ordoneaza
1 -“ 61 din 61 produse
ordoneaza
1 -“ 61 din 61 produse

Rigole dus ieftine

Cauti Rigole dus ieftine? Iata cele mai accesibile Rigole dus disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Rigole dus ieftine

Despre rigole duș

Achiziționarea unei cabine duș vine la pachet cu necesitatea instalării unei rigole, care să asigure buna scurgere a apei. Cel mai des le întâlnim în cazul cabinelor duș walk-in, tot mai populare în momentul de față, atât în amenajarea băilor moderne mici, cât și în a celor de dimensiuni mai mari. 

 

Prezent pe piață de mai bine de 30 de ani, Jolly propune, de la an la an, rigole duș tot mai performante, care să întrunească toate condițiile funcționale și estetice, pentru baia ta.

Caracteristici rigole duș 

Toate modelele de rigole duș comercializate de noi au un design clasic și discret, care se integrează în stilul pe care dorești să-l conturezi. Mai mult decât atât, orice rigolă baie se instalează cu ușurință. Iată cele mai importante beneficii ale produselor marca Geberit, pe care vi le oferim:

 

 1. Instalare flexibilă. Datorită foliei de etanșare flexibile, rigola duș poate fi instalată și central, și la perete.

 2. Redimensionare. Rigolele pot fi scurtate, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție.

 3. Curățare facilă. Deoarece suprafața sa e deschisă, rigola baie poate fi spălată regulat, cu ușurință, prevenind astfel depunerile ascunse.

 4. Colector de impurități. Capacul de la mijlocul rigolei are un grătar integrat, care strânge firele de păr și impuritățile. Datorită designului special, acesta poate fi spălat rapid și simplu.

 5. Folie de etanșare injectată. Siguranța etanșării e maximă, aceasta fiind garantată de folia injectată în rigola duș, încă din fabrică.

 6. Capac detașabil. Capacul compact de la mijlocul rigolei duș se poate îndepărta cu ușurință, pentru a putea simplifica accesul la scurgere. 

 7. Materiale calitative. Rigolele duș marca Geberit sunt rezistente, din oțel inoxidabil cu finisaj lustruit periat, sau eloxat în negru.

Structura unei rigole duș

O rigolă duș e formată din:

 • Sifon 

 • Ramă cu grătar integrat, capac și capac de curățare

 

Există 3 tipuri de sifoane:

 1. Sifonul pentru rigole duș potrivit pentru o pardoseală cu o înălțime de 90 - 220 mm la admisie, cu un debit de 48 L/min.

 2. Sifonul pentru rigole duș potrivit pentru o pardoseală cu o înălțime de 65 - 90 mm la admisie, cu un debit de 24 L/min.

 3. Sifonul pentru rigole duș, cu instalare prin traversarea pardoselii.

 

În funcție de sifon, există mai multe tipuri de rame/grătare compatibile:

 1. CleanLine 20 - ramă din inox negru și grătar din inox periat; rigolă duș cu posibilitate de scurtare și poziționare a înălțimii, înclinării și deplasării; adecvat pentru o grosime a gresiei de 8 - 35 mm; cu montaj în pat de mortar subțire.    

 2. CleanLine 60 - ramă din inox negru și grătar din inox periat; rigolă duș cu posibilitate de scurtare și poziționare a înălțimii, înclinării și deplasării; adecvat pentru o grosime a gresiei de 8 - 35 mm; cu montaj în pat de mortar subțire. 

Modele rigole duș 

 • Rigola duș Plast Brno este compusă din: corpul rigolei, cu bordură perimetrală pentru hidroizolație, picioare de reglaj ale înălțimii și pantei de scurgere, și grătar din inox. Are un debit de scurgere de 50 L/min, o înălțime de montaj în șapă de 66 mm și o sarcină maximă de 300 kg. 

 • Simple Alcaplast e o rigolă baie care dispune de sifon antimiros SMART, bandă autoadezivă de hidroizolație, picioare ajustabile și cheie pentru ridicarea grătarului. Double Alcaplast are un grătar cu două fețe și poate fi folosit în interior, pentru evacuarea apei din incinta de duș, dar și în spațiile deschise, sau lână peretele zonei de duș. În cazul rigolelor Double Alcaplast, accesul se poate face și în scaun cu rotile. 

 • Rigola duș Simple APZ10 e disponibil cu grătar de inox sau cu grătar negru mat, pentru a putea fi integrat și în băile în care negrul e vedeta. Jolly îți pune la dispoziție și APZ6 Professional, acesta fiind un canal de scurgere pentru duș, cu margine pentru grătar plin.