Ghid de achiziție a unei căzi de baie.

Selectează de mai sus subcategoria dorită. Dacă sunteți indecis, mai jos v-am pregatit un mic ghid prin care dorim sa răspundem întrebarilor dumneavoastră. În cazul în care intrebarea dumneavoastră nu este mai jos, vă putem ajuta telefonic. 

Alegerea unei noi căzi de baie nu este mereu atât de simplă precum ar putea părea. Confortul, spațiul, materialele și bugetul sunt toate decizii importante.

Dacă sunteți în acel punct în care considerați achiziția unei căzi de baie noi, știți deja că sunt multe puncte importante ce trebuie luate în considerare. Mai ales, că aceasta reprezintă una dintre acele achiziții ce le facem pe viață. Din acest motiv, nici o decizie nu poate fi trecută cu vederea și dorim să vă prezentăm câteva sfaturi să vă ajute în aceste momente.

CE ÎNTREBARI TREBUIE SĂ VA PUNETI CAND ACHIZITIONATI O CADĂ? 

Unii experți ne recomandă stabilirea unor priorități înainte de a merge la cumpărături, pentru alegerea unei căzi care să se potrivească cât mai bine nevoilor si posibilităților.

1. Aveți nevoie de duş şi de cadă de baie?
2. Are cada rolul principal în spațiul băii?
3. Care este stilul pe care îl urmăriți să îl aveți în camera de baie?
4. Cât spațiu aveți la dispoziție?
5. Care şi câte sunt persoanele ce vor folosi această baie?
6. Aveți vreo constrăngere tehnică sau de construcție?

Printr-o abordare sistematică a tutror posibilităților şi nevoilor, o să vă fie mai uşor să vă hotărâți asupra podusului. Puteți folosi aceste întrebări ca un mic ghid pentru a vă face propria listă de necesități.

CÂT COSTA O CADĂ DE BAIE? CARE ESTE BUGETUL NECESAR?

Căzile de baie vin în multe forme, mărimi şi stiluri, astfel se poate găsi o cadă de baie pentru orice buget. Căzile free-standing, cele din fontă sau piatră tind să fie pentru bugetele mai mari, pe când cele din acril sau oțel medalion au prețuri mai accesibile.

CARE SUNT TRENDURILE CĂZILOR DE BAIE?

⦁ Culorile vii şi petele de culoare în baie sunt un mare must-have ale acestui sezon. Puteți opta pentru o cada de baie colorată şi nu pentru clasicul alb.
⦁ Cazile free-standing pot crea un aer de lux şi sofisticat a camerei de baie şi rămân o alegere populară în rândul clienților.
⦁ Finisările mate au primit multă faimă în ultima vreme.

DIN CE MATERIAL SA ÎMI CUMPĂR CADA?

Diferite materiale oferă diferite beneficii. Anumite materiale compuse sunt calde la atingere, vin în diferite mărimi şi forme şi pot fi reparate uşor. Un exemplu de aceste materiale este Kerrock-ul, care este un material folosit foarte des în designul interior. Căzile de piatră pot lua uşor rolul principal într-o cameră de baie. Căzile de baie din oțel au una dintre cele mai bune calități de retenție a căldurii, sunt mai uşoare şi durabile şi pot avea diferite dimensiuni pentru orice baie.
Cu cele de acril, aveți bugetul de partea dumneavoastră, sunt la fel calde la atingere şi le puteți găsi în diverse forme şi stiluri.