ordoneaza
1 -“ 20 din 20 produse
ordoneaza
1 -“ 20 din 20 produse

Pisoare si sisteme de prindere ieftine

Cauti Pisoare si sisteme de prindere ieftine? Iata cele mai accesibile Pisoare si sisteme de prindere disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Pisoare si sisteme de prindere ieftine

Pisoare

Caracteristici pisoare

Pisoarul este o solutie practica si igienica pentru toalete publice sau pentru o baie normala. Printre multiplele avantaje, consumul redus de apa, utilizarea lor rapida si fara contact sunt cele mai importante. Fiind produse non contact au o durata de viata mult mai mare in comparatie cu alte obiecte sanitare. Cel mai des intalnite pisoare sunt cele din ceramica, de forma ovala sau cu linii drepte. 

Cum se monteaza un pisoar 

Pentru ca pisoarul sa poata fi folosit in mod eficient este important ca el sa fie corect montat si dotat cu accesoriile potrivite. Un pisoar se monteaza de regula pe o rama de montaj dedicata care poate fi cu sistem de clatire cu senzor sau cu sistem clasic de clatire. Dupa montarea propriuzisa, pentru a separa spatiul destinat pisoarului de restul baii se poate folosi un element despartitor.

Modele diferite de pisoare

Pisoarele se pot clasifica dupa tipul de alimentare, asadar avem pisoare cu alimentare din spate, sistemul este ascuns in interior si pisoare cu alimentare de sus, pe langa aceasta clasificare, ele se mai pot imparti in pisoare care au evacuarea prin spate si in jos sau doar prin spate.

Sisteme de prindere pisoare

Alege modelul de pisoar in functie de sistemul de prindere cel mai potrivit pentru tine. Daca ai deja montata o rama de fixare, prinderea pisoarului se face pe rama cu ajutorul elementelor de fixare incluse in pachetul ramei. Prinderea pe perete, fara rama se face cu ajutorul unui kit de fixare care se achizitioneaza separat si contine dibluri, prezoane, piulite, saibe, capace si dopuri pentru mascare.