Cum alegi coloana potrivită pentru dușul tău:

Alegerea unei coloane de duș potrivite poate fi o provocare, mai ales când există atât de multe opțiuni disponibile pe piață. Cum calitatea coloanei de dus este la fel de importanta precum calitatea cabinei de dus, trebuie sa te asiguri ca o alegi pe cea mai buna. Coloana de dus nu numai ca are un rol estetic, ea are si un un rol practic, functional si de aceea este necesar sa acorzi atentie tuturor detaliilor atunci cand o alegi pentru baia ta. Înainte de a alege o coloană de duș, ia în considerare dimensiunea și stilul băii tale. Asigură-te că, coloana de duș se potrivește armonios cu restul amenajării și nu ocupă prea mult spațiu în baie, sa fie fabricata din materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil sau alamă cromată, care rezistă la coroziune și uzură.

Caracteristici coloane duș cu baterie:

Coloanele de duș cu baterie sunt dispozitive complete care adaugă o gamă de funcții suplimentare la sistemul de duș existent. Acestea includ, de obicei, capete de duș, jeturi de masaj, robinete pentru reglarea temperaturii și a presiunii apei, precum și alte opțiuni personalizate
Optand pentru o coloana de dus cu baterie, zona de dus devine locul preferat pentru a te relaxa dupa o zi grea de munca. Coloana de dus va da personalitate acestei zone a baii. Aceasta solutie este functionala si ofera un design modern. Coloana de dus poate fi integrata cu usurinta in baie, in functie de nevoile fiecarui membru al familiei , deoarece la multe modele inaltimea tevii de dus este ajustabila.

Caracteristici coloană de duș cu termostat:

Principala caracteristică a unei coloane de duș cu termostat este capacitatea de a menține temperatura apei la un nivel constant. Acest lucru îți permite să te bucuri de un duș confortabil fără fluctuații neplăcute de temperatură, chiar și atunci când cineva folosește apa în altă parte a casei. Unele coloane de duș cu termostat vin cu funcții suplimentare, cum ar fi jeturi de masaj, duș de mână ajustabil sau opțiuni de iluminare, precum si diferite variante de culoare, de exemplu coloana de dus neagra, aurie, cromat etc. Consideră dacă aceste funcții suplimentare sunt importante pentru tine și dacă sunt în concordanță cu bugetul tău.

Cum montezi o prelungire pentru coloana de dus:

Prelungirea unui coloane de dus este solutia ideala pentru cresterea inaltimii sistemului de dus, montajul este unul facil atata timp cat este facut de un instalator.