ordoneaza
1 -“ 100 din 321 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 321 produse

Lavoare baie ieftine

Cauti Lavoare baie ieftine? Iata cele mai accesibile Lavoare baie disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Lavoare baie ieftine

Ghid achiziție lavoar baie

Chiuveta din baie este unul dintre elementele cele mai importante și mai utilizate. Astfel dacă sunteți deciși să  achiziționați una nouă este necesar să aveți în vedere mai multe aspecte.

 

1.Prețul

Pentru mulți dintre dumneavoastră, prețul este poate cel mai important argument în alegerea unui lavoar pentru baie. În cazul în care aveți un buget limitat și nu doriți să cheltuiți o mică avere pe o chiuvetă, atunci puteți opta pentru design-uri clasice, simpliste. Dacă bugetul dumneavoastră este unul mai stufos atunci opțiunile se pot extinde către o gamă mai largă. Dacă sunteți interesați de forme mai inedite pentru lavoar sau aveți o baie luxoasă pentru care aveți nevoie de un lavoar de lux, atunci veți găsi ceea ce căutați la prețuri adecvate calității produselor.

 

2.Stil

Stilul este foarte important atunci când trebuie să achiziționați un lavoar. Noul lavoar va trebui să fie în ton cu celelalte elemente ale băii dumneavoastră. Ar fi indicat ca forma chiuvetei de baie să fie într-o oarecare concordanță cu forma celorlalte elemente din baia dumneavoastră.  De asemenea în funcție de spațiul pe care îl aveți la dispoziție puteți oscila între un lavoar de mici dimensiuni și unul de dimensiuni mai mari. Un alt aspect important legat de stil îl reprezintă modul de sprijin la lavoarului. Dacă va plac sporturile de lemn atunci puteți alege un lavoar cu blat, fie suspendat fie sub formă de dulap cu picioare. Dacă nu va doriți un dulap atașat de chiuveta din baie atunci aveți opțiunea cu picior sau în cazul în care va doriți să obțineți cât mai mult spațiu există și opțiunea lavoarului suspendat fără picior și fără blat.

 

3. Forma și culoare

Așa cum am menționat și anterior, lavoarele vin în forme dintre cele mai inedite. Fie că vorbim de pătrate, dreptunghiulare, rotunde sau forma clasică de chiuvetă, este necesar să aveți în vedere felul în care arată celelalte elemente din baie sau felul în care vă doriți să arate și să realizați o armonie între acestea. În ceea ce privește culoarea, majoritatea lavoarelor sunt de culoare albă, și ar fi indicat să optați pentru elemente de culoare albă în baia dumneavoastră deoarece va vor oferi un plus la capitolul luminozitate. Cu toate că albul predomină, aveți posibilitatea să alegeți și alte nuanțe. În principal ar fi de preferat să optați pentru derivate ale albului, deoarece acestea sunt garantului unui vibe relaxant. Totuși în cazul în care sunteți mai nonconformisti sau baia dumneavoastră se remarcă printr-o cromatică deosebită, aveți posibilitate să optați și pentru culori mai îndrăznețe cu ar fi negru, albastru etc. Ar fi indicat totuși să evitați culorile foarte aprinse deoarece veți pierde acea notă de relaxare pe care trebuie să o transmită baia dumneavoastră.

Înainte de a lua o decizie cu privire la achiziționarea unui lavoar, aveți în vedere cele 3 aspecte enumerate mai sus, pentru a putea crea o armonie în cadrul elementelor din baia dumneavoastră.