ordoneaza
1 -“ 14 din 14 produse
ordoneaza
1 -“ 14 din 14 produse

Dozator sapun lichid ieftine

Cauti Dozator sapun lichid ieftine? Iata cele mai accesibile Dozator sapun lichid disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Dozator sapun lichid ieftine

De ce sa utilizezi in baie dozator sapun lichid?

Avantajele unui dozator sapun lichid in baie sunt clare. In primul rand, savonierele sau suportul sapun solid necesita curatare zilnica de reziduuri, comparativ cu dozatorul de sapun lichid. Dispersia sapunului pe maini se face fara contact, in timp ce sapunul solid retine pe suprafata lui impuritati si microorganisme care se pot transmite la urmatoarera persoana. 
Sunt economice. Dozatorul elibereaza o cantitate suficienta de sapun pentru o spalare eficienta a mainilor, printr-o singura apasare a pompei. 

Ce dozator sapun lichid sa alegi?

Dozatoarele de sapun lichid din oferta Jolly sunt de forme diverse (dreptunghiulare, rotunde, conice sau asimetrice), atat sub forma de recipiente portabile cat si fixe deasupra lavoarelor. In functie de finisajul sanitarelor din baia ta, la Jolly gasesti dozatoare sapun lichid din sticla mata accesorizata cu metal in finisaje diverse: negru mat, bronz, auriu, crom.