Baia este una dintre cele mai importante camere din casă. Este locul în care ne spălăm, ne relaxăm și ne îngrijim de igienă personală. De aceea este important să amenajăm baia în așa fel încât să fie confortabilă și funcțională.

Un aspect important atunci când amenajăm baia este dimensiunea elementelor. Unele elemente,  vasele de toaletă și bideurile, au dimensiuni standard. Alte elemente, cum ar fi dușurile, căzile și mobilierul de baie, pot fi personalizate în funcție de nevoile și preferințele noastre.

Exista ventilatoare de marimi universale?

Nu, ventilatoarele de baie nu au mărimi universale. Există diferite dimensiuni de ventilatoare, în funcție de dimensiunea băii. Este important să alegeți un ventilator de dimensiunea potrivită pentru a asigura o ventilație adecvată  băii

Exista robineti de baie de marime universala?

Nu, robineții pentru baie nu au mărimi universale. Există diferite dimensiuni de robinete, în funcție de dimensiunea chiuvetei sau dușului. Este important să alegeți un robinet de dimensiunea potrivită pentru a asigura o instalare corectă și o funcționare corespunzătoare

Chiuvetele pentru baie au marime standard?

Chiuvetele de baie au in general niste dimensiuni clar stabilite de catre fiecare producator in parte. Există diferite dimensiuni standard de chiuvete, dar cele mai comune dimensiuni sunt 60 cm, 80 cm și 100 cm.

Scurgerea de la chiuvetă este de mărime standard?

Da, scurgerea de la chiuvetă este de mărime standard. Diametrul orificiului de evacuare este de 1-1/4 inci. Acest lucru înseamnă că este compatibil cu majoritatea dopurilor și accesoriilor de scurgere.