De multe ori, majoritatea dintre dumneavoastră optează pentru o cabină de duș în defavoarea căzii de baie, deoarece este mai practică pentru cei mereu pe fugă iar consumul de apă este mai redus. E bine de știut că pentru o cabină de duș perfect utilizabilă este nevoie și de o cădiță de duș pe măsură. Acestea sunt potrivite pentru orice tip de baie: mare sau mică. Însă nu mulți îi văd într-adevăr utilitatea și nu iau în considerare îmbunătățirile pe care aceasta le poate aduce atât în baie, cât și în viața fiecăruia.

Trei lucruri de luat în calcul în ceea ce privește cădița de duș sunt: aspectul estetic, utilitatea și confortul sporit. Pentru informații mai detaliate vă invităm să urmăriți și să țineți cont de aceste trei puncte:

Utilitatea – este într-adevăr necesară ?

Da, este. Acest prim aspect este de departe cel mai important când vine vorba de necesitatea achiziționării unei cădițe de duș. Pe lângă imaginea de ansamblu pe care o creează asupra băii și plusul de confort garantat, cădița de duș împiedică scurgerea și împrăștierea apei peste tot în baie, asta în cazul în care aveți scurgerea direct în podea și spațiul nu este deloc izolat de restul încăperii (îngrădit sau printr-un paravan). Vă scutește de efortul de a sta și a curăța întreaga baie.

Aspectul creat – are efect estetic?

În cazul în care aveți dubii cu privire la acest lucru, răspunsul vine odată cu achiziționarea și instalarea produsului. Montarea unei cădițe de duș aduce în încăperea dumneavoastră un aer de modernitate, de actualitate. Creează, fără doar și poate, un efect vizual desăvârșit pentru ochii privitorului, un altul față de clasicul duș instalat direct pe podea. De asemenea, musafirii vor fi cu mult mai impresionați și vă vor admira alegerea făcută.

Jolly dispune de o gamă largă din acest produs, pe diverse forme și mărimi, confecționate din diferite materiale, pliabile pe preferințele fiecărei persoane:

Cădițe de duș pătrate – simetria perfectă este întotdeauna o soluție pentru iubitorii conceptului de perfecțiune

Cădițe de duș dreptunghiulare – la fel ca cele pătrate, creează un efect de simetrie

Cădițe de duș semirotunde – sunt perfecte pentru cei ce vor să iasă puțin din tiparul clasic și vor să aducă un element nou în baie

Fiecare model are farmecul lui. Depinde de dumneavoastră să alegeți unul pe placul și necesitățile proprii.

Confort sporit – ce îmbunătățiri aduce ?

Cădița de duș este mereu alegerea potrivită când se pune problema de lux și plăcere. Spre deosebire de dușurile cu scurgere directă în podea, cădițele sunt cu mult mai avantajoase deoarece nu mai este nevoie să purtați papuci în permanență în momentul în care folosiți dușul și nici nu se mai creează dezordine în încăpere. În afară de acestea, evitați riscul de a vă pune în pericol sănătatea în momentul în care luați contact direct cu gresia rece, sau în alte cazuri mai drastice, direct cu cimentul. Cădița de baie vă ferește de eventualele probleme de sănătate

Pentru mai multe detalii legate de cădițele de duș, vă invităm să aruncați o privire pe JollyCluj.ro