Amenajarea băii este o parte importantă a unei locuințe moderne. O baie bine amenajată este nu doar funcțională, dar și estetică. În ultimii ani, au apărut o serie de tendințe în amenajarea băilor moderne. Iată câteva dintre cele mai importante:

Ce modele de chiuvete sunt la modă pentru baie?

În prezent, sunt la modă chiuvetele cu linii simple și elegante. Acestea pot fi din ceramică, granit, marmură sau oțel inoxidabil. Chiuvetele din ceramică sunt o opțiune clasică, care este rezistentă și ușor de curățat. Chiuvetele din granit și marmură sunt mai scumpe, dar sunt și mai elegante. Chiuvetele din oțel inoxidabil sunt o opțiune mai practică, deoarece sunt rezistente la zgârieturi și pete.

Care este cel mai bun material din care este fabricată o chiuvetă?

Cel mai bun material din care este fabricată o chiuvetă este cel care se potrivește cel mai bine nevoilor și stilului tău, se alege in general in functie de modul in care iti amenajezi baia.  Dacă ai o baie mică, o chiuvetă mică, cu linii simple, va fi o alegere bună. Dacă ai o baie mare, poți opta pentru o chiuvetă mai mare, cu un design mai elaborat.

Ce vopsea lavabilă este recomandată în baie?

Vopseaua lavabilă este o opțiune bună pentru baie, deoarece este rezistentă la umiditate și la murdărie. În momentul de față, sunt la modă vopselele lavabile în culori deschise, cum ar fi alb, bej sau gri. Aceste culori fac ca baia să pară mai spațioasă și mai luminoasă.

Ce accesorii sunt la modă în baie?

Accesoriile la modă în baie sunt cele care sunt simple și elegante. Acestea pot fi din metal, sticlă sau plastic. Accesoriile din metal sunt o opțiune clasică, ele sunt rezistente și ușor de curățat. Accesoriile din sticlă sunt o opțiune mai elegantă, dar sunt și mai fragile. Accesoriile din plastic sunt o opțiune mai practică, dar sunt și mai ieftine.

Ce oglinzi pentru baie sunt la modă?

Oglinzile la modă în baie sunt cele care sunt mari și rotunde. Acestea fac ca baia să pară mai spațioasă și mai luminoasă. Oglinzile cu iluminare sunt o opțiune bună pentru persoanele care se machiază in baie

 

Iată câteva sfaturi pentru amenajarea unei băi moderne:

  • Alege o temă pentru baia ta. Acest lucru te va ajuta să restrângi opțiunile și să faci o alegere mai ușoară.
  • Folosește culori deschise pentru a face baia să pară mai spațioasă și mai luminoasă.
  • Alege accesorii simple și elegante.
  • Nu uita de iluminarea corespunzătoare.

Urmând aceste sfaturi, vei putea amenaja o baie modernă, care să fie atât funcțională, cât și estetică.