Din 1748, Villeroy & Boch este unul dintre cele mai importante mărci premium din lume, care a continuat să-și reînnoiască liniile de produse de-a lungul anilor. Produsele lor au un design modern care poate transforma orice baie într-un loc relaxant. Brandul continuă să inoveze pentru a oferi produse de înaltă calitate cu tehnologii care să îți ofere un confort sporit. 

Astăzi îți prezentăm sistemul de spălare a toaletei, TwistFlush. Acesta asigură performanțe optime, fiind în același timp extrem de eficient din punct de vedere al apei. Cu ajutorul vârtejului, oferă o spălare igienică și rezultate curate.

Cum funcționează TwistFlush

TwistFlush folosește forța fizică a unui vortex de apă. Se creează două jeturi ce formează un vortex controlat care au ca efect de aspirație a murdăriei, eliminând-o.

Performața tehnologiei

Un stil de viață durabil include utilizarea conștientă a resurselor – tehnologia TwistFlush economisind apă la fiecare utilizare. Clătirea la vasul WC Subway 3.0 se realizează cu un volum de apă de numai 3/4,5 litri de apă. Astfel, o familie de patru persoane poate economisi până la 19.700 litri de apă pe an.

În plus, tehnologia TwistFlush depășește cu mult cerințele standard, vortexul de apă controlat generând o spălare eficientă într-un vas conic. Datorită fluxului puternic, este suficient să spălați o singură dată.

villeroy and boch twistflush

Avantajele TwistFlush

Economisești până la 19.700 de litri de apă pe an

Scapi de peria de toaletă

  • Pereții abrupți și ultra-netezi previn murdăria
  • Fluxul puternic de apă elimină practic necesitatea unei perii de toaletă

Mai puține bacterii

  • Curățare ușoară datorită absenței complet a marginilor vasului wc
  • Suprafețe CeramicPlus și AntiBac care îl fac și mai curat, reducând în același timp creșterea bacteriilor cu 99,9%

Spălare silențioasă și fără stropire

  • Vortexul de apă controlat asigură ca fiecare picătură de apă este folosită pentru spălare
  • Apa este distribuită în mod eficient pe toată suprafața interioară a vasului wc
  • TwistFlush combinat cu ViConnect respectă standardele de protecție împotriva zgomotului DIN 4109 și SIA 181*** – acesta este un avantaj real în hoteluri și construcții rezidențiale