Cu toţii visăm la o casă care să arate ca desprinsă dintr-o revistă de amenajări interioare. Petrecem ore în şir citind articole cu sfaturi de design interior, “furăm” câte o idee din fiecare loc pe care îl vizităm şi ne-a plăcut, apoi ne apucăm de decorat.

În timp ce unii dintre noi par să aibă un talent înnăscut în a-şi decora casa într-un mod armonios, pentru majoritatea “produsul finit” este o adunătură care nu seamănă deloc cu ceea ce ne-am dorit iniţial. Toate perdelele, covoarele, mobilierul şi alte accesorii care ne plac atât de mult, nu arată deloc bine împreună – de la armonios, am ajuns la kitschos.

Cam ăsta e momentul în care ne dăm seama că avem nevoie de nişte profesionişti care să înţeleagă ce ne dorim, şi care să-şi pună în practică simţul estetic şi experienţa pentru a ne resuscita spaţiul locativ. 

Şi pentru că spaţiul în care locuim sau ne desfăşurăm activitatea trebuie să arate bine, dar să aibă şi funcţionalitate, noi ţi-am pregătit o listă cu 10 firme de arhitectură şi design interior la care poţi apela şi care au sedii (şi) în Cluj-Napoca.

AIO

Având experiență și cunoștințe solide în domeniul arhitecturii și design-ului interior, AIO este singura firmă de arhitectură și design interior din Transilvania care deține o platformă online dedicată clienților, în care poți vedea în timp real progresul proiectului tău.

AIO

AIO oferă servicii de arhitectură şi design interior atât pentru spaţii rezidenţiale, cât şi business, abordând ultimele tendinţe într-o manieră originală.

Cristina Voicu Design

Cvdesign este un studio de design interior care propune concepte originale de amenajări interioare pentru spaţii rezidenţiale, business sau destinate educaţiei.

Cvdesign

Pe lângă serviciile de design interior, echipa oferă şi consultanţă în compartimentarea spaţiilor. Astfel clienţii beneficiază de idei atât la nivel de estetică, dar şi funcţionalitate. 

EvoSign

Evosign realizează design interior de înaltă clasă atât pentru domeniul rezidenţial cât şi pentru cel comercial.

Fie că e vorba de design interior pentru case în stil victorian sau minimalist, firma pune la dispoziţie liste cu furnizori pentru fiecare element sau material dorit.

EvoSign

Printre proiectele de design EvoSign din domeniul comercial se numără: Kaufland Germany Grill Station, restaurant Madam Târgu Jiu, Hotel Briliant Cluj, Hotel Râşnov, şi multe altele.

Filofi şi Trandafir Arhitectură 

De la locuinţe individuale la spaţii de birouri şi spaţii horeca, Cătălin Trandafir şi Irina Filofi se mândresc cu un portofoliu impresionant de proiectare şi design, care include Restaurant WERK, Showroom Mercedes-Benz – Alba, Casa Timiş – Cluj, și altele.

Filofi şi Trandafir

Tinerii arhitecţi răspund noilor provocări când vine vorba de construcţii moderne, colaborează cu numeroşi specialişti din diverse domenii şi sunt mereu în căutarea acelui element care face diferenţa. 

Haak Studio

Echipa Haak Studio se implică personal pentru a asigura calitatea serviciilor de design oferite, aducând o contribuţie de durată în amenajarea spaţiilor moderne.

Haak Studio

Design-ul şi cercetarea celor de la Haak Studio se concentrează pe utilizarea tehnologiilor digitale care se dezvoltă permanent în arhitectură, proiectare și fabricație.

Morphoza

Înainte de a fi arhitecţi sau designeri, specialiștii de la Morphoza se consideră “creatori de spații şi făuritori de vise”.

De la decoraţiuni home & office, echipamente comerciale şi sisteme electronice, cu toate resursele şi specialiştii “in-house”, echipa Morphoza îşi asumă responsabilitatea pentru întregul proiect.

Morphoza

Printre lucrările lor de design cele mai importante se numără: sediul NTT Data România – Cluj Napoca, sediile Paddy Power Betfair – Dublin, Santa Venera şi Cluj Napoca, sediul Telenav Europe – Cluj Napoca.

Primera Interiors

Fie că e vorba de redecorarea unui spaţiu sau decorarea acestuia de la A la Z, Primera Interiors creează interioare cu pasiune încă din anul 2005. 

Primera Interiors

Oferind servicii complete de amenajare şi (re)decorare, Primera transformă spaţiile rezidenţiale în locuinţe de vis, folosind produse şi piese de mobilier fabricate de numeroase branduri de top.

The 6th Sense Interiors

Creativitatea, funcţionalitatea şi capacitatea de a construi un spaţiu ergonomic sunt criteriile de bază după care se ghidează The 6th Sense Interiors. Echipa oferă servicii complete, căutând crearea unui design unic pentru fiecare proiect, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

The 6th Sense Interiors

În principal, firma realizează design interior pentru cluburi, restaurante, baruri, cafenele, spaţii comerciale, dar şi spaţii rezidenţiale.

Ube Studio

Ube Studio se implică în rezolvarea problemelor de natură funcţională, oferind ulterior idei de design pentru înfrumuseţarea spaţiului, atât la nivel rezidenţial, cât şi business.

Ube Studios

Deoarece organizarea în plan și coordonatele spațiale influențează în mod direct modul de desfășurare a activităților umane, echipa oferă pachete de servicii, pornind de la consultanţă până la proiecte premium care transpun întregul demers creativ în mediul de Realitate Virtuală (VR).

UpVision

UpVision este o firmă de arhitectură şi design interior care realizează proiecte pentru case, apartamente şi sedii de firme. Cu un stil modern, inovativ şi eficient, echipa oferă servicii complete pornind de la schema funcţională, până la oferirea listei de materiale şi obiecte necesare amenajării spaţiului.

UPvision

Hill House din Cluj Napoca este un proiect rezidențial al studioului de arhitectură UPvision.

Acum că ți-am oferit câteva opțiuni care să te ajute să îți (re)decorezi locuința, poți face primii pași spre casa sau apartamentul mult visat.