ordoneaza
1 -“ 100 din 103 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 103 produse

Cabine de dus ieftine

Cauti Cabine de dus ieftine? Iata cele mai accesibile Cabine de dus disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Cabine de dus ieftine

Despre cabinele de duș

Trăim în secolul vitezei și nu este de mirare că tot mai mulți oameni optează pentru o cabină de duș în momentul în care își amenajează baia. Și totuși, utilitatea și faptul că ocupă extrem de puțin spațiu au încetat să mai fie singurele motive pentru care oamenii aleg cabinele de duș în detrimentul căzilor de baie. Aparent, în ultimii ani, brandurile de obiecte sanitare au venit cu modele de cabine de duș tot mai surprinzătoare, ce îmbină funcționalitatea sporită cu tehnologii de igienă moderne, materiale noi, și un design încântător. Astfel, producătorii de renume din domeniu propun o gamă largă de cabine de duș, pentru a satisface toate nevoile și dorințele clienților, pentru a se încadra în orice stil de design interior, fără a uita în același timp de raportul calitate-preț excelent.

Iată ce trebuie să știți înainte de a cumpăra o cabină de duș:

Forma cabinelor de duș:

Vă recomandăm ca spațiul pe care îl aveți la dispoziție să fie un prim criteriu după care vă alegeți modelul de cabină duș, întocmai pentru a nu îngreuna circulația și funcționalitatea din baia dumneavoastră. Fiți sigur că aveți cum să montați cabina de duș, bateriile de duș, rigolele și restul accesoriilor în locul ales, iar mai apoi alegeți forma dorită. 

 • Cabină de duș semirotundă - se montează ușor pe colț și oferă un plus estetic băii dumneavoastră.

 • Cabina de duș pătrată - una dintre alegerile cele mai frecvente, având acces pe colț și uși culisante.

 • Cabina de duș dreptunghiulară - opțiunea mai spațioasă a cabinelor de duș pătrate.

 • Cabina de duș walk-in sau paravanul walk-in - varianta cabinelor de duș moderne, montate direct pe perete. 

Tipurile cabinelor de duș

În funcție de ușile cabinelor de duș, puteți opta pentru diferite modele, care la rândul lor pot veni în diferite forme:

 • Cabine de duș cu uși culisante

 • Cabine de duș cu rulare

 • Cabine de duș cu uși pivotante

Elementele cabinelor de duș

Și totuși nu este suficient să găsiți modelul perfect de cabină duș pentru baia dumneavoastră. Sunt și alte aspecte la care trebuie să vă gândiți atunci când achiziționați un duș, mai exact elementele fără de care acesta nu ar putea funcționa. De exemplu, cădițele de duș sunt indispensabile unei cabine de duș clasice, pe când în cazul cabinelor duș walk-in, trebuie să luați în considerare achiziționarea și amplasarea panelurilor și a rigolelor de duș. Mai mult decât atât, aveți grijă să alegeți bateriile și parele sau capurile de duș potrive pentru obiectele sanitare alese - atât din punct de vedere al montării, cât și al nuanțelor. Designul și funcționalitatea băii dumneavoastră trebuie să primeze chiar și la cele mai mici detalii.

 • Pentru cabinele clasice de duș, cădițele de duș sunt esențiale pentru a împiedica scurgerea și împrăștierea apei peste tot în baie. Pentru un rezultat final estetic, igienic și funcțional, cădițele de duș sunt un must-have.

 • Pentru cabinele de duș walk-in, rigolele de duș sunt produsele complementare care trebuie achiziționate. Scurgerea se face pe lung, astfel încât apa nu se va acumula cu totul într-o singură zonă, ca în cazul sistemului clasic de scurgere.

 • Panelurile de duș - des întâlnite la cabinele de duș moderne și spațioase, însă pot fi montate cu ușurință în orice baie, indiferent de dimensiune sau design.

