ordoneaza
1 -“ 45 din 45 produse
ordoneaza
1 -“ 45 din 45 produse

Cazi free standing ieftine

Cauti Cazi free standing ieftine? Iata cele mai accesibile Cazi free standing disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Cazi free standing ieftine

Despre cada freestanding  

 

„Dacă vrei o baie cu adevărat…” - Motto-ul nostru îți permite să dai frâu liber imaginației și să creezi baie visurilor tale. Dacă vrei o baie cu adevărat relaxantă, modernă, dotată cu obiecte sanitare inovatoare și accesorii tehnologice de ultimă generație, noi îți îndeplinim dorințele. Dar, dacă vrei o baie cu adevărat spectaculoasă, cada freestanding nu poate să lipsească. 

 

Jolly îți pune la dispoziție diferite modele, realizate de nume mari din industria obiectelor sanitare. Kolpasan, Hatria și Florida sunt doar câteva dintre brandurile care propun căzi baie freestanding calitative, fiabile și extrem de estetice.  

 

Transformă una dintre cele mai frecventate încăperi din casa ta într-o reală oază de relaxare. Dacă alegi o cadă baie freestanding, practic, îți creezi acasă propriul SPA, dar nu uita un aspect important: dimensiunile băii sunt esențiale. Dacă spațiul nu-ți permite includerea unei căzi bai freestanding, poate ai vrea să te îndrepți spre o cabină duș. În orice caz, gândește-te bine dacă vrei o cadă de baie sau o cabină de duș, pentru că achiziția e una pe termen lung. 

Modele de căzi freestanding

 

„Vană freestanding”, „cadă cu picioare”, „cadă freestanding la perete”, „cadă freestanding dreptunghiulară” - din fericire, noi oferim o varietate de modele, pentru a satisface nevoile fiecărui client. Vrei să-ți amenajezi baia cu un buget redus și cauți o cadă de baie freestanding ieftină, sau dispui de o sumă ceva mai mare pentru această achiziție? Răsfoiește catalogul nostru online pentru a descoperi oferta!

 

 • Brandul sloven Kolpasan propune căzi freestanding, din acril sanitar. Modelele Comodo White, Comodo Black & White, Mary White, Mary Black & White și cada baie freestanding Dream sunt independente și se livrează cu instalație de cadă, preaplin și sifon, și dispun de finisaj cromat. 

 • Tiberis și Roma sunt alte două alternative, marca Hatria. Roma este o cadă freestanding dreptunghiulară, în timp ce Tiberis are o formă ovală. Ambele sunt livrate cu picioare de nivelare, preaplin, ventil click-clack și sifon. 

 • Fluminia deține autoritate la capitolul căzi freestanding, oferind clienților săi o varietate de opțiuni dintre care pot alege. Dacă vrei o cadă cu picioare cromate, aurii sau argintii, modelele Garda, Garda New, Dido și Venus sunt ideale pentru tine. Acestea se livrează cu instalație completă, care e vizibilă și cromată, inclusiv țevile. Căzile freestanding se livrează cu preaplin și ventil. Dacă vrei o cadă cu picioare reglabile, dispui de o gamă largă de variante: Fiore, Ciprea, Aura New, Flora, Selena New, Marylin, Anemona New, Ava, Denisa New, Quadro, Galateia, Xenia New, Natasha, Natalia New. Găsește forma potrivită pentru spațiul pe care îl ai la dispoziție (cadă ovală, cadă dreptunghiulară freestanding) și alege una dintre cele două dimensiuni disponibile pentru cada de baie dorită. Mai mult decât atât, toate aceste modele permit montarea bateriei pe cadă.

Materialul căzilor freestanding

 

Pentru relaxare maximă și fiabilitate ridicată, materialul căzilor freestanding e un criteriu important. 

 

 • Modelele comercializate de Jolly sunt realizate din acril sanitar. Rezistența și durabilitatea obiectelor sanitare obținute depind de calitățile chimice ale acriliului folosit, de grosimea plăcii de acril și, nu în ultimul rând, de tehnicile de termoformare ale producătorului. Pentru a spori rezistența vanelor freestanding, stratul de acril trebuie întărit cu un material care să-i sporească rigiditatea. La producătorii de renume pe care îi comercializăm noi (Kolpasan, Hatria și Florida), stratul de acril al căzilor freestanding este de 4 - 6 mm. Fiind gros, în caz de zgârieturi ușoare sau adânci, repararea se face cu ușurință prin șlefuire. Căzile freestanding din acril sanitar pot veni în mai multe culori; alb și negru sunt opțiunile disponibile în catalogul nostru.

 • Mai mult decât atât, unele produse dispun de accesorii cu finisaje cromate, cum ar fi căzile cu picioare argintii (sau aurii, la cererea clientului).

Cadă baie freestanding: Accesorii și tehnologii

 

 • Tetierele și scăunele pentru vana freestanding;

 • Tratament anti-slip/anti-derapant, pentru prevenirea eventualelor accidente;

 • Bare de siguranță, utile celor vârstnici;

 • Baterii stative pe cadă;

 • Instalații calitative de cadă, care asigură buna scurgere a apei și previn apariția petelor de mucegai;

 • Soluții de curățare a depunerilor de pe cada freestanding; 

 • Metode de reparare a micilor leziuni de pe suprafața căzilor de acril.