Baia este locul unde îți începi dimineața sau te revitalizezi după o zi obositoare, este spațiul unde te bucuri de puțin timp pentru tine. Cu siguranță îți dorești ca spațiul din baie să fie intim, confortabil, funcțional și cu personalitate. Dacă voiai să îți reamenajezi baia, acum e momentul potrivit. În plus, cu ofertele de Black Friday poți să îți optimizezi consumul de apă cu obiectele sanitare potrivite. Economisind apa, contribui atât a reducerii impactului asupra mediului, cât și a impactului asupra portofelului.

AVANTAJELE TEHNOLOGIILOR OBIECTELOR SANITARE

ECONOMISIREA APEI

Alege bateria de lavoar potrivită. Îți recomandăm una de la Kludi cu ajutorul căreia poți economisi apă cu până la 50%, iar cu o baterie de la Hansgrohe până la 60%. Sustenabilitatea va fi mereu în trend, iar o baterie de ultimă generație poate face diferența atât la consumul de apă, cât și la micșorarea facturilor. Un alt tip de baterie care îți va fi de folos este cea cu senzor. Cu ajutorul acesteia, pe lângă reducerea apei vei preveni și răspândirea bacteriilor, creându-ți și un confort la utilizare.

Bateria termostatată. Ți s-a întâmplat să aștepți câteva minute bune până să găsești temperatura ideală în duș? Cu dușul EcoSmart de la brandul Hansgrohe, economisești până la 60% apă, beneficiind și de funcțiile SafetyStop, CoolContact și EcoStop. Funcția SafetyStop îți va menține temperatura în mod constant, fiind sigură și pentru copii. CoolContact asigură răcirea corpului bateriei, iar EcoStop pentru utilizarea în mod eficient a apei și a energiei.

CURĂȚARE EFICIENTĂ

Pentru o curățare eficientă a vasului de WC, îți recomandăm să achiziționezi unul de la brandurile Fluminia, RAK sau Hatria. Profitând de ofertele de Black Friday poți să îți mărești spațiul de depozitare din baie cu ajutorul mobilierelor de la Geberit. Acum ai posibilitatea să îți schimbi și acea baterie de lavoar sau setul de dus cu unul nou de la Hansgrohe sau Kludi. Însă dacă te-ai hotărât să îți schimbi cada, uită-te la promoțiile de la Florida.

Tot în această perioadă, ai posibilitatea să îți schimbi paravanul sau cabina de duș uzată cu una nouă de la brandul Mediterraneo.

Când se desfășoară Black Friday?

Black Friday se desfășoară la Jolly în perioada 11-13 noiembrie, atât online, cât și în Showroom-ul nostru – strada Parcul Feroviarilor, nr 17, Cluj Napoca. Până atunci pregătește-ți bugetul și lista de produse pe care dorești să le achiziționezi.

brack friday jolly
Oferte la baterii de Black Friday

 Care sunt metodele de cumpărare?

Jolly îți pune la dispozitie urmatoarele modalități de plată:

  1. PLATA CASH LA LIVRAREA PRODUSELOR TRASPORTATE CU MASINILE PROPRII

Plata se va face la sofer pe baza facturii și a bonului fiscal.

  1. PLATA CASH LA LIVRAREA PRODUSELOR PRIN CURIERAT RAPID

Plata se va efectua la destinație la soferul curierului pe baza facturii.

Dacă transportul este gratuit, atunci se achită doar prețul produselor comandate.

În cazul curieratului rapid plata include:

  • prețul produselor comandate
  • prețul curieratului
  1. PLATA CU ORDIN DE PLATA (O.P.)

Plata se va efectua anterior livrării produsului prin banca, iar ulterior OP-ul va fi trimis spre compania noastră prin fax sau e-mail.

În cazul în care ați optat pentru această modalitate de plată, veți primi prin email / fax o factură proformă care va conține toate detaliile de plată. O astfel de modalitate de plată este eficientă, deorece scutește taxa ramburs în cazul în care marfa este trimisă prin curierat rapid.

  1. PLATA CU CARD BANCAR LA SEDIUL NOSTRU (POS)

Plata cu card bancar la sediul nostru (POS). Se poate plăti integral cu orice fel de card de credit.

  1. PLATA ONLINE CU CARD BANCAR

Plata online cu card bancar de la toate bancile care operează în România , prin intermediul platformei securizate PayU.

Poți beneficia astfel de:

  • plată integrală prin carduri Visa/Master Card/eurocard
  • plată în 2-12 rate fără dobândă utilizând cardurile de cumpărături Raiffeisen Bank
  • plată în 6 rate fără dobândă
  1. Garanti Bank (Bonus Card)
  2. Credit Europe Bank ( Card avantaj & Optimo Card)
  3. BRD Finance
  4. Card de credit BRD
  5. Alpha Bank ( Alpha Card)
  6. BCR
  7. Unicredit
  8. Star Card /BT

În plus, dacă alegi metoda de plată online cu cardul primești un discount de 2%. Nu se cumuleaza reducerea de 2% daca plătiți în rate!

Ești pregătit de oferte?