ordoneaza
1 -“ 52 din 52 produse
ordoneaza
1 -“ 52 din 52 produse

Cazi dreptunghiulare ieftine

Cauti Cazi dreptunghiulare ieftine? Iata cele mai accesibile Cazi dreptunghiulare disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Cazi dreptunghiulare ieftine

Despre cada de baie dreptunghiulară

Una dintre clasicele obiecte sanitare dintr-o baie: cada dreptunghiulară. Fie trebuie să amenajezi o baie de mici dimensiuni, fie dispui de o încăpere spațioasă, în care vrei să-ți creezi propriul SPA, cada de baie dreptunghiulară s-a adaptat cerințelor, dorințelor și inovațiilor de pe piață. Drept dovadă stau produsele comercializate de Jolly.

 

Acum, accentul se pune pe: noi compoziții de materiale și glazuri, producție ecodurabilă, reducerea consumului de apă, igiena utilizării și designul atractiv, care poate fi adaptat nevoilor speciale - copii, vârstnici, sau persoane cu dizabilități. Căzile de baie dreptunghiulare îmbină funcționalitatea și estetica pentru baia ta.

Modele de căzi dreptunghiulare

Oferta din catalogul nostru permite să-ți creezi baia visurilor chiar dacă bugetul tău e unul redus. Dacă ai decis că ceea ce vrei e o cadă de baie, în detrimentul unei cabine duș, iată ce opțiuni ai: 

 

Brandul sloven Kolpasan propune trei căzi de baie dreptunghiulare, de diferite dimensiuni: 

 

 • Elektra: 160 x 75, 170 x 70, 175 x 75 cm;

 • Evelin: 170 x 75, 170 x 70, 160 x 70, 150 x 70, 140 x 70 cm;

 • Tamia: 170 x 75, 170 x 70, 160 x 70, 150 x 70, 140 x 70 cm.

 

Compania germană Hansgrohe vine cu modelul de cadă dreptunghiulară Targa Plus Duo. Realizată din acril sanitar și cântărind 23,4 kg, cada în nuanța alb-alpin are 180 x 80 cm.

Materialul căzilor dreptunghiulare

În ceea ce privește materialul căzilor de baie dreptunghiulare, noile compoziții mizează pe igienizare facilă și rezistență în timp.

 1. Quaryl

Acest material e un foarte bun izolant termic și fonic. Fiind neporos, murdăria nu aderă, cada de baie dreptunghiulară se curăță extrem de ușor și nu-și schimbă culoarea în timp. Este rezistentă la lovituri sau zgârieturi și se corectează ușor. Mai mult decât atât, prezintă rezistență mare la alunecare.

 1. Acril sanitar 

E un material frecvent întâlnit în fabricarea căzilor de baie, tocmai datorită versatilității sale în materie de forme și culori: căzi freestanding, căzi de baie ovale sau dreptunghiulare, albe sau negre. Rezistența sa e dată de un materialul extra, aplicat drept întărire, peste acrilul sanitar.

 1. Kerrock 

Spre deosebire de acrilul sanitar, kerrock-ul nu are nevoie de un alt material care să-i sporească rigiditatea. Fiind o marmură compozită, e extrem de rezistent. Pe lângă căzile de baie dreptunghiulare, brandul sloven Kolpasan mai realizează și cădițe de duș din kerrock. 

Accesorii căzi dreptunghiulare de baie 

 

 • La capitolul baterii cadă, ai o varietate de opțiuni dintre care poți alege.

 • Împiedică apariția mucegaiului cu ajutorul unor instalații de cadă calitative.

 • Crește gradul de confort cu ajutorul tetierelor universale Coast, fabricate de brandul Kolpasan.

 • Scaunul de cadă SKK e compatibil cu orice cadă dreptunghiulară cu o lățime de 70 sau 75 cm. 

 • Bara de siguranță face parte din categoria accesoriilor care reduc riscul de accidentare în baia ta.

Tehnologii pentru căzile dreptunghiulare de baie

 

 • Pentru curățarea eficientă și rapidă a căzilor de baie dreptunghiulare, alege soluții speciale de igienizare. Eco-San, Kolpa-San și Keril sunt produsele care vor îndepărta murdăria și depunerile de calcar de pe cada ta de baie. 

 • Dacă vrei să previi alunecarea în cadă, alege tratamentul antiderapant. Acesta e perfect mai ales dacă unii membri ai familiei sunt mai tineri sau mai în vârstă.