Ce gasesti in categoria instalatii sanitare?

Daca ti-ai achizitionat un lavoar sau chiuveta baie, cada baie sau cabina dus, este posibil ca pachetul sa nu includa si instalatiile sanitare necesare montarii, ca de exemplu: rigole de dus, gratare pentru rigole, sifoane pe pardoseala, corpuri pentru sifoane, instalatii cada, sifoane cadita dus, sifoane lavoar, ventile, racorduri flexibile wc, tevi de legatura wc, racorduri flexibile lavoar, sifoane bideu. 
Pe Jolly poti gasi tot ceea ce ai nevoie pentru baia ta. Alege sifoane lavoar din diferite materiale si stiluri, si ventile cu capace ceramice sau metalice, avand diverse finisaje (crom, bronz, negru mat, alb mat, etc.) sau instalatii sofisticate cada cu alimentare prin preaplin.
Recomandam ca proiectarea si alegerea de instalatii sanitare sa fie facute impreuna cu un specialist in domeniu, pentru a avea garantie asupra lucrarii si pentru a evita aparitia neplacerilor pe parcursul utilizarii baie. 
Daca ai nevoie de indrumare in ceea ce priveste alegerea produselor din categoria instalatii sanitare, echipa Jolly iti sta la dispozitie cu informatii.