Unul dintre principalele obiecte sanitare către care ne orientăm atenția atunci când renovăm baia este cada. Printre varietatea de tipuri de căzi care există, astăzi îți vom prezenta cada freestanding potrivită pentru baia ta. O găsești sub diferite denumiri precum cadă tip insulă sau cadă de mijloc. Te vei putea relaxa ore bune – spre deosebire de funcționalitatea cabinelor de duș – iar baia ta va dobândi și un plus de eleganță și personalitate.

De ce să alegi o cadă freestanding?

Cada freestanding este o opțiune modernă pentru renovarea băii sau pentru o casă nouă. Indiferent unde o vei așeza, în mijlocul băii sau într-un colț al încăperii, se va integra perfect. La Jolly găsești o varietate de modele – opțiunile incluzând căzi cu picioare și aspect vintage, precum și căzi moderne deosebite ca design.

Primul lucru pe care trebuie să-l iei în considerare este dimensiunea atât a băii tale, cât și a căzii. Ține cont că aceasta dispune și de anumite condiții de instalare, fiind mai pretențioasă față de o cabină de duș, dar și față de alt tip de cadă.

Un alt lucru pe care trebuie să îl iei în calcul este proiectul clădirii. Verifică dacă structura locului în care dorești să o amplasezi este rezistent și dacă beneficiezi de un sistem de canalizare potrivit pentru acest obiect sanitar.

cada freestanding
Cadă freestanding, Aura New, brand Florida

Definește stilul băii tale cu o cadă freestanding

Pe langă modalitatea de montaj mai trebuie să ai în vedere și forma căzii de baie freestanding. Jolly dispune de o varietate mare, astfel poți opta pentru o cadă de baie rotundă, ovală, dreptunghiulară sau asimetrică.

Pentru un stil retro, îți recomandăm o cada de baie Venus sau Dido, cu forme rotunjite și cu picioare metalice. Pentru un design minimalist, îți recomandăm cada Marylin sau Aura New, iar pentru un design modern, cada freestanding Roma.

cada freestanding potrivita pentru baia ta
Cadă freestanding, Dido, brand Florida

Accesoriile

baterie freestanding
sursa: behance.net

Completează-ți decorul din baie cu bateriile freestanding de la brandul Florida sau bateriile încastrate. Alegerea bateriei îți va permite să îți pui amprenta personală asupra stilului căzii și al întregii băi. De exemplu, o baterie de cadă poate face diferența în felul în care arată baia, având în același timp și rol funcțional.

www.jollycluj.ro îți oferă o gamă largă de modele și dimensiuni, decizia finală rămânând la dispoziția ta.