ordoneaza
1 -“ 61 din 61 produse
ordoneaza
1 -“ 61 din 61 produse

Bideuri si elemente fixare ieftine

Cauti Bideuri si elemente fixare ieftine? Iata cele mai accesibile Bideuri si elemente fixare disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Bideuri si elemente fixare ieftine

Bideu WC

Bideurile oferite de Jolly sunt caracterizate de linii fluide, care sporesc caracterul rafinat și modern al băii tale. 

 

În ultimii ani, marii jucători de pe scena designului interior au apelat la diverse tehnologii și metode, astfel încât obiectele sanitare să devină practice și aspectuoase. Bideul nu este o excepție. Astăzi, Jolly îți pune la dispoziție bideuri realizate din materiale calitative, care nu numai că se curăță extrem de ușor, dar sunt și dotate cu soluții de economisire a apei. Mai mult decât atât, oricine se poate bucura de avantajele unui bideu electric, suspendat sau stativ, deoarece Jolly îți propune colecții în care bideurile pot fi utilizate și de persoanele cu nevoi speciale.

 

Tipuri de bideuri

Alegerea unui anumit tip de bideu se face în funcție de vasul WC din baia ta. Asfel, poți opta pentru un bideu suspendat sau pentru un bideu stativ. 

Bideurile suspendate

 • Villeroy & Boch surprinde, în gamele Architectura, Subway și O.Novo, cu bideuri suspendate dreptunghiulare sau ovale, dotate cu orificiu de baterie și preaplin. 

 • În colecția Hommage, bideul suspendat dispune de tehnologia Ceramic Plus care, fiind anticalcar și hidrofob, ține la distanță depunerile de calcar.

 • Hatria propune, în gama Next, o varietate de culori la capitolul bideuri suspendate. Astfel, poți alege un bideu suspendat alb lucios, antracit mat sau negru mat. 

 • Și brandul RAK Ceramics vine cu produse calitative, bideurile din seria Feeling prezentând o fixare ascunsă, dar și două nuanțe: capuccino gri mat și negru mat.

 • Bideurile marca Geberit, din gama Selnova Square, sunt perfecte pentru băile de musafiri sau pentru cele de mici dimensiuni. Acestea sunt disponibile în două finisaje: alb lucios și antracit mat. 

 • Tot Geberit propune și un model de bideu suspendat, cu fixare mascată și conectare la apă.Acesta e disponibil în colecția Smyle.

Bideurile stative

 • Bideul stativ marca Villeroy & Boch, din gama O.Novo, dispune de orificiu de baterie și preaplin, și de tehnologia antibacteriană. 

 • În colecția Next, compania Hatria propune bideuri stative, Back to Wall (lipite de perete), în trei nuanțe diferite: alb lucios, antracit mat sau negru mat. Toate modelele sunt dotate cu tehnologia Open Bidet (bideul stativ are o deschidere largă la perete, pentru ca robineții colțari să poată fi ascunși în spatele obiectului sanitar). 

 • Și gamele Bianca și Dolcevita, Hatria, propun bideuri stative.

 • Modelele din seria Le Fiabe, Hatria, dispun de tehnologia Pure Fix (cu fixare ascunsă). Aceasta e o inovație pentru ascunderea unor sisteme de fixare, care altfel ar fi inestetice.

Tehnologiile unui bideu WC

Sistemul suprafix

Unele bideuri comercializate de noi dispun de sistemul suprafix. Acesta e dedicat atât bideurilor suspendate, cât și vaselor WC suspendate, pentru o montare simplă și rapidă. Fixarea se realizează în spatele bideului, deci se poate afirma că sistemul este invizibil. Glazura e și ea impecabilă, din moment ce nu mai există nicio gaură pe suprafața bideului. În absența altor elemente, bideul este extrem de ușor de curățat.

Ceramic Plus

Villeroy & Boch dezvoltă, în cadrul tehnologiei Ceramic Plus, două proprietăți, pentru ca bideul tău să fie și hidrofob, și anticalcar. Spre deosebire de ceramica obișnuită, aceasta e mult mai netedă. Rezultatul? Apa formează picături și elimină murdăria. Adăugarea unor cristale cu efect anti-calcar la glazură asigură o rezistență mărită la depuneri și face curățarea mult mai ecologică. 

Accesorii bideuri

Sistemele de fixare sunt extrem de ușor de montat și foarte igienice. Acestea sunt  testate pentru a susține o greutate de 400 kg. 

 

 • În cazul sistemelor vizibile de fixare, fie se văd șuruburile de fixare, fie se execută mici orificii în corpul ceramicii, pentru a fixa bideul pe perete sau pardoseală.

În cazul sistemelor de fixare ascunsă, găurile de acces de pe suprafața bideului dispar, iar glazura rămâne impecabilă. Se curăță ușor și rapid.