Producătorii de obiecte sanitare cu renume, au fost preocupați în ultimii ani de îmbunătățirea calității glazurii. Astfel, au rezultat suprafețe: mult mai ieftine (mai puțin poroase), foarte ușor de curățat, rezistente la microbi și depuneri, care oferă corpurilor sanitare o igienă sporită, dar și o strălucire unică.

gazura antibacteriana
Glazura ANTIBAC

Glazura ANTIBAC – zero bacterii

Un tratament antibacterian inovator reduce cantitatea de bacterii de pe suprafața glazurii la 2%. Este o măsură majoră, care pune accentul pe protejarea sănătății și garantează o igienă și o siguranță sporită în baie.

Unul dintre brandurile la care găsești acest finisaj este Hatria. Glazura cu tratament ANTIBAC s-a dezvoltat în 2018, aplicânduse ulterior tuturor obiectelor sanitare. Cu ajutorul acesteia, depunerea microbilor și a bacterilor va fi dificilă, iar astfel te vei bucura de un mediu curat.

Tot această glazură o găsești și la brandul Villeroy & Boch, la colecțiile Arhitectura și O. Novo.

Glazura ANTICALCAR – fără depuneri

Glazura ANTICALCAR oferă o curățare mai ușoară și mai ecologică. Eficacitatea acestei tehnologii se datorează prezenței unor cristale ce asigură o rezistență mărită la depunerile de calcar. În plus, această suprafață oferă și un aspect strălucitor.

Glazura cu efect HIDROFOB – autocurățire

Noua glazură  realizată de producătorii de renume (V&B, Hatria, Geberit) este extrem de netedă, asemănător cu suprafața frunzelor de lotus. Picăturile de apă ce cad pe frunză se adună formând mici buline. Astfel, suprafața obiectelor ceramice la care s-a aplicat tratamentul cu efect hidrofob, murdăria se îndepărtează împreună cu picăturile de apă.

glazura cu efect hidrofob
Glazura cu efect HIDROFOB

Tehnologia CERAMIC PLUS: hidrofob și anticalcar – împiedică depunerile

Suprafața obiectelor sanitare fabricate cu tehnologia Ceramic Plus, dezvoltată de Villeroy & Boch reunește cele 2 efecte discutate mai sus: este atât anticalcar, cât și hidrofob.

Suprafața Ceramic Plus este mult mai netedă decât a ceramicii obișnuite, astfel încât apa formează picături, eliminându-se odată cu murdăria.

tehnologia ceramic plus
Tehnologia Ceramic Plus

Glazura de protecție KeraTect

KeraTect este o glazură ceramică de protecție dezvoltată de firma Geberit. Este practic neporoasă și extrem de lucioasă. Întrunește astfel o serie de beneficii precum: rezistența la murdărie, curățare foarte ușoară, rezistentă la uzură și zgârieturi. Aceasta asigură protecția suprafețelor ceramice pentru o perioadă de câțiva ani.

Vasul de toaletă Geberit One și vasele de toaletă cu funcție de bideu Aquaclean sunt acoperite cu glazură KeraTect.

glazura de prectie keratect
Glazura de protecție Keratect

Alege-ți acum obiectele sanitare potrivite pentru baia ta de pe www.jollycluj.ro .