ordoneaza
1 -“ 100 din 108 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 108 produse

Dulapuri de baie ieftine

Cauti Dulapuri de baie ieftine? Iata cele mai accesibile Dulapuri de baie disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Dulapuri de baie ieftine

Dulapuri de baie

Caracteristici dulap baie

Dulapul de baie nu poate lipsi din baia ta. Ca este suspendat sau stativ, materialele din care este confecționat un dulap baie asigura rezistenta in timp in conditii de umiditate specifice bailor.  Daca ai nevoie de un dulap baie cu oglinda, pentru prosoape, pentru depozitarea obiectelor de igiena persoanala sau pentru produsele menajere, Jolly iti pune la dispozitie modele in functie de nevoile si preferintele tale. Descopera in oferta noastra dulap baie suspendat sau stativ, cu oglinda sau cu polite, pentru prosoape, vertical, tip soldat, coloana, de diferite dimensiuni, cu sertare, din MDF, avand diverse culori (maro, verde, alb, gri, negru) si finisaje (stejar, craft wood, dark concerete). 

Ce tipuri de dulap baie gasesti pe Jolly?

Este important sa tii cont de dimensiunile baii tale, astfel incat dulapul sa se potriveasca perfect, atata din punct de vedere al designului, cat si in scop practic. 
Iti punem la dispozitie modele precum:

  • Dulap pentru lavoar
  • Dulap tip coloana
  • Dulap inalt cu o usa
  • Dulap inalt cu 2 usi
  • Dulap cu oglinda
  • Dulap cu oglinda si iluminare LED

Cum se monteaza un dulap în baie?

Montarea unui dulap de baie trebuie sa tina cont de specificațiile producătorului, pentru a nu ajunge să creeze dificultăți ulterior. Respectarea regulilor simple reprezintă garanția că rezultatele finale sunt bune. Se va tine cont de urmatoarele recomandari: se alege locul în care se va instala dulapul, sunt marcate punctele de fixare cu ajutorul riglei și creionului, in cazul dulapului suspendat, găurile se vor da cu mașina rotopercutoare, se introduc diblurile în perete, se așază dulapul la boloboc și se fixează șuruburile de prindere în dibluri. In ceea ce priveste dulapul de baie stativ, picioarele se achizitioneaza separat. In fuctie de instructiunile primite de la producator, picioarele se fixeaza cu ajutorul elementelor incluse in pachet. Reglajul picioarelor pentru stabilitate se face cu ajutorul bolobocului.