ordoneaza
1 -“ 9 din 9 produse
ordoneaza
1 -“ 9 din 9 produse

Bideuri stative ieftine

Cauti Bideuri stative ieftine? Iata cele mai accesibile Bideuri stative disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Bideuri stative ieftine

Descriere Bideuri stative


Igiena a devenit esențială astfel au apărut metode de a ne ușura procesul de igienizare zilnică. Astfel, au apărut pe piață bideurile. Este eficient și ușor de utilizat, contribuie la menținerea unei igiene intime corecte și în același timp, elimină riscurile apariției unor complicații de sănătate. 

Avantaje Bideu Stativ

Bideul stativ este un obiect sanitar menit să îți ofere un grad de confort sporit în baia ta. Trebuie să iei în calcul și spațiul pe care îl ai la dispoziție, bideurile stative poziționându-se în funcție de țevile de scurgere, de obicei în apropierea vasului wc. Bideurile stative sunt o alegere clasică și practică, fii sigur că îți amenajezi baia într-o manieră personală, într-un mod plăcut și funcțional. Pe e-baie vei găsi o gamă vastă de bideuri cu diferite forme confecționate din ceramică, porțelan, materiale rezistente ce necesită o întreținere facilă. Produsele sanitare pe care ți le punem la dispoziție provin de la producători de renume precum Cersanit, Hatria și Villeroy&Boch.