Te afli în situația în care baia ta are nevoie de un aer proaspăt și de o renovare, dar nu vrei să investești foarte mult? Sau te afli în procesul de amenajare al noii tale locuințe, dar dispui de un buget limitat când vine vorba de oaza ta de relaxare? Ei bine, află că ai ajuns exact unde trebuie. Continuă să citești acest articol pentru a afla cele mai bune sfaturi când vine vorba de amenajarea unei băi cu un buget strâmtorat. Cu Jolly, vei vedea că nu e atât de complicat să obții o baie frumoasă, calitativă, relaxantă, și totul cu un buget redus. Urmează cei 4 pași pe care ți-i vom prezenta și vei vedea că se poate!

Pasul 1: Totul începe de la gresie și faianță

Atunci când vorbim despre amenajarea unei băi cu un buget redus, îți recomandăm să te îndrepți către stilul minimalist. Acest design este simplu, dar de efect. În acest fel, baia va avea o singură nuanță, așadar evită combinațiile și culorile stridente. 

Pentru început, alege gresia și faianța, care ar trebui să fie cât mai simple, să nu iasă în evidență. La noi pe site vei găsi cele mai calitative modele, la cele mai bune prețuri astfel încât să-ți poți aranja baia în funcție de bugetul și gusturile personale. 

Pasul 2: Continuă cu lavoarul, oglinda și piesele de mobilier

Pentru a putea reda un stil minimalist, trebuie să te asiguri că mobilierul băii tale va reda o singură culoare. De preferat este culoarea albă, deoarece în această nuanță vei găsi produsele cele mai accesibile și astfel vei putea să te încadrezi în bugetul pe care ți l-ai propus. 

În continuare, poți să optezi pentru un set de mobilier suspendat cu lavoar, care are două sertare și este de 60 x 45 cm. E perfect pentru bugetul tău. 

După ce îl achiziționezi, îți vei da seama că nu mai ai nevoie de alt mobilier pentru baie, eventual un dulăpior micuț, dar acesta se poate cumpăra împreună cu oglinda. Poți încerca oglinda cu poliță de la Jolly. Nu doar că arată foarte bine, dar te va salva și de la cumpărarea unui alt corp de depozitare. Este o soluție practică, ce te scutește de cheltuielile în plus.

Pasul 3: Ce robinet de baie alegi?

Iar în cazul în care ai crezut că nu mai ai ce cheltuieli să salvezi, află că mai avem soluție pentru tine! Robinetul de baie pentru lavoar poate fi un alt produs pe care îl găsești la un preț accesibil oricărui buzunar și care se încadrează perfect în orice stil îți dorești să conturezi în oaza ta de relaxare. Noi îți recomandăm o baterie lavoar cu ventil. O găsești la un preț foarte bun și cu siguranță va arăta perfect în noua ta baie.

Pasul 4: Optează pentru o cabină de duș

Cabină de duș sau cadă? Deși există și variante accesibile de cadă, recomandarea noastră este să te îndrepți spre o cabină de duș. În catalogul online Jolly, vei găsi cele mai bune produse la cele mai bun raport calitate-preț. 

Pentru început, dacă ai o scurgere bună și gresia pusă, atunci nu ai nevoie decât un set de duș și o baterie de duș. Noi am ales cele mai bune și practice produse pentru tine. Prețul lor este unul mai mult decât accesibil, ceea ce te va ajuta de-a lungul timpului să mai poți schimba prin baie câteva lucruri atunci când vei dispune de un buget mai generos. 

De exemplu, nu ai nevoie de o cabină de duș, te poți descurca și fără o perioadă, iar când vei avea un buget mai mare de investit în baia ta, poți să cumperi un paravan pentru duș cu sprijin pe perete și bară stabilizatoare. Funcționalitatea și esteticul se îmbină de minune în acest caz. Promitem că toți cei care-ți vor trece pragul vor fi impresionați de stilul pe care l-ai conturat în baia ta!

Concluzii 

Chiar credeai că nu vei reuși să îți amenajezi baia cu un buget redus? Te-ai înșelat, nu-i așa? La Jolly pe site găsești cele mai bune produse de pe piață la cele mai bune prețuri. Baia ta poate să fie amenajată într-un stil simplu – frumos și funcțional –  dar care să nu fie plictisitor, și vei lăsa astfel loc și pentru planurile de viitor, când poate îți vei dori să faci unele modificări în funcție de schimbările din bugetul tău.