ordoneaza
1 -“ 100 din 117 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 117 produse

Rezervoare WC ieftine

Cauti Rezervoare WC ieftine? Iata cele mai accesibile Rezervoare WC disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Rezervoare WC ieftine

Ghid achizitie rezervor toaleta

Fiecare element din baia dumneavoastră este important. Cu atât mai mult atunci când vorbim de rezervorul WC. Totuși mulți dintre noi nu acordăm o mare importanță elementului complementar al vasului de WC și anume rezervorul WC. Având în vedere că cele două vin cumva la pachet, ar fi indicat să luați în calcul o serie de aspecte care să vă ajute în alegerea rezervorului de WC potrivit pentru baia dumneavoastră.

Începem cu rezervorul la semi-înălțime. Acest tip, este unul foarte practic, datorită dimensiunilor reduse. Cu alte cuvinte în cazul în care baia dumneavoastră nu dispune de mult spațiu puteți opta pentru un astfel de rezervor. De asemenea prețul unui astfel de model este mult mai accesibil, și în ciuda faptului că înregistrează un minus la capitolul estetic, aveți un plus la capitolul funcționalitate. Chiar dacă opțiunile în materie de design nu sunt foarte extinse în acest caz, încercați pe cât posibil să integrați rezervorul cât mai bine în baia dumneavoastră, raportat la design-ul celorlalte elemente.

Facem trecerea către un alt tip de rezervor WC și anume rezervor așezat pe vas. De cele mai multe ori, acestea vin ca set complet, însă le puteți achiziționa și separat. Este bine de știut însă, că dacă optați pentru un astfel de tip de rezervor, aveți nevoie de un spațiu generos în baia dumneavoastră. Chiar dacă modelul este unul foarte compact, elementele sunt destul de voluminoase, astfel că este necesar să vă asigurați că aveți spațiu suficient în baie. Spre deosebire de cel anterior, în acest caz, opțiunile în materie de design sunt mult mai variate, având posibilitatea să optați pentru o gama mai largă de stiluri. Totuși încercați să rămâneți în concordanță cu elementele din baie pentru a crea un stil uniform.

În final ajungem rezervorul de WC îngropat, sau ascuns în perete. Este de menționat faptul că acest tip de rezervor se folosește in general alături de un vas de WC suspendat. Această combinație este fără îndoială una dintre cele mai populare datorită plusul înregistrat în materie de eleganță. Pe lângă avantajele în materie de design, aveți beneficii și în ceea ce privește spațiul. Mai mult, dacă nu sunteți fani ai rezervoarelor la vedere, combinația această vă vine mănușă.

Acestea sunt câteva exemple de rezervoare de WC. Este important să luați în calcul capitolul design pentru ca atât vasul cât și rezervorul de WC să fie în aceiași notă cu celelalte elemente din baia dumneavoastră. Nu în ultimul rând fiți atenți la prețuri. Încercați să alegeți ceva pe măsura bugetului pe care îl aveți la dispoziție, dar țineți minte că dacă aveți o baie luxoasă nu puteți opta pentru ceva ieftin. Baia este un loc foarte important unde petrecem mult timp, astfel că alegerile pe care le faceți trebuie să contribuie la crearea unui vibe cât mai plăcut.