ordoneaza
1 -“ 100 din 109 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 109 produse

Baterii pentru chiuveta ieftine

Cauti Baterii pentru chiuveta ieftine? Iata cele mai accesibile Baterii pentru chiuveta disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Baterii pentru chiuveta ieftine

Caracteristici baterii chiuveta bucatarie

Printre obiectele care iti ofera o experienta placuta in bucatarie se numara si bateriile pentru chiuveta. Spalatul vaselor poate fi o experienta placuta daca ai bateria potrivita nevoilor tale. Pe baza cerintelor din piata, au fost lansate baterii chiuveta cu diverse specificatii, de la pipe cu inaltime si forme diferite (clasice, alungite, de lebada) la baterii cu filtru de apa pentru baut. Bateriile cu pipe extractabile si mai multe tipuri de spray sunt o comoara in bucatariile folosite intens. Fie ca esti doar pasionat de gastronomie  sau o mama care gateste pentru intreaga familie, spalarea vaselor de dimensiuni mari, a fructelor si legumelor sau ingrijirea chiuvetei este mai usoara cu aceste baterii chiuveta. 

Montare baterii chiuveta

Chiar daca schimbi bateria sau acum o montezi pentru prima data, recomandam curatarea instalatiei de apa de impuritati inainte de montaj. Inainte sa te apuci de a instala bateria de bucatarie asigurate ca are incluse toate piesele necesare: furtunele, kittul de prindere, garnituri de etansare, garnituri de strangere dar si instructiunile de instalare. Odata ce ai tot ceea ce este nevoie poti incepe sa pregatesti noua baterie. Daca constati ca furtunele nu sunt deja montate infileteaza-le in interiorul bateriei, apoi fixeaza garnitura de etansare. Introdu furtunurile prin orificiul chiuvetei si fixeaza bateria. Acum vei folosi accesoriile de fixare, garnitura si brida de prindere. Conecteaza cele doua furtune la robineti apa calda/rece. Atentie sa nu strangeti prea tare furtunele de robineti. Verifica daca totul este in regula, apoi poti deschide alimentarea cu apa.