 • Bateriile de duș - variate, în funcție de inovațiile tehnologice pe care le doriți și stilul pe care vreți să-l conturați. Aflați cum să alegeți bateria de duș potrivită pentru baia dumneavoastră.

 • Para de duș și capuri de duș fix

 • Bara de duș

 • Seturi de duș sau coloane

 • Accesorii pentru duș pentru un grad ridicat de confort.

Materialele cabinelor de duș

 • Sticlă securizată transparentă, de diferite dimensiuni (4, 5, 6, 8 sau 10), pentru ușile fixe sau glisante ale cabinei de duș

 • Aluminiu lucios, semilucios

 • Finisaje metalice cromate

 • Finisaje mate

Tehnologii folosite pentru cabinele de duș

 • Finisaje realizate prin eloxare, pentru a proteja suprafețele din aluminiu de coroziune

 • Etanșare magnetică a ușilor

 • Uși culisante rabatabile pentru o curățare mai ușoară

 • Profil aruncător de apă 

 • Profil de protecție care împiedică deschiderea accidentală a ușii către exterior

 • Montaj reversibil cu deschidere spre stânga/dreapta și uși care se deschid spre interior/exterior

 • Tratament Aqua Perle - Sticla are un strat de protecție împotriva petelor de apă

 • Tratament Anti-Plaque - Sticla are un strat de protecție anticalcar

Branduri de cabine duș

La noi găsiți o varietate de cabine duș, perfecte pentru a avea o baie funcțională și estetică. Dacă sunteți în căutarea unei cabine pătrate, cabinele de duș Mediterraneo sunt alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Dacă optați pentru un model clasic, cabinele duș KolpaSan propun diferite variațiuni de cădițe de duș. Pentru un paravan modern și elegant, optați pentru cabinele duș SanSwiss. Cabinele de duș Huppe vin în diferite modele cu uși culisante, pentru un plus de eficiență în baia dumneavoastră.

 

FAQ

Ce caracteristici are o cabină de duș?

Cabinele de duș sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, forme și stiluri, astfel încât să puteți găsi una care se potrivește perfect nevoilor și spațiului dumneavoastră. Cand vine vorba de dimensiuni pot fi mici (ex:80x80cm), medii (ex 90x90cm sau 100*100cm) sau mari, in general peste 100 cm. Daca e sa ne raportam la forme , cabinele de dus pot fi dreptunghiulare sau patrate in general , dar mai exista si altfel de forme cum ar fi hexagonale sau octogonale care nu sunt asa comune. Materialele din care sunt fabricate, culoarea profilelor si a sticlei sunt alte caracteristici foarte importante cand vine vorba de alegerea unei cabine de dus, astfel regasim cabine cu profile cromate, negre sau aurii si sticla transparenta sau mata
 

Cum montezi o cabină de duș?

Instrucțiunile de instalare vor varia în funcție de modelul de cabină de duș pe care îl alegeți dar in general ar trebui sa respectati cateva sfaturi foarte importante: alegeți o cabină de duș care este potrivită pentru dimensiunea și forma spațiului dumneavoastră, asigurați-vă că cabina de duș este fabricata din materiale de calitate, care sunt rezistente la umiditate, citiți cu atenție instrucțiunile de instalare ale producătorului și urmați-le cu atenție iar daca nu sunteți sigur cum să instalați cabina de duș, apelați la un instalator calificat.
 

Ce elemente cuprinde o cabină duș cu rigolă?

Cabinele de duș cu rigola sunt o soluție modernă și elegantă pentru băile din ziua de azi. Acestea sunt dotate cu o rigola de scurgere în pardoseală, care asigură o scurgere rapidă și eficientă a apei. Ca elemente principale pe langa cabina de dus in sine care odata montata cu rigola, inlocuieste cadita de dus, rigola devine un element important atat in estetica baii cat si in functionalitatea acesteia. Practic pe langa celelalte elemente cum ar fi setul de dus, bateriile etc, rigola devine un element central al unei cabine de dus.