ordoneaza
1 -“ 100 din 117 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 117 produse

Baterii de bucatarie ieftine

Cauti Baterii de bucatarie ieftine? Iata cele mai accesibile Baterii de bucatarie disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Baterii de bucatarie ieftine

Despre baterii bucătărie

Principalul motiv pentru care trebui să alegi baterii de bucătărie calitative este frecvența lor de utilizare. Faptul că zilnic folosești chiuveta și robineții de bucătărie impune achiziția unor produse rezistente în timp. 

 

În acest sens, Jolly îți propune baterii bucătărie care îmbină funcționalitatea și estetica. Principalele beneficii sunt: gradul ridicat de calitate al materialelor, funcțiile multiple și utilizarea intuitivă, economisirea apei, calitatea antibacteriană a produselor și ușurința de igienizare.

Componente baterii bucătărie

Brandurile nemțești Kludi și Hansgrohe sunt renumite atât în materie de baterii bucătărie, cât  și în ceea ce privește bateriile de baie. Ferro e o altă companie pe care o vei găsi în catalogul nostru, fiind unul dintre liderii din regiunea Europei Centrale și de Est, pe piața instalațiilor și echipamentelor sanitare. 

 

Principalele componente ale unei baterii bucătărie sunt:

 

 • Perlator economizator;

 • Regulator de debit;

 • Țeavă de umplere mobilă;

 • Protecție împotriva fluctuațiilor de presiune a apei;

 • Protecție de sens/Back flow;

 • Cartuș ceramic cu limitator de apă fierbinte.

 

Tipuri de baterie chiuvetă bucătărie

Baterii pentru chiuvetă

 

 • Kludi propune o varietate de astfel de modele. D-Vise este o baterie bucătărie din crom, cu pipă mobilă. Scope XL e o alternativă, cu țeavă de umplere mobilă. Objekta e un model din crom, cu pipă extractibilă și țeavă de umplere pivotantă. Bateriile bucătărie Bingo Star XS sunt disponibile și în varianta negru-mat, și dispun de pară de duș extractibilă, țeavă de umplere mobilă și protecție de sens.

 • Colecțiile Zicco, Ferro, propun o baterie chiuvetă bucătărie cu pipă mobilă și cartuș ceramic, din crom. La fel și gama Algeo al aceluiași brand.

Baterii pe perete

 • Ferro propune o baterie chiuvetă bucătărie, cu montaj pe perete, în colecția Algeo. Aceasta e fabricată din crom și dispune de pipă mobilă și cartuș ceramic. 

Tehnologii baterii bucătărie

Bateriile de bucătărie au evoluat, de la cele dublă comandă și monocomandă, la bateriile cu senzor. De asemenea, acestea sunt dotate cu tot felul de funcții, pentru a ușura sarcinile casnice și pentru a spori nivelul de confort.

Termostat

Bateriile de bucătărie termostate au o funcție de presetare a temperaturii, datorită căreia utilizatorul se bucură de o siguranță maximă în timpul utilizării. Un element termic special compensează instant fluctuațiile de temperatură, fără ca tu să-ți dai seama. Astfel, bateriile termostate dispun de: 

 • protecție împotriva fluctuațiilor de temperatură a apei; 

 • sită pentru reținerea impurităților;

 • mâner de reglare a temperaturii, cu protecție la apă fierbinte la 38°C.

Electronic

Bateriile bucătărie electronice dispun de un senzor cu infraroșu, care permite pornirea și oprirea apei fără atingere. Astfel, utilizatorul se bucură de igienizare eficientă. 

Eco Stop

E o funcție a bateriilor termostate care împiedică risipa de apă și energie.

Safety Stop

Această funcție menține apa la o temperatură constantă și împiedică depășirea setărilor accidentale de temperatură. Este ideală pentru familiile care au copii, fiind o măsură de prevenție. 

Cool Contact

Este funcția care se ocupă ca bateria bucătărie să fie răcită complet după folosire. 

Perlator economizator

Brandul care creează această tehnologie este Kludi. Bule de aer sunt adăugate în apa care trece prin pipa bateriei bucătăriei. Jetul devine regulat, mai silențios și se creează impresia unui volum mai mare de apă. Cu un perlator economizator, vei face o economie de apă de 40% și, mai mult decât atât, apa oxigenată va extrage toxinele de pe suprafața pielii tale, precum în cazul hidromasajului.