ordoneaza
1 -“ 22 din 22 produse
ordoneaza
1 -“ 22 din 22 produse

Etajera baie ieftine

Cauti Etajera baie ieftine? Iata cele mai accesibile Etajera baie disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Etajera baie ieftine

De ce sa cumperi o etajera baie?

Fiindca reprezinta un mod bun de a adauga spatiu de depozitare in baia ta. Poate fi folosita pentru a depozita articole de toaleta, prosoape sau alte obiecte.  Astfel, pe langa mobilierul de baie, etajerele sunt produse foarte practice si extrem de utile. 
In functie de necesitatile tale poti opta pentru etajere suspendate din plastic, lemn, metal sau sticla. Avantajul etajerelor din metal sau sticla este faptul ca pot fi amplasate si deasupra cazilor sau in interiorul cabinelor de dus. Pentru cazi de colt sau cabine de dus poti opta si pentru etajere baie pe colt. Culorile si formele sunt si ele un criteriu de selectie, pentru ca suntem siguri ca doresti sa se asorteze cu designul intregii bai. Asa ca pe Jolly ai la dispozitie etajere baie negru mat sau periat, bronz periat, auriu sau crom, de forma ovala, dreptunghiulara, triunghiulara.

Cum se instaleaza o etajera baie?

Instalarea unei etajere baie nu este mult mai usor decat crezi. O etajera baie se monteaza montata prin insurubare, utilizand setul de fixare inclus in pachet, pe perete. Suportul de montare trebuie insurubat intr-un diblu. Daca nu exista un diblu, utilizati o ancora pentru a va asigura ca nu cade de pe perete.