ordoneaza
1 -“ 16 din 16 produse
ordoneaza
1 -“ 16 din 16 produse

Cazi de baie de colt ieftine

Cauti Cazi de baie de colt ieftine? Iata cele mai accesibile Cazi de baie de colt disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Cazi de baie de colt ieftine

Despre cada pe colț 

 

Nu e un secret faptul că unul dintre cele mai spectaculoase obiecte sanitare din oaza ta de relaxare este însăși cada de baie. Dacă ești în căutarea unui model care să îmbine funcționalitatea cu estetica în baia ta, cada pe colț e ideală pentru tine. Se potrivește atât pentru amenajarea unei băi de mici dimensiuni, cât și pentru spațiu generos. Mai mult decât atât, vana pe colț poate fi integrată și într-un stil modern sau minimalist, dar și într-un design clasic, rustic sau vintage. 

 

La capitolul căzi pe colț, Jolly surprinde prin:

 

 • materialele, formele și culorile inovative;

 • calitatea antibacteriană a produselor; 

 • funcțiile care produc o senzație de bunăstare;

 • soluțiile de economisire a spațiului și apei.  

 

După ce faci alegerea cea mai bună pentru tine, îți punem la dispoziție un ghid pentru montarea căzii pe colț, pentru a-ți ușura procesul de muncă. 

Modele de căzi pe colț

Cada pe colț poate deveni punctul central al băii tale, atât timp cât modelul complementează încăperea, făcându-l estic și totodată funcțional. În acest sens, poți opta pentru:

 • Cada pe colț Evelin, fabricată de brandul Kolpasan în 2 dimensiuni: 120 x 120 cm și 140 x 140 cm. Acest model e disponibil în două variante: cadă pentru înzidire, simplă și cadă cu mască frontală și laterală. Se recomandă montarea seturilor de picioare, indiferent de tipul de suport (pat de nisip sau alt material).  

 • Cada colț Teramo, dotată cu cromoterapie, dispune de un sistem de iluminat exclusiv pentru această funcție, set de baterie Flipperi, panou de sticlă și sifon pentru scurgere. Mai mult decât atât, vana pe colț vine la pachet cu accesorii de cadă, precum spătar și pernă.

 • Cadă pe colț cu hidromasaj, asimetrică, Tivoli E-Drive e realizată din acril sanitar și întărită cu spumă poliuretanică. Cada cu picioare reglabile dispune și de bateria de baie Flipper. Tehnologia Tivoli E-Drive presupune panou digital de control, ecran LCD, generator de ozon, cromoterapie și sistem de uscare.

Materialul căzilor pe colț

Materialul căzilor de baie pe colț e extrem de important dacă ceea ce dorești e rezistență pe termen lung. Astfel, poți opta pentru o cadă colț din: 

 1. Acril sanitar 

E un material plastic special, care se formează foarte ușor, termic. Pentru a fi rezistent, stratului de acril necesită întărire cu un material care să-i sporească rigiditatea. În cazul brandurilor comercializate de Jolly, stratul de acril e gros (Kolpasan - 4 - 6 mm). Astfel, eventualele zgârieturi - superficiale, chiar și ceva mai adânci - se pot repara prin șlefuire.

 1. Acril ABS 

Unii producători combină stratul subțire de acril cu ABS, pentru a scădea prețul de producție. În caz de zgârieturi, prin șlefuire, se poate ajunge la stratul de ABS, care nu va mai avea luciul acrilului. 

 1. Kerrock 

Este o variantă de marmură compozită (cast marble), fabricată de brandul sloven Kolpasan. Materialul inovator e foarte rezistent și nu necesită întărirea cu un altul, care să-i sporească rigiditatea. Pe lângă căzile pe colț, Kolpasan mai fabrică și cădițe de duș din kerrock. 

Accesorii și tehnologii pentru vana pe colț

 • Tratamentul anti-slip previne alunecarea în cadă. Dacă unii membri ai familiei sunt copii sau vârstnici, vei fi sgur că nu există niciun risc de accidentare.

 • Tot din categoria siguranței în utilizare, poți opta pentru montarea pe perete a unor bare de siguranță. Modelele pot fi clasice sau sofisticate.

 • Confortul căzilor pe colț poate fi sporit cu ajutorul tetierelor și scăunelelor pentru vană.

 • Instalațiile de cadă oferite de Jolly sunt de foarte bună calitate, prevenind scurgerea de slabă calitate și, implicit, mucegaiul.

 • Ușițele de vizitare sunt perfecte pentru momentele în care trebuie să repari instalația de scurgere, în cazul în care cada colț e înzidită. Astfel, nu trebuie să rupi modelul de faianță. Poți opta și pentru un set de magnet de faianță, în locul ușiței de vizitare. 

 • Eco-San, Kolpa-San și Keril sunt soluții de curățare speciale, pentru îndepărtarea eficientă a depunerilor de pe căzile pe colț. Atât acrilul sanitar, cât și kerrock-ul, vor arăta ca noi odată igienizate.