Viziunea noastră

Să fim liderul furnizorilor de obiecte sanitare şi sisteme SPA, care fac din actul de spălare-igienizare o experienţă meritorie şi oferă relaxarea ca o soluţie cuprinzătoare.


Misiunea noastră

Să furnizăm idei inovatoare şi să creăm valoare adăugată pentru clienţii noştri, făcându-i ambasadorii cerinţei de calitate şi a unui stil de viaţa pe care Jolly îl reprezintă.
Să ne concentrăm atât pe latura estetică cât şi pe cea practică şi să implementăm noutăţile şi ideile inovatoare mai repede şi mai eficient decât oricine-oriunde.
Să nu facem nici un compromis când este vorba despre calitate, inovaţie, stil.


Valorile noastre sunt

 • Să fim dedicaţi cauzei:
  • să ne asumăm răspunderea,
  • să inspirăm încredere clientului,
  • să contribuim la succesul comun prin entuziasm şi pasiune.
 • Să acţionam:
  • să acţionam rapid şi precis,
  • să ne atingem prin tenacitate obiectivul,
  • să ne concentrăm pe ceea ce este esenţial.
 • Să ne dezvoltam în permanenţă:
  • să ne autodepăsim,
  • să gândim în perspectivă şi să fructificăm oportunităţile,
  • să găsim cea mai bună soluţie apelând la idei şi curaj.

Spiritul Jolly

Învăţăm şi ne perfecţionăm permanent, oferim soluţii noi, reînnoim, inovăm, îmbunătăţim,  promovăm noul şi mereu noul, nu ne conformăm convenţiilor. Acest spirit ne permite ca, împreună cu voi sau cu gândul la voi, să imaginăm  mereu noi spaţii dedicate băii ,“mici universuri private, unde corpul şi mintea se pot revigora” după ritmul agitat al vieţii de azi. “Apa, formele, spaţiul, culorile, materialele şi soluţiile, sunt atent studiate pentru a vă ajuta să vă relaxaţi şi să vă odihniţi, să vă redobândiţi energia sau inspiraţia de care aveţi nevoie zilnic”.


Strategia noastră, Soluţii Jolly

Abordăm amenajarea părţii din casa în care vă refaceţi, în care te recreezi, spaţiul în care te simţi liber. Soluţiile de amenajare oferite de noi în domeniul sanitarelor şi a spaţiului de recreere din fiecare casă uşurează şi înfrumustează viaţa oamenilor. Pentru noi, a oferi soluţii de amenajare este mai mult decât vânzarea unor produse. Soluţiile pleacă de la clienţii noştri şi au în vedere toate cerinţele lor. Serviciile oferite trebuie să fie de maximă flexibilitate indiferent dacă ne referim la sectorul privat sau cel public. A oferi soluţii este  mecanismul prin care contribuim la sentimentul de “mă simt bine” a clienţilor noştri.
Printre produsele noastre se găsesc cele economice dar şi cele  mai  sofisticate  sau  cele care oferă maximul de lux. Indiferent de nivelul de preţ, ele sunt îndrăzneţe, inovatoare şi încorporează materiale performante şi tehnologie de ultimă generaţie. Oferim soluţii pentru reducerea semnificativă a consumului de apă şi energie, permiţându-vă astfel  să vă alăturaţi efortului global pentru protejarea mediului.


Etica în afaceri

Codul etic al Jolly stabileşte reguli stricte privind corectitudinea faţă de clienţi (interni şi externi) dar şi atitudinea angajaţilor faţă de bunurile companiei. Codul etic intern este completat de codul de calitate impus furnizorilor. Jolly nu importă şi nu livrează produse de mâna doua.  Jolly  este una din foarte puţinele firme, la care se menţionează la loc vizibil şi cu litere mari “originea produsului “  şi dacă este de calitatea II.


„Style in the business”

Dorim ca Jolly să joace un rol determinant în crearea unui mediu responsabil în afaceri. Sunt cunoscute luările de poziţie şi atitudinea Jolly în favoarea  „unui stil elegant şi corect” în afaceri şi împotriva muncii la negru şi fără acte.