ordoneaza
1 -“ 100 din 108 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 108 produse

Dulapuri suspendate baie ieftine

Cauti Dulapuri suspendate baie ieftine? Iata cele mai accesibile Dulapuri suspendate baie disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Dulapuri suspendate baie ieftine

Caracteristici dulapuri suspendate baie

Dulapul de baie suspendat poate fi integrat in orice tip de baie. Diversitatea pieselor de mobilier pentru baie rămâne un atu și veți descoperi dulapuri suspendate, cu oglindă, pentru prosoape, verticale, tip soldat, coloană, de diferite dimensiuni, cu unul sau mai multe rafturi, cu sertare, confecționate din MDF, având culori diferite: maro, alb, stejar, cafeniu, antracit, grafit Materialele din care sunt confecționate dulapurile suspendate de baie sunt foarte rezistente și suporta foarte bine temperatura și umiditatea specifice mediului din baie, astfel se asigura rezistența și durabilitatea mobilierului, impiedicand deteriorarea acestuia. Dulapurile de baie suspendate au in general dimensiuni diferite si sunt ideale pentru depozitarea produselor de curățenie, igiena personala sau a detergenților. Tine cont de cateva criterii in momentul achizitionarii unui dulap suspendat: dimensiunile, armonizarea cu restul obiectelor, producatorul, design-ul si stilul. Dulapurile suspendate din oferta Jolly au diferite inaltimi, latimi si forme din care tu poti alege combinatia potrivita baii tale. 


      Cum se monteaza un dulap suspendat în baie

Montarea unui dulap suspendat de baie trebuie sa tina cont de specificațiile producătorului, pentru a nu ajunge să creeze dificultăți ulterior. Respectarea regulilor simple reprezintă garanția că rezultatele finale vor fi unele spectaculoase. Se va tine cont de urmatoarele recomandari: se alege locul în care se va instala dulapul suspendat, sunt marcate punctele de fixare cu ajutorul riglei și creionului, găurile se vor da cu mașina rotopercutoare, se introduc diblurile în perete, se așază dulapul la boloboc și se fixează șuruburile de prindere în dibluri.