ordoneaza
1 -“ 100 din 329 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 329 produse

Baterii pentru lavoar ieftine

Cauti Baterii pentru lavoar ieftine? Iata cele mai accesibile Baterii pentru lavoar disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Baterii pentru lavoar ieftine

Ghid achiziție baterie lavoar

Strălucitoare, cu design modern sau clasic, bateria lavoarului este piesa de rezistență din baia dumneavoastră care fură privirile. Dacă sunteți hotărât să achiziționați o baterie pentru lavoarul din baia dumneavoastră va trebui să luați în calcul o serie de elemente înainte de a alege bateria potrivită.

 

1.      Modul de utilizare

Există mai multe tipuri de baterii pentru lavoar, însă având în vedere că discutăm despre o baterie pentru lavoarul băii de acasă, cred opțiunile se restrâng asupra celor cu acționare manuală și cele cu acționare prin senzor. Astfel în cazul în care sunteți un fan al tehnologiei și dacă vă doriți să păstrați bateria lavoarului departe de atingeri , atunci ar fi indicat să utilizați o baterie de chiuvetă cu senzor. Dacă sunteți de modă veche și mai ales vă doriți ceva durabil, atunci ar fi recomandat să achiziționați o baterie cu un braț robust și rezistent.

 

2.      Stilul

În ceea ce privește bateriile de lavoar și nu numai, stilul este foarte important. Este necesar să faceți alegerea corectă în ceea ce privește stilul bateriei având în vedere mesajul pe care vreți să-l transmită baia dumneavoastră. Dacă sunteți adeptul stilul vintage, iar baia dumneavoastră este amenajată în stil vintage atunci bateria trebuie să aibă un design de epoca. În cazul în care vă doriți ceva luxos puteți opta pentru materiale scumpe cum ar fi aurul sau bronzul. Totuși dacă vă doriți ceva mult mai actual, atunci aveți la dispoziție design-uri moderne pe care le puteți adapta perfect stilului în care v-ați conceput baia.

 

3.      Preț

Așa cum am menționat și anterior, prețurile variază în funcție de preferințe. Dacă baia dumneavoastră se vrea a fi una de lux, atunci este imperios necesar să achiziționați un model de baterie de lavoar la același nivel. În cazul în care optați pentru un model de epocă dintr-un material prețios, prețul va fi de asemenea unul puțin mai ridicat. Același lucru este valabil și pentru variantele moderne, o baterie cu senzor va avea un preț puțin mai mare decât una obișnuită, însă există variante rezonabile în această direcție. În ceea ce privește bateriile clasice  prețurile sunt mai accesibile . Ideea centrală este ca dumneavoastră să alegeți bateria potrivită design-ului băii dumneavoastră. În cazul în care doriți să economisiți, aveți posibilitatea să achiziționați seturi complete cu baterie de lavoar, cadă și duș.

Detaliile contează, iar când vorbim de baie , bateriile sunt un detaliu extrem de important. Astfel odată ce v-ați hotărât asupra felului în care vă doriți să arate baia dumneavoastră și elementele ei, atunci bateriile de lavoar trebuie să fie în ton cu stilul impus de celelalte elemente și mai mult să-l completeze.