ordoneaza
1 -“ 2 din 2 produse
ordoneaza
1 -“ 2 din 2 produse

Despre căzile ovale

Când spui „căzi de baie”, cel mai probabil gândul îți fuge la modelul clasic din copilărie: vana înzidită ovală sau dreptunghiulară. Acestea erau printre cele mai populare alegeri datorită prețului accesibil și rezistenței în timp. 

 

Ani mai târziu, marile nume din industria obiectelor sanitare propun variante de căzi ovale care duc confortul și funcționalitatea din baie la un alt nivel. Jolly, prezent pe piață de mai bine de 30 de ani, îți pune la dispoziție căzi de baie calitative, potrivite pentru orice locuință: băi mici sau mari, amenajate cu un buget redus sau generos. Materialele inovative și tehnologiile și accesoriile de ultimă generație pentru căzile ovale te pot face să te simți ca la SPA, la tine acasă.

Modele căzi ovale

Brandul Florida e renumit pentru modelele sale de căzi ovale. Mizând pe contemporaneitate și bun gust, atenția la detalii e extraordinară. 

 

 • Cada ovală Selena New e realizată din acril sanitar dublu (coajă exterioară de 3-4 mm și cuvă interioară de 4-5 mm) și are 170 x 80 x 68 cm. Picioarele ascunse pot fi reglate, ridicând astfel cada după cum dorești. Modelul are preaplin și instalație cu ventil de tip click-clack. 

 • Cada ovală Natalia New are 152 x 756 x 72 cm, e fabricată din acril sanitar și dispune de instalație cu ventil click-clack. Fiind un model de cadă freestanding, poate fi montat și lângă perete, și în centrul băii. Tot modele de cadă ovală tip insulă sunt și în colecția Ava (167,5 x 78 x 57,5 cm) și Aura New (150 x 75 x 58 cm).

 • Florida propune, în colecția Aura New, cada ovală cu instalație completă (preaplin, ventil și sifon). Aceasta are 180 x 80 x 59 cm și se livrează cu picioare reglabile.

 • Modelul Denisa New poate fi încadrat într-o baie vintage. Picioarelor căzii sunt din bronz, cu finisaj argintiu, iar instalația de cadă e cromată și ea (țevile de metal, preaplinul și ventilul de tip click-clack). Bateria pentru cadă se achiziționează separat.  

 

Și firma poloneză Cersanit propune căzi ovale de baie care mizează pe calitate și fiabilitate.

 • Modelul Crea are 159,5 x 74,5 x 58,5 cm și un volum de 210 L. E realizat din acril sanitar dublu, rezistent și ușor de igienizat. Cada se livrează cu picioare reglabile, instalație și ventil click-clack, dar nu dispune și de preaplin. 

 • În colecția Zen, Cersanit propune o cadă ovală de dimensiuni mai generoase: 166,5x73x72,5 cm și o capacitate de 220 L. Obiectul sanitar se livrează cu un set de picioare reglabile și cu ventil click-clack. 

Materiale căzi de baie ovale 

Acrilul sanitar a câștigat tot mai mult teren la capitolul materiale căzi de baie și asta pentru că vine la pachet cu nenumărate avantaje. Căzile ovale din acril sanitar pot veni într-o gamă largă de culori, reprezintă o investiție de lungă durată și se igienizează extrem de ușor. Rezistența căzilor ovale comercializate de Jolly e sporită de stratul de întărire aplicat peste acrilul sanitar, de brandurile Florida, Hatria, Cersanit și Kolpasan. Astfel, în caz de zgârieturi sau lovituri, căzile se pot repara prin șlefuire. 

Tehnologii și accesorii pentru cada ovală de baie 

Funcționalitate 

 

 • Alege modelul potrivit de baterie cadă, pentru a fi sigur că se încadrează în designul conturat în baia ta. 

 • Mizează pe instalații de cadă calitative, pentru a nu te lupta cu petele de mucegai. 

 • Descoperă impactul tratamentului antiderapant, pentru a evita posibilele accidentări când faci baie.

 • Scapă rapid de petele de murdărie și depunerile de calcar, cu ajutorul soluțiilor inovative de igienizare a obiectelor sanitare din acril sanitar: Eco-San, Kolpa-San și Keril. 

Confort

 • Aici se încadrează tetierele pentru cadă, care sporesc nivelul de relaxare când faci o baie, precum și scăunelul, doar ai grijă să le alegi pe cele compatibile cu modelul căzii tale ovale. 

 • Și bara de siguranță e un plus, mai ales dacă utilizează cada și oameni mai ]n vârstă sau persoane cu dizabilități.