ordoneaza
1 -“ 73 din 73 produse
ordoneaza
1 -“ 73 din 73 produse

Rigole cabină duș ieftine

Cauti Rigole cabină duș ieftine? Iata cele mai accesibile Rigole cabină duș disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Rigole cabină duș ieftine

Despre rigole pentru cabina duș

Achiziționarea unei cabine duș vine la pachet cu necesitatea instalării unei rigole, care să asigure buna scurgere a apei. Cel mai des le întâlnim în cazul cabinelor duș walk-in, tot mai populare în momentul de față, atât în amenajarea băilor moderne mici, cât și în a celor de dimensiuni mai mari. 

 

Prezent pe piață de mai bine de 30 de ani, Jolly propune, de la an la an, rigole pentru cabine duș tot mai performante, care să întrunească toate condițiile funcționale și estetice, pentru baia ta.

Caracteristici rigole cabina duș 

Toate modelele de rigole duș comercializate de noi au un design clasic și discret, care se integrează în stilul pe care dorești să-l conturezi. Mai mult decât atât, orice rigolă baie se instalează cu ușurință. Iată cele mai importante beneficii ale produselor marca Geberit, pe care vi le oferim:

 

 1. Instalare flexibilă. Datorită foliei de etanșare flexibile, rigola duș poate fi instalată și central, și la perete.

 2. Redimensionare. Rigolele pentru cabinele de dus pot fi scurtate, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție.

 3. Curățare facilă. Deoarece suprafața sa e deschisă, rigola baie poate fi spălată regulat, cu ușurință, prevenind astfel depunerile ascunse.

 4. Colector de impurități. Capacul de la mijlocul rigolei are un grătar integrat, care strânge firele de păr și impuritățile. Datorită designului special, acesta poate fi spălat rapid și simplu.

 5. Folie de etanșare injectată. Siguranța etanșării e maximă, aceasta fiind garantată de folia injectată în rigola duș, încă din fabrică.

 6. Capac detașabil. Capacul compact de la mijlocul rigolei duș se poate îndepărta cu ușurință, pentru a putea simplifica accesul la scurgere. 

 7. Materiale calitative. Rigolele duș marca Geberit sunt rezistente, din oțel inoxidabil cu finisaj lustruit periat, sau eloxat în negru.

Structura unei rigole cabina de duș

O rigolă duș e formată din:

 • Sifon 

 • Ramă cu grătar integrat, capac și capac de curățare

 

Există 3 tipuri de sifoane:

 1. Sifonul pentru rigole duș potrivit pentru o pardoseală cu o înălțime de 90 - 220 mm la admisie, cu un debit de 48 L/min.

 2. Sifonul pentru rigole duș potrivit pentru o pardoseală cu o înălțime de 65 - 90 mm la admisie, cu un debit de 24 L/min.

 3. Sifonul pentru rigole duș, cu instalare prin traversarea pardoselii.

 

În funcție de sifon, există mai multe tipuri de rame/grătare compatibile:

 1. CleanLine 20 - ramă din inox negru și grătar din inox periat; rigolă duș cu posibilitate de scurtare și poziționare a înălțimii, înclinării și deplasării; adecvat pentru o grosime a gresiei de 8 - 35 mm; cu montaj în pat de mortar subțire.    

 2. CleanLine 60 - ramă din inox negru și grătar din inox periat; rigolă duș cu posibilitate de scurtare și poziționare a înălțimii, înclinării și deplasării; adecvat pentru o grosime a gresiei de 8 - 35 mm; cu montaj în pat de mortar subțire. 

Modele rigole pentru duș baie

 • Rigola duș Plast Brno este compusă din: corpul rigolei, cu bordură perimetrală pentru hidroizolație, picioare de reglaj ale înălțimii și pantei de scurgere, și grătar din inox. Are un debit de scurgere de 50 L/min, o înălțime de montaj în șapă de 66 mm și o sarcină maximă de 300 kg. 

