Renovarea băii poate fi un proiect complex, dar cu planificare atentă și execuție corectă, poate fi o experiență satisfăcătoare care va spori valoarea și funcționalitatea băii tale. Iată câteva aspecte importante de luat în considerare înainte de a începe renovarea:

 

Stabilește și decide:

Stabilește un buget: Decideți cât sunteți dispuși să cheltuiți pentru renovare. Costul o să varieze în funcție de mărimea baii, materialele alese și complexitatea proiectului.

Definește-ți obiectivele: Gândește-te ce dorești să obțineți prin renovare. Vrei să mărești spațiul, să schimbi stilul, să îmbunătățești funcționalitatea sau să remediezi probleme specifice?

Concepe un plan: Stabilește un plan detaliat al baii renovate, incluzând poziția instalațiilor sanitare, a mobilierului și a accesoriilor. Puteți apela la un designer de interior pentru a vă ajuta cu planificarea.

 

Materiale:

Plăcile ceramice: Plăcile ceramice sunt o opțiune populară pentru pereții și podeaua baii. Avem o varietate de materiale, culori și modele disponibile la Jolly, deci alegeți-le cu grijă pentru a se potrivi cu stilul dorit.

Obiectele sanitare: Alegeți chiuveta, cada, dușul, vasul de toaletă și bideul în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră. Avem  o gamă largă de opțiuni disponibile online și în showroom, de la modele clasice la cele moderne.

Mobilierul de baie: Mobilierul de baie poate include dulapuri, rafturi, oglinzi și corpuri de iluminat. Alegeți piese funcționale și estetice care se potrivesc cu designul general al baii.

 

Execuție:

Angajează o firmă sau meseriași cu experiență în renovări de băi pentru a obține o lucrare de calitate.

Monitorizează lucrările și comunică cu executantul pentru a te asigura că totul decurge conform planului.

Respectarea termenelor: Stabilește un termen realist pentru finalizarea renovării și asigură-te că meseriașii respectă termenele stabilite.

 

Alte aspecte de luat în considerare:

Iluminare: joacă un rol important în crearea atmosferei din baie. Asigură-te că ai atat  o lumină generală plăcută cat și o iluminare punctuala pentru zonele speciale, cum ar fi zona oglinzii.

Alege accesorii de calitate, care se potrivesc stilului baii: ele pot completa designul baii și pot crește  funcționalitatea ei. Gamele de accesorii pe care le găsești la Jolly (online sau în showroom) sunt multe, variate și de mare calitate.

Renovarea baii poate fi un proiect provocator, dar cu o planificare atentă și execuție corectă, vă puteți bucura de o baie nouă și funcțională care va spori confortul și valoarea casei dumneavoastră.

 

Informații utile:

Inspiră-te din reviste de specialitate sau de pe blogul nostru dedicat băilor.

Vizitează site-ul Jolly sau vino în showroom-ul nostru din Cluj-Napoca, str. Parcul Feroviarilor 17 și alege materiale de construcții și sanitare pentru proiectul tău.

Cere recomandări consultanților noștri pentru proiectare sau pentru echipe de meseriași cu experiență.

Nu te grăbi și ia decizii informate.