ordoneaza
1 -“ 16 din 16 produse
ordoneaza
1 -“ 16 din 16 produse

Lavoare incastrabile ieftine

Cauti Lavoare incastrabile ieftine? Iata cele mai accesibile Lavoare incastrabile disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Lavoare incastrabile ieftine

Lavoare baie încastrate 

Caracteristici lavoare baie încastrate

Lavoarele de baie incastrate sunt cele mai populare cand vine vorba de renovarea sau amenajarea unei bai. Motivele sunt simple: practice, usor de intretinut si curatat, usor de incadrat in orice stil (minimalist, clasic, elegant, etc.). Diversitatea lor ramane un avantaj care te poate ajuta sa alegi modelul pentru tine. Vei descoperi ca poti alege de la lavoare incastrate in blat, sub blat, rotunde, ovale, dreptunghiulare, asimetrice, diverse marimi, cu margini late pe care sa iti pui obiectele personale pana la lavoare in nuante pentru toate gusturile.

 

Cum se montează un lavoar încastrat

Lavoarele incastrate sunt functionale si beneficiaza de tehnologie de ultima generatie, sunt usor de montat si de racordat la sistemul de furnizare a apei si pot fi integrate cu usurinta intr-o multime de tipuri de decor: clasic, minimalist sau modern. Pot fi usor incadrate in orice tip de blat alegi, formand unitate vizuala. In functie de metoda de instalare lavoarele se pot imparti in lavoare baie incastrate in partea superioara a blatului sau sub blat. Optimizeaza-ti spatiul in baie, si alege sa incastrezi lavoarul intr-un mobilier cu blat. Astfel castigi mai mult spatiu pentru a-ti organiza produsele de curatat sau de igiena personala. 

 

Unde recomandăm lavoarele încastrate


Locul unde sunt trase tevile de apa marcheaza si locul in baie unde va fi montat lavoarul. Nimic nu este mai enervant decat un lavoar montat la o inaltime nepotrivita. Inaltimea recomandata pentru montarea lavoarului depinde de catre cine va fi folosit si daca este inalt, scund sau daca are abilitati motorii limitate. Inaltimea recomandata de instalatori este de aproximativ 85 cm. 
Recomandam ca pozitia  alimentarii cu apa si scurgerea lavoarului sa fie la o inaltime de aproximativ 55 - 60 cm, inaltime care corespunde cu decupajul placajului din spatele mobilierulu