Grija pentru mediu

Preocuparea companiei Jolly pentru protejarea mediului şi dezvoltarea durabilă este majora. In timpul activităţii noastre, depunem efort să nu încărcăm mediul cu materiale toxice, cu gunoi electronic sau ambalaje de plastic. Toate cartuşurile de imprimantă dar şi produsele electronice depăşite sunt returnate firmelor de colectare.  Jolly colectează şi returnează de asemenea paleţii şi ambalajele de plastic, de lemn dar şi hârtia.

Strategia Jolly privind ocrotirea naturii s-a materializat şi în timpul construcţiei clădirii. Clădirea are un sistem de izolare şi de utilizare a razelor solare pentru încălzirea clădirii de ultima oră. Astfel clădirea Jolly trebuie încălzită cu combustibil clasic abia câteva zile dintrun an.

La Jolly funcţionează colectarea selectivă a gunoiului.

Sistemul de încălzire se bazează pe sonde geotermale săpate la adâncime de peste 30 m. În 2011 se vor instala peste 80 m2 colectoare solare care vor asigura necesarul de apă caldă în firmă în proporţie de 95%.

În birou, în concordanţă cu principiile Jolly, are un rol principal economisirea hârtiei. Toate documentele de intrare sunt digitalizate  iar cele nefiscale sunt reciclate. Se caută introducerea unor proceduri care să minimizeze colile tipărite. 

La Jolly email-urile se tipăresc doar dacă este absolut necesar iar fiecare coală de hârtie se foloseşte pe ambele părti.