Lucruri pe care le găsești intr-o baie si sunt foarte folositoare

Fie că locuiești la casă sau la bloc, în chirie sau într-o locuință proprietate personală, baia este un spațiu de care nu te poți lipsi, ci din contră – e un loc de care te poți îndrăgosti. Aici îți începi diminețile și îți închei serile; mai mult decât atât, aici te poți relaxa și ascunde de tumultul vieții cotidiene. Și atunci de ce nu te asiguri că este astfel construită încât să-ți ofere un maxim de confort? Pentru că suntem experți în accesorizare băi și obiecte sanitare, ți-am pregătit câteva idei cu care să pornești în drumul tău spre baia perfectă.

1. Mobilierul dă tonul distracției.

Pentru că baia ta să strălucească, ai nevoie de piese de moblier încăpătoare care să-ți permită depozitarea tuturor produselor de igienă și înfrumusețare. Cu cât ai mai multe sertare, cu atât mai bine, pentru că e mai ușor să arunci cremele într-un sertar rapid decât să le ții pe marginea chiuvetei. Astfel, ordinea e mai ușor de întreținut și camera de baie va părea mereu imaculată.

2. Cada iți poate oferi momentul magic de relaxare.

Nimic nu spune mai bine relaxare decât o baie caldă cu spumă sau sare de baie. Poți chiar avea un set de aromaterapie la îndemână astfel încât să-ți fie antrenate toate simțurile în timpul îmbăierii. O cadă frumoasă, retro, freestanding, cu hidromasaj sau clasică – alegerea e a ta, doar să te asiguri că e una de calitate care să nu-ți dea bătăi de cap în viitor.

Camera relaxanta de baie

3. Nu ignora puterea dușului.

Un duș plăcut e incredibil de revigorant pentru trup și suflet. Foarte important este să alegi un cap de duș de calitate. Va și dura mai mult, iar senzația pe care o ai când apa vine uniform și cu putere e inegalabilă.

4. Bideul nu este o necesitate însă e atât de practic!

Cine a încercat o dată un bideu, cu siguranță nu va renunta la ideea de a-și monta unul în baia proprie. Bideurile pot fi foarte elegante și vor da o notă de modernism camerei tale de baie.

5. Textilele pot adauga culoare și unitate întregului spațiu.

Prosoapele de baie pot avea și un rol estetic pe lângă cel practic. Pregătește-ți seturi de câte 2 prosoape, unul mare și unul mic, în tonuri vioaie, și așează-le la vedere pe suporturi. Vor adaugă o pată de culoare plăcută băii tale. Și nu uita de un covor de baie a cărui pufoșenie îți va mângâia și tălpile și văzul în momentul în care intri în baie.

În plus, dacă ai un geam în baie, nu ezita să adaugi un ghiveci de flori care va inunda baia cu prospețime și bogăție vizuală.

Philodendron si alte plante in baie

Bromeliile, philodendronul, crinul păcii sau chiar orhideele se vor dezvolta frumos în camera de baie. În plus, aceste plante sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a absorbi toxinele din atmosfera, asigurând un mediu plăcut și curat pentru rutina ta zilnică.

Găsești toate aceste obiecte sanitare și accesorii, dar și multe altele, în magazinul nostru, Jollycluj.ro.