Dacă ai o baie nouă sau vrei să îți reamenajezi baia, acum e momentul potrivit. Cu ofertele de Black Friday de la Jolly economiile nu se axează numai pe bani, astfel poți să îți optimizezi consumul de apă respectiv timpul necesar curățării băi.

Anul acesta la Jolly poți alege dintr-o gamă variată de produse de la firme renumite cum ar fi:

 • lavoare pe blat sau pe perete, vase WC și bideuri Fluminia
 • baterii de baie stative, de perete și incastrate, seturi de duș Kludi
 • cabine de duș de diferite forme si mărime Mediterraneo cu profile cu finisaj crom lucios, negru mat și de anul acesta vă putem oferi și cele cu finisaj auriu periat la un preț special
 • căzi freestanding ovale, dreptunhiulare cu instalație completă (ventil, sifon, preaplin) Florida
 • rezervoare îngropate, clapete de acționare AlcaPlast
 • baterii cu finisaj crom, negru mat, auriu, pentru baie sau bucătărie, cu sau fără termostat, seturi de duș, accesorii de baie Hansgrohe
 • cabine de duș și paravane WalkIn Sanswiss

De ce să cumperi de Black Friday?

Amenajarea băii este un proces complex care implică mai multe eforturi și se face pe termen mai lung. Lavoarul, vasul de wc, cada sau cabina de duș nu sunt lucruri pe care le schimbi frecvent. Odată amenajată, baia este o investiție pe termen lung, tocmai de aceea este recomandat să alegem articole rezistente și durabile. Black Friday poate fi o oportunitate excelentă de a economisi bani la produsele de care aveți nevoie sau pe care le doriți.

În perioada 10 – 12 noiembrie 2023 beneficiezi de prețuri reduse de până la 25% la o gamă variată de produse de la branduri premium, unele dintre ele fiind: Mediterraneo, Florida, Fluminia, Villeroy & Boch, Alcaplast, Kolpa San, Kludi, Hansgrohe, Sanswiss.

Cănd se desfăsoară Black Friday?

Black Friday la Jolly se desfășoară în perioada 10-12 noiembrie 2023, atât online, cât și în Showroom-ul nostru – strada Parcul Feroviarilor, nr 17, Cluj Napoca. Până atunci pregătește-ți bugetul și lista de produse pe care dorești să le achiziționezi.

Care sunt avantajele produselor din oferta Black Friday?

Având în vedere că această perioadă este despre economisire, cu obiectele sanitare alese de Black Friday, datorită tehnologiilor inovatoare aplicate, veți avea o economie la apă, la timpul necesar curățării băi, respectiv pentru spațiu:

Economia la apă:

 • Bateriile Kludi sunt prevăzute cu un perlator care adaugă bule de aer la apa care circulă prin pipa bateriei, astfel jetul de apă este mai regulat, mai silențios și se creează o senzație de volum mai mare de apă realizându-se o economie de 40%. Un alt avantaj este că apa devine oxigenată, asemănător hidromasajului, extrăgând astfel toxinele de pe suprafața pielii.
 • Vasele WC Villeroy & Boch datorită tehnologiei spălării cu vârtej de apă (Twist Flush) se asigură o clătire eficientă cu un consum redus de apă care poate ajunge la 19.700 litrii de apă pe an la o familie de 4 persoane
 • La clapetele de acționare, acționarea se face printr-o tehnologie care realizează economia de apă prin două volume de spălare.

Economie de timp:

 • Vasele WC Villeroy & Boch sunt rimeless (Direct Flush, fără ramă interioară) îndeplinind astfel cele mai înalte cerințe de igienă și permițând utilizatorului curățarea ușoară și rapidă a vasului WC.
 • Capacele WC cu tehnologia Quick Release se pot îndepărta și pot fi schimbate dintr-o singură mișcare foarte rapid.
 • Clapetele de acționare Geberit, Easy-To-Clean au un strat protector, astfel amprenta lăsată în urma apăsării clapetei este mult mai puțin vizibil deci mai ușor de curățat
 • Sticla de la cabinele de duș și cele de la paravanele Walk-In sunt prevăzute cu un strat împotriva petelor de apă prin tratamentul Aqua Perle, reducând depunerile de murdărie și cele de calcar făcând considerabil mai ușoară întreținerea

Economie de spațiu

 • Înlocuind cada de baie cu o cabină de duș sau cu un paravan Walk-In se obține o economie de spațiu.

Care sunt metodele de plată?

 1. Plata ramburs la livrarea produselor transportate cu flota Jolly: plata se face la șofer pe baza facturii și a bonului fiscal.
 2. Plata ramburs la livrarea produselor prin curierat rapid: Plata se va efectua la destinație la șoferul curierului pe baza facturii.
 3. Plata cu ordin de plată (O.P.): Plata se face anterior livrării produsului prin bancă, ulterior se va trimite OP-ul la compania Jolly prin Whatsup sau email
 4. Plata cu card bancar la sediul Jolly: se poate plăti cu orice fel de card de credit.
 5. Plata cu card bancar OnLine: plata se face cu orice card bancar de la toate băncile care operează în România prin intermediul platformei securizate PayU.

 

Fii pe fază să obții reducerile până la 25% la peste 400 de produse de la branduri renumite, la cele mai bune prețuri.

 

Pentru mai multe informații despre comenzi, termeni și condiții de livrare accesați linkul de aici.