 • Simple Alcaplast e o rigolă baie care dispune de sifon antimiros SMART, bandă autoadezivă de hidroizolație, picioare ajustabile și cheie pentru ridicarea grătarului. Double Alcaplast are un grătar cu două fețe și poate fi folosit în interior, pentru evacuarea apei din incinta de duș, dar și în spațiile deschise, sau lână peretele zonei de duș. În cazul rigolelor Double Alcaplast, accesul se poate face și în scaun cu rotile. 

 • Rigola cabina de duș Simple APZ10 e disponibila cu grătar de inox sau cu grătar negru mat, pentru a putea fi integrat și în băile în care negrul e vedeta. Jolly îți pune la dispoziție și APZ6 Professional, acesta fiind un canal de scurgere pentru duș, cu margine pentru grătar plin.  

 

FAQ

 

Ce caracteristici are o rigolă pentru cabina de duș?

O rigolă pentru cabina de duș este un sistem de scurgere care se instalează în podeaua dușului sau in peretele vertical al acestuia pentru a colecta și evacua apa. Caracteristicile unei rigole de dus sunt diverse, incepand de la materialele din care este confectionata, inox, alama sanitara ,pana la dimensiune acesteia, care variaza in functie de dimensiunea cabinei de dus. Cu cat este mai mare cabina de dus, este recomandata si o rigola mai mare pentru a colecta cat mai bine apa. Ca si concluzie daca sunteți în căutarea unui sistem de scurgere pentru duș, o rigolă de duș este o alegere excelentă. Rigolele de duș sunt ușor de curățat, sigure, eficiente și permit un acces facil in cabina de dus pentru persoanele cu dizabilități.
 
 

Cum instalezi rigola la cabina duș?

Operatiunea de instalare a rigolei de dus poate fi usoara daca ai cunostintele necesare, iata cativa pasi pe care ar trebui sa-i urmam: in primul rand ar trebui sa pregatim zona de lucru, alegem pozitia rigolei si o marcam, ulterior perforam podeaua dusului, montam rigola si o conectam la sistemul de canalizare. Nu in ultimul rand testați rigola, porniți apa în duș și verificați dacă rigola funcționează corect.
Dacă totusi nu sunteți încrezători în abilitățile dumneavoastra de a instala rigola, este recomandat să apelați la un instalator autorizat.
 
 

Ce tipuri de rigole există pentru cabina de duș?

Există mai multe tipuri de rigole pentru cabina de duș, fiecare cu propriile avantaje și dezavantaje. Rigolele cu sifon sunt cele mai comune tipuri de rigole pentru cabina de duș. Acestea sunt formate dintr-un corp de scurgere, un sifon și o grătar. Sifoanele sunt responsabile de colectarea apei și de evacuarea acesteia în sistemul de canalizare. Rigolele cu sifon sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme, pentru a se potrivi oricărui duș. Se mai diferentiaza si din punct de vedere al materialului din care este facut gratarul, cum ar fi: inox, aluminiu sau plastic.
 
 

Ce rigolă se recomandă la cabina de duș walk in?

Trebuie să acorzi o atenție sporită in ceea ce priveste alegerea unei rigole de duș. Aceasta trebuie adaptată cabinei de dus walk in pentru a permite scurgerea facilă a apei. Rigola de dus care o va deservi poate fi un element de design care sa atraga privirile, ofera un stil minimalist deoarece creeaza senzatia de spatiu liber. Cabina de dus walk in cu rigola va fi mai practica, accesul in interior ei fiind unul mult mai facil. Nu va mai trebui sa urcati peste marginea caditei de dus. In concluzie se recomanda sa imbinam utilul cu placutul cand vine vorba de alegerea unei rigole, sa fim foarte atenti sa alegem un produs de o calitate superioara , deoarece este destul de utilizat in viata de zi cu zi, in plus sa arate placut si modern, in ton cu amenajarea baii.