Domnișoare, doamne sau domni… cui nu îi face plăcere să meargă la SPA?! În câteva minute, uiți de agitația de la birou, de lista de cumpărături pe care n-ai bifat-o, de cadoul pe care nu i l-ai cumpărat soacrei și de florile pe care nu le-ai udat nici în dimineața aceasta.
Ei bine, știm cu toții că tratamentele SPA au această tendință de a elimina complet stresul cotidian, astfel încât devii un nou om – relaxat și vesel – măcar pentru câteva ore. Dar cum orice abonament la SPA este incredibil de scump, noi ne-am gândit să îți propunem o investiție pe termen lung, așa că iată câteva idei despre cum poți să-ți amenajezi propriul colțișor de rai chiar la tine acasă! Continuă să citești articolul pentru a afla care sunt elementele cheie ale unui astfel de loc.
Cadă cu hidromasaj
Actorul principal în SPA-ul casei tale trebuie să fie cada cu hidromasaj. Știm deja că există și paneluri de duș care sunt dotate cu funcția de hidromasaj, însă crede-ne pe cuvânt! Nimic nu se compară cu relaxarea pe care o vei simți atunci când vei sta întins în cadă, iar jeturile de apă îți vor stimula mușchii.
Mai mult decât atât, duzele prin care țâșnește apa sunt strategic poziționate astfel încât să lovească zone ale corpului nostru, specifice presopuncturii. În acest sens, îți poți da seama că panelurile despre care am amintit puțin mai devreme sunt net inferioare în fața beneficiilor complexe de care dispun căzile cu hidromasaj.
Suntem conștienți că achiziționarea unui astfel de produs reprezintă un efort financiar considerabil, dar compară-l cu prețul unui abonament lunar, la orice sală de fitness dotată cu sistem de hidromasaj. Acesta va depăși 100 EURO. Așadar, gândește-te că faci o investiție pe termen lung, de care te poți bucura la orice oră din zi și din noapte și de care pot profita și cei dragi! Îți garantăm că merită să îți achiziționezi propria cadă pentru a te bucura oricând de efectele sale terapeutice!
Iar dacă nu știi ce brand să alegi, JollyCluj.ro vine în ajutorul tău! Wellis Kilimanjaro Premium este o cadă de baie performantă, care poate fi controlată prin intermediul unei aplicații tip telecomandă pentru smartphone. Un alt beneficiu este reprezentat de masajul de înaltă calitate pe care îl oferă. De asemenea, cada e una spațioasă, cu 6 locuri, deci te poți bucura împreună cu prietenii tăi de tratamente SPA chiar la tine acasă! Dacă nu te-ai decis încă, accesează video-ul de mai jos și convinge-te de unul singur! Cada de baie cu hidromasaj Kilimanjaro Premium de la Wellis aduce conceptul de spa la un alt nivel și îl face accesibil pentru toți cei care își doresc să se relaxeze la ei acasă!
Atmosferă Zen
Un alt element esențial în amenajarea unui centru SPA în casa ta se referă la conturarea atmosferei potrivite. În acest sens, baia ta trebuie să emane intimitate, liniște, căldură; în alte cuvinte, un aer Zen trebuie să domine întreaga încăpere. Iată ce poți face în această privință:
‣ Optează pentru elemente naturale
Recomandarea noastră este să introduci cât mai multe elemente în nuanțe naturale, corpuri de mobilier din lemn, coșuri pentru depozitare – din cânepă sau ratan – și ghivece cu flori. Toate acestea te vor ajuta să îți pui ordine în gânduri și să uiți de grijile de cotidiene.
‣ Trezește-ți simțurile olfactive
Bețișoarele parfumate nu trebuie să lipsească dintr-un cadru Zen. Acestea nu numai că vor schimba întregul aer al SPA-ului tău, ci te vor relaxa cu mirosurile sale îmbietoare. O altă opțiune ar fi lumânările parfumate. Pentru un plus de relaxare, poți regla intensitatea luminii din baie la minimum, lăsând flacăra și parfumul lumânărilor să domine SPA-ul tău.
Atmosfera creată va fi una de poveste, indiferent de spațiul de care dispui sau de stilul pe care îl conturează baia ta. Ai mare grijă, totuși, unde le poziționezi! Ideea e să fii relaxat, nu să stai cu ochii pe lumânările care ar putea aprinde vreun ornament.
‣ Fă-ți un playlist relaxant
Un alt simț pe care va trebui să îl stimulezi e cel auditiv. Dacă aveai un televizor în baie înainte, sfatul nostru este să renunți acum la el. Crearea unui SPA la tine acasă e despre deconectarea de la prezent – politică, pandemie, serviciu – măcar pentru o scurtă perioadă de timp. Așadar alege playlist-uri relaxante, bazate pe sunete ale naturii sau pe vechi instrumente chinezești. Opțiunile sunt infinite pe Spotify sau Youtube și vei fi plăcut surprins de cât de tare poate amplifica muzica starea ta de bine.
Prosoape și halate moi
Schimbă aerul băii tale și optează pentru materiale moi. În acest fel, un loc ce ar putea părea comun și banal, devine intim, călduros și te îmbie la relaxare.
Contrar opiniei populare, nu trebuie să dai o mulțime de bani pe prosoape și halate de calitate. Experții în materie de shopping spun că și magazinele de top în domeniu pot propune produse care depășesc 500 EURO și care se simt incofortabil la atingere. Partea bună este că piața actuală îți pune la dispoziție o varietate de firme și producători ce propun halate și prosoape extrem de moi și pufoase, la prețuri extrem de avantajoase. Tot ce trebuie să faci este să-ți dedici timp pentru a căuta variantele cele mai mai frumoase și accesibile pentru tine.
Cap de duș cu diferite funcții
Jolly vine cu alternative și pentru cei care nu-și permit achiziționarea unei căzi cu hidromasaj sau a panelurilor de duș. Află că există opțiunea schimbării setului de duș cu unul care să vină cu un cap dotat cu diverse funcții – masaj, ceață sau ploaie. Toate acestea sunt relaxante și îți amintesc de momentele în care alergai prin ploaie sau te plimbai pe faleză și valurile te stropeau în timp ce se izbeau de diguri. Și uite-așa, grijile tale se evaporă!
Învață să faci masaj
Ce poate fi mai potrivit decât o sesiune de masaj atunci când te doare spatele sau gâtul după o zi lungă în care ai stat pe scaun la birou? Ei bine, pentru ca pachetul să fie complet, SPA-ul din casa ta necesită un specialist în masaj. Acesta poți fi chiar tu! Pe internet poți găsi o varietate de tehnici și sfaturi oferite de specialiști în domeniu, care îți explică exact cum, cât și unde trebuie să aplici presiune pentru a reduce anxietatea, nervozitatea și durerile din diferite zone.
Concluzii
Sperăm că acest articol ți-a fost util dacă ai în plan să-ți construiești propriul SPA la tine acasă! Nu uita de cada cu hidromasaj, panelurile sau capurile de duș cu diverse funcții, atmosfera Zen, materialele moi și deprinderea unor tehnici simple de masaj. Vei fi surprins de efectele ședințelor SPA acasă la tine și vei fi mult mai pregătit pentru noi zile, lungi și pline de provocări!
Comments are closed for this post.