ordoneaza
1 -“ 69 din 69 produse
ordoneaza
1 -“ 69 din 69 produse

Cadite dus ieftine

Cauti Cadite dus ieftine? Iata cele mai accesibile Cadite dus disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Cadite dus ieftine

Despre cazi cabine duș

Dacă ai ales cabina de duș în detrimentul căzii, iar mai apoi ai găsit și modelul potrivit de cabină duș pentru baia ta, model care nu implică scurgerea în podea, atunci trebuie să știi că un obiect sanitar indispensabil din baia ta este cădița duș.

 

Fiind prezent pe piața din România de mai bine de 30 de ani, Jolly îți pune la dispoziție produse fiabile și calitative, în care accentul se pune pe inovație. Noi materiale, noi soluții, noi tehnologii, noi calități și beneficii, pentru clienții noștri. Un must have - cădița duș - nu reprezintă o excepție.

Tipurile de cădițe pentru cabina de duș

În funcție de cum se instalează cădița duș, există 4 tipuri:

 

 1. Cu montaj direct pe pardoseală. Acesta nu dispun de un set de picioare.

 2. Cu montaj faianțabil. În acest caz, stabilitatea și înălțimea se asigură prin intermediul unui set de picioare.

 3. Cu montaj la nivelul pardoselii. Pentru acest tip de montaj, se recomandă cădițele duș care nu au cantul rotunjit.

 4. Cu montaj pe pardoseala, cu mască pe două laturi. Și în acest caz, înălțimea și stabilitatea se asigură cu un set de picioare.

Formele unei cădițe pentru cabina duș

În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție în baie, poți opta pentru una dintre următoarele variante:

 1. Cădițe Cabina duș pătrate

Acestea reprezintă modelul clasic și sunt perfecte pentru amenajarea unei băi de mici dimensiuni. O alternativă, tot pentru băile mici, ar fi cabinele de duș walk-in. Cele mai frecvent întâlnite variante de cădițe duș pătrate au 70 x 70 cm sau 90 x 90 cm.

 

 • Kolpasan propune cădița duș pătrată joasă, Trin, din acryl sanitar, în 2 dimensiuni: 80 x 80 cm și 90 x 90 cm. Aceasta e disponibilă și în varianta cu montaj pe pardoseală, cu mască și suport. 

 

 • Cădița duș Canary, Kolpasan, e fabricată din marmură turnată, în variantă joasă. Dimensiunile variază: 90 x 90 cm, 100 x 100 cm etc. 

 

 • Colecția Moonwalk propune cădițe duș pătrate care se pot monta direct pe pardoseală sau pot fi înzidite. Poți alege între 4 culori: alb, beige, manhattan sau antracit. Kolpasan oferă aceleași modele, în varianta de cădițe duș dreptunghiulare.

 

 • Cădițele duș Bella sunt produse de firma Belform și sunt realizate din acryl sanitar. Cădița de duș pătrată poate avea 80 x 80 cm sau 90 x 90 cm. 

 

 1. Cădițe Cabina duș dreptunghiulare

Îmbină funcționalitatea și estetica dintr-o baie îngustă și lungă, optând pentru o cădiță de duș dreptunghiulară. Dimensiunile acestora sunt de aproximativ 120 cm în lungime și 80 cm în lățime. 

 

 • Brandul Belform propune și cădițe duș dreptunghiulare, în gama Bella. Acestea sunt turnate dintr-o singură placă de acryl, fiind autoportante. Dimensiunile sunt de 100 x 80 cm sau 120 x 100 cm, iar sifonul se comandă separat. 

 

 • Cădițele duș dreptunghiulare Flamenco și Evelin (Kolpasan) pot fi joase (montate direct pe pardoseală) sau cu mască și suport (picioare). Toate sunt fabricate din acryl sanitar.

 

 1. Cădițe Cabina duș semirotunde

Majoritatea modelelor de cădițe duș semirotunde au o rază de 80 cm.

 

 • Cădițele de duș semirotunde Bella, marca Belform, au o rază de 55 cm. Înălțimea cădiței este de 15 cm, iar pentru ca sifonul să fie compatibil, ar trebui să aibă un diametru de 60 cm.

 

 • Kolpasan propune 3 modele de cădițe duș semirotunde, din acryl sanitar: Macarena, Evelin și Ontex. Poți alege între varianta cu montaj direct pe pardoseală sau cea cu mască și suport.

Materialele cazilor pentru cabine de dus

Brandul sloven Kolpasan realizează cădițe duș din:

 • Acryl sanitar

Fie că vorbim despre căzi de baie, cădițe duș, sau alte obiecte sanitare, acest material e frecvent întâlnit într-o baie. Asta se datorează faptului că are un preț accesibil, iar produsele realizate din acryl sanitar sunt ușor de corectat, în caz de zgârieturi, prin șlefuire. Mai mult decât atât, cădițele duș din acryl sanitar pot avea diferite forme și pot veni în diferite nuanțe.

 • Marmura turnată (compozită)

Cădița duș din marmură turnată e specială prin designul și fiabilitatea sa. E rezistentă la substanțe chimice și se curăță extrem de ușor. Poți opta pentru un model cu suprafață netedă sau în relief, dar și pentru diferite culori. De exemblu, cădițele duș din colecția Moonwalk (Kolpasan) sunt disponibile în 4 nuanțe: alb, beige, antracit și manhattan. 

Tehnologii și accesorii pentru cazi cabina dus

 • Sifon cădiță duș

Sifoanele pentru cădițele duș din catalogul nostru se comandă separat. Oferta include sifoane pentru orificii de 50 mm și 90 mm, și sunt fabricate de brandurile Alcaplast, Kolpasan și Plast Brno. 

 • Tratament antislip

Unele cădițe duș Kolpasan dispun de un material antiderapant, care previne alunecarea și accidentarea în cabina de duș. Deși a fost conceput inițial pentru a fi folosit în domeniul hotelier, acesta a devenit tot mai frecvent și în băile particulare.

 • Soluții de curățare

În prezent, Eco-San, Kolpa-San și Keril sunt printre cele mai eficiente soluții de curățare disponibile pe piață. Îndepărtează cu ușurință depunerile de murdărie sau calcar de pe cădițele duș și pot fi folosite pentru a curăța eficient și suprafețele de sticlă ale cabinelor de duș.