ordoneaza
1 -“ 71 din 71 produse
ordoneaza
1 -“ 71 din 71 produse

Capace obiecte sanitare ieftine

Cauti Capace obiecte sanitare ieftine? Iata cele mai accesibile Capace obiecte sanitare disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Capace obiecte sanitare ieftine

Despre capace WC

Capacele WC sunt un alt element de nelipsit din baia ta. Vasele WC reprezintă un mediu propice pentru bacterii și microbi, de aceea, facilitatea curățării capacelor WC și bazinelor de toaletă ar trebui să fie o prioritate când faci o achiziție. În acest sens, Jolly îți pune la dispoziție obiecte sanitare fabricate de nume mari din industria amenajărilor interioare, pentru care calitatea antibacteriană a capacelor WC, confortul și igiena, sunt atuurile principale. 

 

Și nu ne oprim aici. Materialele inovative, tehnologia de ultimă generație și formele estetice reprezintă - la capitolul capace WC - soluția, atât pentru persoanele lipsite de probleme locomotorii, cât și pentru persoane cu nevoi speciale, sau copii.

Tipuri de capace WC

În funcție de nevoile tale, poți opta pentru: capace WC, capac WC și colac, sau capac WC cu bideu. 

Capac WC cu bideu

În gama AquaClean, brandul elvețian Geberit propune capace WC cu bideu. Acestea sunt dotate cu multiple funcții:

 • Dispune de boiler cu apă caldă integrat.

 • Are braț de duș extensibil.

 • Intensitatea jetului de apă se poate regla în 5 trepte.

 • Curățarea preliminară și ulterioară a duzei de duș se realizează automat.

Capac WC copii

 • Cauți capac WC pentru copii? KOLO propune capacul WC Family, în colecția Twins. Fabricat din duroplast, acesta dispune de balamale metalice și e dotat cu tehnologia Quick2Clean (igienizare rapidă). Mai mult decât atât, e un capac WC cu închidere lentă (Soft Close).

 • Și Geberit vine cu un model de capac WC copii, în gama Bambini. Capacul WC e realizat din duroplast, cu balamale din oțel inoxidabil, și are funcție de susținere. Designul e atractiv - în formă de broască țestoasă - și marginile sunt rotunjite, pentru a evita rănirea celor mici.

 • În colecția Selnova, Geberit propune capacul WC cu colac suplimentar pentru copii, cu fixare de sus.

Capac WC pentru persoanele cu nevoi speciale

Persoanele cu dizabilități motorii pot găsi capace WC și colace ergonomice în gama Autonomy, Hatria. Colacul cu capac WC din lemn acoperit cu poliester dispune de o deschidere frontală și e compatibil cu vasul WC stativ, ergonomic, din aceeași colecție. Mai e valabil și colacul simplu, din lemn și poliester. Acesta vine fără capac WC.

Capace pentru vase WC - simple sau cu colac

 • Colecțiile Selnova și Selnova Square, Geberit, propun capace WC realizate din feronerie alamă cromată, cu fixare de sus. Capacele WC sunt cu închidere lentă și demontare rapidă.

 • În gamele Icon, Acanto, Xeno2 și MyDay, Geberit vine cu modele de capace WC cu marginea suprapusă peste colac. Și acestea dispun de tehnologiile Soft Close și Quick Release. 

 • Seria Carina, a companiei Cersanit, propune capace WC practice, fabricate din duroplast. Au funcțiile Soft Close și Quick Release.

 • Și Kolo propune câteva modele de capace de toaletă în colecția Twins. Toate sunt realizate din duroplast, doar că unele au balamale metalice, iar altele, din plastic.

Tehnologii capace WC 

Tratamentul Antibac

Capacele WC dispun de o glazură antibacteriană, al cărei rol este minimizarea cantității de bacterii de pe suprafața obiectelor sanitare la 2%. Astfel, sănătatea ta este protejată, iar igiena în baie este sporită. Din 2018 până în prezent, toate capacele WC marca Hatria, Geberit, Kolo și Cersanit dispun de glazură antibac.

Soft Close

Mai e cunoscut și sub numele de capac WC cu închidere lentă sau capac WC cu amortizor. Această tehnologie fac ca închiderea capacelor WC să fie silențioasă, prevenind zgomotele din baie și sporind confortul. Totul e posibil datorită amortizoarelor integrate în balamale. 

Quick Release

Această funcție permite igienizarea rapidă și totală a capacelor WC. Acestea pot fi îndepărtate și schimbate simplu, din câteva mișcări. Tehnologia permite curățarea integrală a vasului și capacului WC, inclusiv a părților mai puțin accesibile. Reatașarea capacului se realizează la fel de ușor, printr-o simplă apăsare.