale.

Vas WC pentru copii

 • Gama Bambini realizată de brandul Geberit, vine cu o gamă largă de obiecte sanitare pentru copii, printre care și vase WC.

Formă bazine WC

Vase WC Back to Wall

Aceste bazine WC sunt frezate în partea din spate pentru a se mula perfect pe zid. Corpul are o formă închisă și merge până în perete, ascunzând astfel țevile de evacuare. Procedeul Back to Wall se aplică atât pentru vasele WC stative cu rezervor, cât și pentru cele care au rezervorul încastrat în perete.

Vase WC cu evacuare universală

Vasele de toaletă cu evacuare universală rezolvă evacuarea verticală. Ele au sifonul amplasat sub vas, iar ștuțul de evacuare e amplasat relativ departe de perete. Această poziționare permite conectarea unor coturi în formă de P sau S, spre un sistem de canalizare vertical. 

Materiale vase WC

TitanCeramul e ceramica dezvoltată de brandul Villeroy & Boch. Vasele WC din TitanCeram sunt mult mai netede față de cele fabricate din ceramică obișnuită, iar murdăria este rapid îndepărtată de caracteristicile hidrofobe și anticalcare ale TitanCeramului.

 

Bazinele WC comercializate de noi dispun de o glazură de protecție marca Geberit. KeraTectul transformă vasele WC în obiecte sanitare rezistente la murdărie și zgârieturi, fiind extrem de fină la atingere și lucioasă. 

Tehnologii pentru un vas WC 

Vasele WC sunt dotate cu glazură antibac (pentru 0 bacterii), anticalcar (pentru a preveni depunerile), glazură cu efect hidrofob (de autocurățire a vasului WC), dar și cu tehnologia ViFresh (pastile odorizante care elimină mirosul neplăcut).

Accesorii bazine WC

    Racorduri de evacuare 

 

Acestea constau în seturi de izolare fonică pentru bideu și vas WC suspendat, și seturi de legătură pentru vase WC și ramă de montaj. Toate, marca Geberit.

Dușuri de spălare integrate în vasul WC

Dușul montat lângă vasul WC e perfect pentru băile care nu permit amplasarea unui bideu. În cazul acestor produse, o pipă de scurgere este integrată în corpul vasului de toaletă, în timp ce bateria de duș, care asigură mixajul și comanda apei de spălare, e încastrată în perete, lângă vasul WC. Vezi oferta din gama Erika Pro Q, Fusion și Le Fiable, marca Hatria.