ordoneaza
1 -“ 100 din 133 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 133 produse

Rezervoare WC ieftine

Cauti Rezervoare WC ieftine? Iata cele mai accesibile Rezervoare WC disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Rezervoare WC ieftine

Despre rezervoare WC

Alegerea rezervorului de toaletă se face în funcție de vasul WC, spațiul pe care îl ai la dispoziție, dar și în funcție de nevoile tale și ale întregii familii. Acordă atenție sistemului care se potrivește băii tale, asigură-te de compatibilitatea cu instalația și conductele, și alege mecanismul de declanșare al apei.

În ultimii ani, companiile cu tradiție din domeniu au pus un accent tot mai mare pe producția eco-durabilă - prin adoptarea unor soluții de economisire a apei folosite în baie -, iar rezervoarele WC nu fac o excepție de la regulă.  

Tipuri rezervoare WC

Rezervoare îngropate pentru vas stativ

Rezervoarele WC încastrate sunt preferate de majoritate deoarece sunt extrem de silențioase. Fiind prevăzute cu straturi de izolare fonică, zgomotul e atenuat și de perete. Mai mult decât atât, contribuie la economisirea spațiului, fiind o soluție potrivită și pentru băile de dimensiuni mai mici. Și igienizarea facilă e un alt atu fiindcă atât peretele, cât și vasul WC stativ, se curăță și se întreține mult mai ușor.

Rezervoare pe vas WC

Acestea fac parte din categoria celor mai simplu de montat rezervoare de WC. Nu e nevoie de intervenții la nivelul peretelui (spărturi, iar mai apoi zidire și finisaje) pentru că se montează direct pe vasul WC. E perfect pentru băile de musafiri sau pentru cele de mici dimensiuni fiindcă nu ocupă mult loc pe verticală. Pe lângă economia de spațiu, acestea mai sunt și extrem de ușor de reparat ăn caz de defecțiune, deoarece accesul se face foarte ușor. La noi, le veți găsi în cadrul vaselor WC cu monobloc, acest obiect sanitar compact îmbinând ambele componente: vasul de toaletă și rezervorul de WC. 

Rezervoare la semiînălțime

Aceste rezervoare se montează la aproximativ 25-35 cm înălțime față de vasul de toaletă. Ai acces direct atât la bazinul WC, cât și la conductele de alimentare cu apă. Brandurile Hatria și Geberit propun modele calitative, la prețuri extrem de accesibile. 

Accesorii rezervoare WC

Clapete de acționare

Clapetele de acționare disponibile în catalogul nostru sunt dotate cu tehnologia ecodurabiă Dual Flush.
 

  • Villeroy & Boch propune clapete cu acționare dublă fabricate din ABS (stirat de acrilonitril butadienă), disponibile în nuanțe albe sau crom. 

Rame de montaj cu rezervor, pentru WC suspendat

Geberit, Villeroy & Boch și Alcaplast sunt doar câteva dintre companiile recunoscute pentru rame de montaj calitative pentru vasele WC suspendate.

  • Rama autoportantă cu rezervor îngropat pentru vas WC suspendat, marca Villeroy & Boch, are acționare frontală și picioare reglabile. Se instalează pe șapă, iar pachetul include elementele de fixare pe perete și țevile de evacuare. Clasa de zgomot e cea mai bună (1), iar consumul de apă este reglabil (7,5 - 4,5/4 - 2 L).

Piese de schimb

În ceea ce privește piesele de schimb pentru rezervorul WC încastrat, pe vas WC, sau la semiînălțime, îți oferim:

  • Setul de racordare la apă VICLEAN-L, brand Villeroy & Boch

  • Setul de legătură între vasul WC suspendat și rama de montaj (cu sistem de montaj inclus), marca Geberit.

Tehnologii pentru rezervoarele WC

Tehnologia DuoFresh

Acest sistem are rolul de a extrage mirosurile neplăcute din vasul WC, astfel încât tu să te bucuri constant de un aer proaspăt în baie. Dezvoltat de compania Geberit, echipamentul funcționează pe principiul hotei de bucătărie. Aerul din vasul de toaletă e absorbit cu ajutorul unui ventilator silențios și este purificat prin intermediul unui filtru ceramic, de tip fagure.  Aerul purificat se reîntoarce în încăpere tot prin ventilație. Mai mult decât atât, datorită unui senzor de proximitate, modulul de purificare a aerului se pornește și se deconectează automat, la detectarea utilizatorului. 

Tehnologia DuoFresh poate fi instalată pe orice ramă Geberit din colecția Sigma.

Tehnologia Dual Flush

Acest sistem e destinat clapetelor de acționare, funcția sa principală fiind reducerea consumului de apă. Tehnologia Dual Flush presupune comanda apei de clătire, prin intermediul a două butoane. Majoritatea produselor disponibile în catalogul nostru permit o clătire a vasului de toaletă cu 4,5/3 L apă, reducând astfel considerabil consumul de apă.