ordoneaza
1 -“ 20 din 20 produse
ordoneaza
1 -“ 20 din 20 produse

Usite de vizitare (revizie) ieftine

Cauti Usite de vizitare (revizie) ieftine? Iata cele mai accesibile Usite de vizitare (revizie) disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Usite de vizitare (revizie) ieftine

Despre ușița vizitare

Ușițele de vizitare moderne sunt accesorii tehnologice, menite să îmbine estetica și funcționalitatea în baia ta.

 

Acestea pot fi folosite drept capace de deschidere pentru diferite locuri din casa ta, în care pot fi necesare intervenții sau revizii periodice. De regulă, ușița vizitare e utilizată pentru a masca robineții de siguranță și a elementele de instalație din bucătărie sau baie. Materialele din care sunt realizate trebuie să reziste unor temperaturi înalte, vaporilor corozivi sau chimici. 

 

Pe lângă ușița vizitare, alte accesorii indispensabile băii tale sunt ramele de aerisire și tuburile flexibile. Toate acestea vin însoțite de o garanție de 2 ani.

Tipuri de ușă de vizitare

Ușiță vizitare inox

Brandul Haco propune diferite modele de ușiță vizitare metalică, în funcție de nișa în care se montează. Astfel, poți alege una dintre variantele pătrate sau dreptunghiulare: 15 x 15 cm; 20 x 20 cm; 20 x 25 cm; 30 x 35 cm.

Ușiță vizitare faianțabilă

Aceasta mai e întâlnită și sub numele de „magneți de faianță”. Setul permite montarea uneia sau mai multor plăci de faianță, care pot îndeplini funcția unei guri de vizitare.

 

Magneții Haco, din catalogul nostru, vin într-un set de 4 bucăți, sunt reglabili pe înălțime și sunt potriviți pentru placare. Mai mult decât atât, au un efect magnetic puternic și dispun de tratament anticoroziv. 

Ușiță vizitare fără închizător

Dreptunghiulare sau pătrate, ușile de vizitare fără închizător, marca Haco, sunt realizate din material ASA-PVC. Prețurile sunt accesibile și persoanelor care vor să-și amenajeze baia cu un buget redus. Dimensiunile variază: de la 15 x 15 cm, 20 x 30 cm, până la 50 x 50 cm și 60 x 60 cm. 

Ușiță vizitare cu închizător

Haco propune 3 modele de ușițe de vizitare cu închizător: 40 x 40 cm; 50 x 50 cm; 60 x 60 cm.  

Materiale și montare

Gură de vizitare plastic

Ușițele de vizitare din plastic ASA, comercializate de Jolly, sunt rezistente la radiații UV. Dimensiunile lor trebuie să corespundă nișei în care se montează, de aceea trebuie să alegi varianta potrivită dintre cele 8 modele pe care ți le punem la dispoziție. 

 

  • Pentru montarea unei ușițe vizitare plastic, trebuie s-o despachetezi și s-o scoți din cadru. Fixezi mai întâi cadrul în nișă cu ajutorul siliconului sau a unor dibluri cu holșurub, încercând să nu deformezi cadrul. De abia după ce se usucă siliconul sau după ce holșuruburile sunt setate, se recomandă montarea ușii pe cadru. 

Ușiță vizitare metalică

Și ușița vizitare inox vine în mai multe dimensiuni, care trebuie să corespundă nișei în care se montează. 

 

  • Cadrul panoului gurii de vizitare este prevăzut cu urechi perforate, care pot fi îndoite. Pentru fixare, se pot utiliza șuruburi, lipire sau tencuială. Ușița vizitare metalică se închide mai apoi printr-o apăsare ușoară. Pentru a o deschide, trebuie să introduci o șurubelniță cu un cap plat între panou și cadru, în orice canelură de-a lungul lateralei.