ordoneaza
1 -“ 52 din 52 produse
ordoneaza
1 -“ 52 din 52 produse

Ghid de achizitie cabina dus

În cazul în care v–ați făcut toate calculele, și ați ajuns la concluzia că cea mai bună alegere pentru baia dumneavoastră este o cabină de duș. Atunci va trebui să vă așezați comod și să faceți o trecere în revistă a celor mai importante elemente pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când vă alegeți cabina de duș.

1. Preț

Începem acest ghid de achiziție cu prețul. Acesta este fără îndoială elementul cel mai determinant în ceea ce privește alegerea cabinei de duș. În cazul în care bugetul dumneavoastră este mai limitat, alegeți ceva simplu, la un preț cât mai accesibil, în așa fel încât să nu vă văduviți fondurile. Desigur că, în cazul în care pușculița vă permite aveți posibilitatea să optați și pentru cabine de duș la prețuri mai ridicate, însă este bine să nu faceți excese.

2. Design

Capitolul design este influențat de doi factori extrem de importanți. În primul rând este vorba de preferințe, deoarece fiecare își alege cabina de duș care îi place. În a doilea rând este vorba de spațiu, astfel că este important să vă alegeți cabina în funcție de cât spațiu aveți la dispoziție în baie. În cazul în care aveți un spațiu mai limitat, o cabina de duș pe colț este alegerea cea mai potrivită. De asemenea ar fi indicat să alegeți un model cu uși glisante, care sunt foarte practice atunci când avem de-a face cu un spațiu mai restrâns. În principal este important să aveți în vedere celelalte elemente din baia dumneavoastră, în așa fel încât să le îmbinați într-un mod cât mai armonios. Luați în calcul și stilul dumneavoastră de viață, deoarece dacă sunteți o persoană extrem de activă, și sunteți în permanentă mișcare acest aspect este unul de luat înseamnă atunci când alegeți cabina de duș. Cu alte cuvinte, în această situație ar fi indicat să optați pentru o cabină de duș, de tip walk in, care să vă scutească de grijă ușilor.

3. Dotări

În cadrul acestui capitol definiți clar ceea ce vă doriți de la cabina dumneavoastră de duș. Cel mai probabil pentru mulți dintre dumneavoastră este important dușul și mai ales amplasarea lui. Puteți opta pentru un dus mobil, în cazul în care vă doriți să-l utilizați după bunul plac, sau în situația în care nu sunteți interesat de acest aspect puteți alege o cabina cu duș fix. Dacă aveți persoane în vârstă sau sunteți suprasolicitat la locul de muncă, un scăunel ar putea o alegere numai bună pentru dușul dumneavoastră. Nu în ultimul rând, pentru cei mai pretențioși, aveți posibilitatea de a alege o cabină de duș cu hidromasaj, o alegere potrivită pentru cei care își doresc să scape de tensiunea fizică acumulată.

Aceștia sunt trei factori definitori meniți să vă facă mai ușor procesul de alegere al cabinei de dus. Țineți minte că este important să alegeți ceea ce vă place, însă încercați să țineți cont de recomandări pentru a vă putea amenaja baie cu mult bun gust.