Mulți dintre dumneavoastră își pun problema dacă este necesară achiziționarea unui paravan pentru cada de baie sau nu, cât este de util acesta în baia dumneavoastră și cât spațiu ocupă. Acesta este, fără doar și poate, un ”must-have” pentru orice baie, indiferent de mărimea acesteia. În ceea ce privește îmbunătățirile aduse de paravanul pentru cadă, se pot lua în considerare următoarele aspecte:

 

Utilitatea – cât este de necesar acesta într-o baie ?

Paravanul pentru cada de baie reprezintă un element care nu este atât de des utilizat, tocmai pentru că majoritatea persoanelor se întreabă dacă este folositor sau nu. Ei bine, este. De ce ?

 

De reținut este că acesta își demonstrează utilitatea în momentul în care folosiți cada, și dușul mai ales. Datorită paravanului, stropilor de apă nu le mai este permis să ajungă pe podea sau pe celelalte obiecte de mobilier din baie(asta în cazul în care mobilierul este poziționat destul de aproape de cadă) și nu mai este nevoie să stați să faceți curățenie de fiecare dată după ce utilizați cada, respectiv dușul. Prin urmare, scăpați de un efort în plus. Podeaua nu va mai fi alunecoasă, deci riscul de a vă accidenta iese din ecuație, iar mobilierul se va păstra și el curat și nu se va mai deteriora din pricipa stropilor de apă.

 

Aspect – este estetic sau nu ?

În ceea ce privește aspectul estetic, paravanul nu afectează deloc frumusețea și ordinea băii. Diversele modele permit achiziționarea unui produs pe placul dumneavoastră. De asemenea, paravanul creează un ambient modern și plăcut în baia dumneavoastră. Acestea sunt disponibile pe diverse mărimi și forme pentru toate căzile, sunt fabricate din diverse materiale și pe mai multe modele. Jolly Cluj dispune de următoarele:

 

Paravane cu formă specială

 

Paravane cu elemente pliante

 

Paravane cu elemente rabatabile

 

Paravane cu elemente culisante

 

Jolly Cluj a creat pentru dumneavoastră aceste modele, potrivite pentru orice tip de cadă(pe colț, pe trei pereți), fabricate din materiale precum plastic, sticla transparentă sau satinată. Alegerea este a dumneavoastră.

 

Spațiu – cât loc ocupă ?

Datorită designului lor și al scopului pentru care au fost inventate, aceste elemente nu ocupă spațiul util din baie, deoarece sunt montate direct pe cadă. Nu reprezintă un lucru care să vă stea în drum și care să vă împiedice să vă mișcați liber prin baie. Paravanul are locul lui prestabilit, a fost creat tocmai pentru a nu afecta ordinea încăperii, procesul de decorare/redecorare și pentru a nu contribui la supraaglomerarea băii. Aici, mărimea încăperii nu reprezintă o problemă: fie că dispuneți de o baie mare, fie că dispuneți de o baie mică, acesta nu ocupă mai mult spațiu decât ar trebui. Flexibilitatea acestuia și montajul direct pe cadă reprezintă un avantaj.

 

Dacă doriți să achiziționați acest produs și încă aveți dubii cu privire la utilitatea lui, punctele prezentate mai sus au menirea de a vă înlătura îndoielile și de a vă încuraja să cumpărați cu încredere acest tip de produs. De asemenea, gama largă de care dispune Jolly Cluj vă stă la dispoziție. Nu ezitați să aruncați o privire!