Amenajându-ți baia cu obiecte sanitare negre sau cu baterii și accesorii negre, eventual cu paravane sau cabine de duș cu profil negru, baia ta va căpăta un aspect sofisticat.

1. Baia cu accente negre

Contrastul alb – negru este întotdeauna de mare efect. În imaginea alăturată, elementele negre sunt discrete, conduc privirea, punctează  și  scot în evidență frumusețea imaculată a încăperii.

Toate bateriile și accesoriile prezente sunt de producție Hansgrohe, iar oglinzile sunt Fluminia.

Accesorii negre Hansgrohe

Despre ele, despre alte baterii și accesorii negre sau despre oglinzile Fluminia cu diferite rame negre, găsești multe informații pe pagina Jolly.

2. Accesorii negre

Accesoriile negre, alese cu grijă, pun în valoare orice baie, indiferent dacă este mică sau spațioasă, conferindu-i eleganța pe care o visăm. Ele vin în completarea bateriilor negre, a cabinelor de duș cu rame negre sau poate chiar a mobilierului negru.

Accesorii negre Hansgrohe

La Jolly, avem pentru tine, o gamă variată de accesorii negre: suport pahar, suport săpun, port hârtie, port perie, inele și alte tipuri de port prosop.

3. Contrastul alb -negru într-o manieră îndrăzneață

Într-o baie, negrul poate ocupa și suprafețe mai mari sau mai mici. În aceste situații, albul este cel care punctează și conduce privirea. În imaginea alaturată, peretele negru se combină excelent cu culoarea caldă a pardoselii, cu albul mobilierului și cu obiectele sanitare alb-negre.

Mobilierul, oglinda și cada sunt de producție Kolpasan.

Kolpasan Mobilier Blache antracit

4. Explorează menținând caracterul unitar

O integrare a obiectelor sanitare negre (mate) într-un spatiu cald (cu pereți și pardoseala în culori calde) este prezentată în imaginea alăturată. Caracterul unitar al băii este dat de formele dreptunghiulare cu colțuri rotunjite care se repetă  la obiectele sanitare (colecția Paris) la  lavoar și la oglinda, toate de producție Fluminia. Accesoriile negru mat sunt de producție Hansgrohe, iar clapeta de acționare a spălării vasului WC este Geberit.

ambianță paris fluminia

5. Un duș… sofisticat

Pe masură ce băile cu accente negre devin tot mai populare, paravanele și cabinele de duș, cu profil negru, devin și ele tot mai căutate. Dacă, paravanele de duș crează iluzia de spațiu, cabinele de duș conferă băii un aspect curat și sofisticat. Ambele constituie accente negre majore în echilibrul băii.

În imaginea alăturată, paravanul de duș este de producție Mediterraneo.

Recomandări

Atenție să nu exagerezi – Indiferent de spațiul și forma băii, important este să fii realist. Dacă deții o baie compactă, să nu adaugi negru în cantități mari, deoarece va îngusta spațiul. Dacă ai dubii și nu ești sigur de cantitatea negrului, adaugă accentele pe rând pentru a avea timp să procesezi imaginea de ansamblu.

Alege negrul care se potrivește – Fii consecvent în abordarea ta. Ține cont că ai o multitudine de nuanțe și finisaje negre de explorat. Dacă le amesteci, va părea exagerat și deloc estetic. Asigură-te că toate bateriile și seturile de duș se potrivesc, pentru a crea acea stare de armonie.

Probleme cu calcarul – Ia în considerare ce fel de apă ai. Cu cât apa e mai dură, cu atât vor fi mai vizibile urmele de calcar. În plus, fii conștient că negrul nu este îngăduitor cu amprentele sau urmele de stropi. Așadar, gândește-te cine va folosi spațiul și cum va afecta acest lucru nevoia de curățare.