ordoneaza
1 -“ 100 din 359 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 359 produse

Lavoare baie ieftine

Cauti Lavoare baie ieftine? Iata cele mai accesibile Lavoare baie disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Lavoare baie ieftine

Chiuvete baie

Despre chiuvetele de baie

Chiuvetele sau lavoarele de baie oferite de Jolly sunt obiecte sanitare fabricate de nume mari din industria amenajărilor interioare. Pe lângă designul modern și inovator pe care îl prezintă, acestea vin drept o soluție practică în baie, tocmai datorită materialelor din care sunt fabricate și tehnologiilor pe care le dețin. Toate acestea, la un raport calitate-preț excelent.

Tipuri de chiuvete de baie

Pentru a alege chiuveta sau lavoarul potrivit pentru baie, trebuie să afli de câte tipuri pot fi acestea.

Chiuveta baie pe perete

 • Villeroy & Boch propune în gamele Architectura și Memento 2.0, lavoare de baie compacte, cu fixare pe perete. 

 • Cele din gamele Collaro și O.Novo sunt dotate și cu orificiu pentru baterie și preaplin.

Chiuveta baie stativa

 • Brandul internațional Hatria propune în gama Dolce Vita lavoarul de baie stativ, oval, cu orificiu pentru baterie și preaplin. Setul de fixare este inclus în pachet. Și marca Fluminia vine cu cu o varietate de astfel de modele.

 • Din gama Joy-Base, marca RAK Ceramics, poți alege un lavoare baie stativ freestanding clasic, cilindric freestanding sau pătratic freestanding. Acestea includ furtunul PP de racordare la pardoseală, respectiv perete. 

Chiuveta baie pe blat

 • Gamele Architectura și Collaro, create de Villeroy & Boch, propun lavoare de baie pe blat, rotunde, ovale și dreptunghiulare.

 • Loop & Friends, My Nature și Artis sunt gamele care se disting prin feminitatea formelor și delicatețea contururilor. Lavoarele de baie pe blat din primele două game sunt dotate cu ventil cu cap ceramic, neobturabil (nu se poate închide), iar gama Artis, pe lângă varietatea modelelor bicolore pe care le prezintă, are un ventil FIX (care nu se închide). 

 • Tot lavoare pe blat sunt și cele din gama Nido, marca Hatria, rotunde sau dreptunghiulare, fără preaplin. Designul chiuvetelor de baie e unul modern, cu linii feminine.

 • Gamele Happy Hour, marca Hatria, și Feeling, marca RAK Ceramics, propun lavoare de baie pe blat cu perete normal și cu perete slim. Formele sunt diferite - rotunde, ovale sau dreptunghiulare - și culorile la fel - alb lucios, negru, gri.

Chiuveta baie sub blat

 • Villeroy & Boch prezintă în gama O.Novo, lavoare de baie sub blat, fără orificiu pentru baterie, dar cu orificiu de preaplin.

Chiuveta baie pe mobilă

 • Gama Subway, realizată de Villeroy & Boch, propune lavoare de baie pe mobilă, dotate cu orificiu pentru baterie și preaplin. 

 • Villeroy & Boch propune lavoare de baie pe mobilă, cu o inspirație de secol XX. Setul Hommage include mobilier stativ din nuc, cu butoane din ceramică albă, un blat de marmură albă Carrara și un lavoar dreptunghiular încastrat, cu 3 orificii pentru baterie.

 • Și Geberit vine cu modele de chiuvete de baie pe mobilă. Seturile din gama Selnova SQ sunt compuse din mobilier cu 2 sertare și lavoar slim rim (cu margine îngustă).

Chiuvete baie încastrate

 • Lavoare de baie încastrate în blat puteți găsi în gamele Architectura, realizată de Villeroy & Boch, și Selnova, creată de Geberit. Cea din urmă propune modele perfecte pentru băile de musafiri sau pentru cele de dimensiuni reduse.

 • Tot pentru băile mici sunt perfecte și chiuvetele de baie realizate de Kolo, care vin la pachet cu un mobilier de lavoar cu o ușă.

 • Același brand propune modele noi, dreptunghiulare, în gamele Avento și Venticello, care pot fi încastrate în mobilier sau fixate pe perete. Acestora li se poate atașa piedestal sau un sistem de prindere de tip SmartFix. 

 • Gama O.Novo, marca Villeroy & Boch, vine cu lavoare de baie încastrate clasice, la un preț accesibil.

Chiuvete baie duble

 • Geberit propune lavoare de baie duble, 120 x 48 cm, cu montaj pe perete sau pe mobilă, dotate cu 2 orificii pentru baterii și preaplin.

 • Gama Moduo, realizată de Cersanit, îți oferă posibilitatea de a-ți crea un lavoar de baie dublu, asociind piesele de mobilier baie cu unul dintre modelele de lavoare pe blat. 

 • Și Kolpa-San vine cu pachetul complet, în colecția Blanche: masca (poate fi albă sau antracit), și 2 lavoare din Kerrock (pot fi albe sau exterior antracit și interior albe), pe blat alb.

Materiale pentru lavoarele de baie

 • TitanCeramul e un material inovator, dezvoltat de brandul Villeroy & Boch. Acesta e un compus din argilă, cuarț, feldspat și oxid de titan, care dă naștere unor produse cu un deisgn unic, pereți subțiri, margini clar definite și extrem de rezistente. Colecțiile de chiuvete baie cu tehnologia TitanCeram sunt Collaro, Artis și Memento (Villeroy & Boch).

 

 • Kerrockul a fost dezvoltat de firma Kolpa-San și e o variantă de marmură compozită. Materialul permite realizarea unor produse cu cele mai spectaculoase forme, uni sau bicolore. Chiuvetele de baie obținute nu se sparg, iar în cazul micilor zgârieturi sau lovituri, ele pot fi reparate prin șlefuire. Mai mult decât atât, kerrockul e plăcut la atingere și se curăță ușor.

 

 • Lavoarele cu pereți subțiri ale brandurilor Hatria și Fluminia, sunt realizate dintr-o compoziție specială care scoate în evidență formele speciale. Deși au pereți slim, lavoarele de baie din colecțiile Happy Hour și Artbasin sunt extrem de rezistente.

Tehnologii folosite pentru chiuvetele de baie

 • Glazura ANTIBAC împiedică depunerea microbilor și a bacteriilor pe suprafețele lavoarelor de baie. E o tehnologie care pune accent pe sănătate și garantează o igienă sporită în casa ta. Lavoarele de baie oferite de Villeroy & Boch și Hatria dispun de acest tratament antibacterian.

 • Glazura cu efect HIDROFOB nu permite ca murdăria să se depună, ci o îndepărtează odată cu picăturile de apă de pe lavoarul de baie. Suprafața extrem de netedă poate fi remarcată pe lavoarele fabricate de Villeroy & Boch, Hatria și Geberit.

Accesorii pentru chiuvete 

 • Ventilul de lavoar se alege în funcție de chiuveta de baie. Cele cu preaplin au un capac cromat și se folosesc pentru lavoarele de același tip. Cele fără preaplin și cele fixe au un capac ceramic și se folosesc pentru lavoarele fără preaplin. Comanda de închidere-deschidere se realizează fie prin tijă, fie prin mecanismul de tip push-open. 

 • Gama O.Novo, Villeroy & Boch, îți pune la dispoziție apărător de sifon cu prindere ascunsă, dotată cu tehnologia ANTIBAC. La fel și Cersanit. Apărătoarele de sifon sunt compatibile cu lavoarele din gama Carina.