ordoneaza
1 -“ 100 din 180 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 180 produse

Baterii dus ieftine

Cauti Baterii dus ieftine? Iata cele mai accesibile Baterii dus disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Baterii dus ieftine

Caracteristici baterii dus

De unde sa incepi cand vine momentul sa alegi bateria de dus? Care sunt criteriile tale? Sa fie usor de utilizat, cu economie de apa, sa nu stopeasca, sa fie silentioasa, sa ofere apa la o temperatura constanta sa poti alege designul si finisajul care o va integra armonios in baie. Produsele pe care le gasesti pe site-ul si in showroom-ul Jolly sunt fabricate de producatori renumiti, o garantie a calitatii, a designului dar si a functionalitatilor care iti usureaza viata de zi cu zi. 

Cum alegi bateria potrivita pentru dus

Sistem de dus incastrat sau montat pe perete? Raspunsul la intrebarea asta poate fi hotarator in privinta alegerii bateriei de dus. Daca doresti o baterie de dus incastrata este important ca sistemul incastrat pentru dus sa existe deja, altfel lucrarile de montare a bateriei sunt mai ample si prespune stricarea peretilor. Bateria incastrata poate fi usor mai costisitoare, dar ca si design este mult mai eleganta si ofera o nota de lux bai tale. Bateriile de dus montate pe perete sunt ce mai economica si populara solutie pentru orice tip de dus: cabina, walk-in. Sunt usor de instalat iar peretii tai vor ramane intacti atunci cand va veni momentul sa o inlocuiesti.
    

Modele diferite baterii dus

In functie de design poti distinge o gama larga de modele de baterii dus, de la retro la minimaliste, cu forme drepte sau rotunjite, cu maner plin sau slim. Finisajele sunt un plus si iti aduc o pata de culoare in baie. Iti punem la dispozitie baterii dus de la cele mai variate modele si pana la finisaje alb mat, bronz, cupru, auriu chiar si finisaje cu aur de 24k.