ordoneaza
1 -“ 100 din 132 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 132 produse

Mobilier lavoar baie ieftine

Cauti Mobilier lavoar baie ieftine? Iata cele mai accesibile Mobilier lavoar baie disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Mobilier lavoar baie ieftine

 

Mobilier lavoar baie

Caracteristici mobilier lavoar baie


Mobilierele pentru lavoar baie sunt dotate cu spatii de depozitare bine compartimentate pentru pastratea produselor de igiena sau de curatenie. Pe langa functia de de depozitare mobilierele pot functiona si pe baza de masti pentru a ascunde racordurile si tevile de sub lavoar. In  baie, mediul este diferit, intrucat exista multa umiditate si temperaturi mai ridicate. Din acest motiv cele mai recomandate sunt mobilierele din MDF sau lemn masiv.

Tipuri de mobilier lavoar baie 

In functie de preferintele tale, mobilierul poate fi cu blat (lavoar pe blat), fara blat (lavoar suspendat), suspendat sau pe pardoseala.  Cele pe podea sunt robuste, au un avantaj constructiv datorită faptului că se sprijină direct pe pardoseală și pot susține în interior obiecte mai grele. Cele suspendate sunt o varianta mai des intalnita mai ales in baile amenajate modern, avantajul fiind faptul ca se intretin usor si ofera posibilitatea de a pastra curatenia dedesupt. 

Cum se monteaza un mobilier pentru lavoar baie

Respectarea regulilor simple reprezintă garanția că rezultatele finale vor fi unele spectaculoase. Mobilierul ales poate fi montat suspendat sau pe pardoseala si se va tine cont de urmatoarele recomandari: locul in care se va monta, în așa fel încât să existe acces perfect și să nu incomodeze, mobilierul sa fie montat drept si sa se fixeze foarte bine pentru o utilizare corespunzatoare.

 

FAQ

Cum alegi mobilierul pentru lavoar baie potrivit?

Mobilierul pentru lavoarul de baie este o investitie serioasa iar piesele alese trebuie sa faca fata cu brio conditiilor dificile si mediului din baie. Sunt cateva elemente care trebuie urmarite cand alegi cel mai bun mobilier pentru baia ta. Bugetul alocat, se construieste sau se hotaraste la inceput, materialele utilizate la fabricarea mobilierului, marimea baii, marimea familiei, stilul baii.

Cate tipuri de mobilier pentru lavoar sunt disponibile? 

Baia oferă diferite posibilități atunci când vine vorba de mobilier. Se pot diferentia din mai multe puncte de vedere, in primul din punct de vedere al tipului de montaj: pe pardosea, este robust, se așează direct pe pardoseală și este potrivit pentru a ține obiecte grele, sau suspendat, se încadrează mai ușor într-un ambient modern, amenajat cu o atenție crescută pentru spațiul disponibil și pentru utilizarea intensivă a băii. Apoi se mai pot diferentia din punct de vedere al tipui de lavoar care vine montat pe ele: mobilier pentru lavoar pe blat sau mobilier pentru lavoar incastrat.

Cum montezi masca pentru lavoar baie?

Masca pentru lavoar completeaza estetic si functional spatiul in care este amplasata, montarea ei fiind facila daca este facuta de un specialist. Trebuie sa avem in vedere uneltele potrivite, spatiul bine delimitat in care va fi montata si instructiunile de montaj la indemana pe care le vom respecta cu strictete.

Ce model de mobilier baie se potrivește într-o baie mică?

O baie mica ofera posibilitati mai reduse de amenajare, iar fiecare centimetru trebuie folosit cu precizie astfel incat sa obtii o baie functionala, fara a fi incarcata. Pentru baia mică, cele mai la îndemână sunt mobilierele încăpătoare, cu sertare, instalate sub lavoar, pentru a nu ocupa prea mult spațiu. Mai poți achiziționa corpuri verticale înguste, care conțin un sertar înalt, împărțit în mai multe compartimente, pe care îl poți așeza lângă lavoar, pentru a avea acces mai ușor la produsele de curățare.