ordoneaza
1 -“ 37 din 37 produse
ordoneaza
1 -“ 37 din 37 produse

Cazi free standing ieftine

Cauti Cazi free standing ieftine? Iata cele mai accesibile Cazi free standing disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Cazi free standing ieftine

Ghid achiziție cadă freestanding

Dacă v-ați săturat de vechea cadă și felul în care arată baia dumneavoastră. Dacă sunteți sătui de aspectul clasic al băii și vă doriți să aduceți ceva inedit în baia dumneavoastră, atunci o cadă freestanding este probabil elementul de care aveți nevoie. Totuși înainte de achiziționa o asemenea cadă este necesar să aveți în vedere anumite aspecte care va vor fi de folos.

1.      Preț

Dacă vorbim de un ghid de achiziție atunci prețul este un element care trebuie luat în calcul de fiecare dată. Cazile freestanding au poate un preț puțin mai ridicat față de cele obișnuite. Prețul variază in funcție de material și de design. Totuși sumele pe care trebuie să le plătiți pentru a achiziționa o asemenea cadă nu sunt exorbitante. Există prețuri potrivite pentru fiecare buzunar, depinde doar de dumneavoastră și de ceea ce vă doriți de la cada pe care vreți să o achiziționați.

2.      Design

Așa cum am spus și anterior, cada freestanding este soluția perfectă dacă v-ați decis că vă doriți altceva. Dacă vă doriți să schimbați ceva în baia dumneavoastră atunci o cadă de acest tip, va schimba radical felul în care arată baia. Cada va deveni elementul central al băii, atât la propriu cât și la figurat. Cu alte cuvinte cada freestanding este de cele mai multe ori așezată în mijlocul băii, astfel ca celelalte elemente din baia dumneavoastră vor fi influențate în mod direct de cadă. Practic o cada freestanding dictează felul în care vă decorați baia, atât din punct de vedere al spațiului cât și din punct de vedere cromatic.

3.      Stilul

Atunci când alegeți cada, va trebui să luați în considerarea dimensiunea acesteia și materialul, în funcție de mai multe aspecte. În principal trebuie să aveți în vedere înălțimea și greutatea persoanelor care vor utiliza cada. Odată ce v-ați hotărât cu privire la aceste elemente, puteți să vă concentrați asupra stilului căzii freestanding pe care vă doriți să o achiziționați. Dacă sunteți adeptul stilul clasic atunci ar fi recomandat să optați pentru o cadă cu picioare metalice și formă rotunjită. Aveți grijă totuși ca aceasta să fie în concordanță cu celelalte elemente din baia dumneavoastră. De asemenea puteți opta pentru o cadă pe piedestal, pentru a imprima un stil mai elegant sau în cazul în care vă doriți ceva modern puteți alege o cadă de baie freestanding fațetată cu mozaic sau cu alt material deosebit (cu masca ornamentală).

O cadă freestanding este fără îndoială un element care va schimba fața băii dumneavoastră. O baie în care găsim o cadă de acest fel emană un aer mult mai luxos.  Astfel, înainte de achiziționa o cadă de tip freestanding este recomandat să aveți în vedere aspectele pe care vi le-am prezentat în acest ghid , pentru a face alegerea potrivită pentru dumneavoastră.