ordoneaza
1 -“ 50 din 50 produse
ordoneaza
1 -“ 50 din 50 produse

Rigole dus ieftine

Cauti Rigole dus ieftine? Iata cele mai accesibile Rigole dus disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Rigole dus ieftine

Ghid de achiziție rigolă de duș

Majoritatea dintre dumneavoastră, în momentul în care ați luat hotărârea de a instala un duș în baie, cu siguranță ați omis rigola. Este adevărat, rigola dușului nu este primul lucru la care să te gândești atunci când îți amenajezi baia totuși acest element are o importanță majoră. Este necesar să îi acordați o atenție deosebită și mai ales să fiți foarte atenți la aspectele din acest ghid, înainte de a achiziționa o rigolă pentru dușul dumneavoastră.

1.      Stilul

Stilul rigolei de duș, este direct proporțional cu importanța pe care i-o oferiți. Astfel în cazul în care vă este relativ indiferent felul cum arată sau unde este poziționată rigola, ar trebui să optați pentru una clasică, în podea, dreptunghiulară sau în orice altă formă, cu aspect de grătar. Totuși, chiar dacă nu acordați o mare importanță rigolei, ar fi indicat să optați pentru un model care să includă o sită pentru păr, asta pentru a evita eventuale probleme la țeava de scurgere. Dacă sunteți atenți la detalii, și vă doriți o rigolă cât mai discretă atunci puteți alege una cu montaj în perete cu grătar faianțabil. O rigolă de acest gen este potrivită în cazul în care baia dumneavoastră are un stil vintage și nu doriți ca design-ul rigolei să strice ambianța creeată de elementele retro din baie. În cazul în care aveți o baie cu design modern, aveți posibilitatea să achiziționați o rigolă în același stil dar cu led, păstrând astfel aceiași notă a băii.

2.      Materialul

În ceea ce privește materialul opțiunile se rezumă la plastic, oțel inoxidabil și inox. Aici este foarte clar faptul că, ar fi de preferat să optați pentru oțelul inoxidabil deoarece are un plus la capitolul durabilitate. În același timp trebuie să aveți în vedere și aspectul legat de cromatică, în cazul în care alegeți o rigolă la vedere.

3.      Prețul

În ceea ce privește rigolele de duș, prețul variază în funcție de specificațiile pe care le dețin. Dacă alegeți o rigolă clasică stil grătar, la vedere, prețurile sunt mai accesibile. În schimb în cazul în care vreți să ascundeți cât mai bine rigola, atunci prețurile sunt puțin mai ridicate. Totuși este necesar să stabiliți importanța rigolei, deoarece in cazul in care o considerați un element important atunci, este clar că sunteți pregătiți să cheltuiți o sumă rezonabilă pentru a achiziționa o rigolă care să fie pe placul dumneavoastră.

Așa cum am afirmat și la începutul acestui ghid rigola dușului este de multe ori ignorată, însă importanța ei este indiscutabilă. Astfel că este recomandat să luați în calcul cele 3 puncte prezentate în acest ghid, înainte de a achiziționa o rigolă pentru duș.