ordoneaza
1 -“ 100 din 196 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 196 produse

Rezervoare WC ieftine

Cauti Rezervoare WC ieftine? Iata cele mai accesibile Rezervoare WC disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Rezervoare WC ieftine

Rezervoare WC

Caracteristici rezervoare WC

Alegerea si instalarea rezervorului WC depinde de cateva criterii functionale, cum ar fi economia de apa pe care o aduce, daca montajul rezervorului este incastrat sau pe vasul WC. Rezervoarele WC montate pe vas sunt mai simplu de instalat, deoarece nu este nevoie de sparturi sau lucrari de zidire si finisaje la nivelul peretelui, iar in cazul unei defectiuni accesul la bazin este mult mai simplu. Rezervoarele incastrate sunt modele potrivite si pentru baile mici. Acestea sunt mai silentioase, zgomotul fiind atenuat de perete. In functie de modul de actionare rezervoarele se impart in rezervoare cu o treapta de lavaj sau cu doua trepte de lavaj. Cele cu doua trepte de lavaj sunt mai economice pe termen lung pentru ca pot economsi cu pana la 30% mai putina apa. 

Modele de rezervoare WC

Principalele modele sunt cele montate la înălțime, semiînălțime, pe vasul de toaletă sau incastrate în perete.Fiecare dintre categoriile enumerate are avantajele sale, de la o presiune mai mare a apei la spalare la cele montate la inaltime, pana la ajustarea volumului de apă folosit la cele montate la semiinaltime sau direct pe vas.

Cum se monteaza un rezervor pentru WC

In cazul schimbarii unui rezervor montat pe vasul WC sau suspendat, primul pas este oprirea alimentarii cu apa a bazinului. Odata indepartat vechiul rezervor, cel nou se racordeaza la teava de alimentare cu apa rece trecand prin robinetul de colt pentru a putea opri apa atunci cand avem nevoie. Intre rezervor si vasul de WC se monteaza o garnitura de etansare. 
Montarea unui rezervor la semiinaltime se face prin fixarea in zid, iar conectarea la vasul WC se face cu o teava indoita la 90 grade. Inaltimea potrivita de montare este la nivelul mainii pozitionare orizontal sau chiar mai jos. 

In ceea ce priveste rezervorul WC incastrat, in faza de montaj se lasa o fereastra de acces in spatele clapetei de actionare. Asadar, atunci cand se produce o defectiune se foloseste aceasta fereastra pentru reparatii.