ordoneaza
1 -“ 100 din 169 produse
ordoneaza
1 -“ 100 din 169 produse

Seturi de dus/coloane ieftine

Cauti Seturi de dus/coloane ieftine? Iata cele mai accesibile Seturi de dus/coloane disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Seturi de dus/coloane ieftine

Caracteristici coloane de duș cu robinet și seturi

Seturile de duș cu coloană și cap de duș  sunt practice și eficiente, întrucât conțin deja toate cele necesare pentru momentele tale de relaxare. Unul dintre cele mai importante motive pentru care este recomandat să investești în seturi complete de duș este acela că astfel ai parte de toate elementele din aceeași gamă. Seturile de coloană duș și cap duș  sunt concepute astfel încât să îți ofere calitate, dar și posibilitatea de a-ți creiona o imagine de ansamblu unitară și plăcută din punct de vedere vizual în baie. Mai mult, nu mai trebuie să cauți separat fiecare obiect în parte, iar astfel economisești timp și bani.

Cum alegi setul coloană duș potrivit

Alocă-ți suficient timp pentru a studia toate tipurile de seturi duș, iar astfel vei avea parte de momente relaxante la finalul fiecărei zile, atunci când îți permiți să rămâi doar tu cu tine pentru o perioadă. Înainte de a face, însă, o investiție, recomandat este să cunoști cel puțin câteva detalii despre seturile și coloanele  de duș: ce elemente trebuie să conțină, cum să le montezi, ce design este potrivit pentru spațiul tău personal? Setul cu coloana de dus nu trebuie să fie nici prea înalt, nici prea incomod, dar nici foarte mic pentru cei care îl vor folosi zilnic.

Coloane duș cu baterie

Reamenajarea zonei de spalare cu o coloana de dus, face mai usoara tranzitia de la o abordare mai clasica a incaperii de baie, catre una moderna, bazata pe functionalitate, comoditate, dar si estetica. Aceasta solutie este functionala si ofera un design modern.

 

FAQ

Ce caracteristici are o coloană de duș?

Pe lângă design, tehnologie și sistem de montaj, alege coloana de duș în funcție de material și finisaje pentru a oferi băii un aspect cu totul deosebit. Coloana de dus este o solutie aleasa frecvent de cei care doresc sa ofere un aspect interesant in zona de cada sau dus. Reamenajarea zonei de spalare cu o coloana de dus face mai usoara tranzitia de la o abordare mai clasica a incaperii de baie, catre una moderna, bazata pe functionalitate, comoditate, dar si estetica.  Coloana de dus poate fi integrata cu usurinta in dus, deoarece la multe modele inaltimea tevii de dus este ajustabila.

 

Cum montezi o coloană de duș?

Montarea unei coloane de dus poate parea o activitate dificila si e necesara prezenta unui instalator. Dar acesta operatiune poate fi usoara, executata in sub 30 de minute cu un minim de unelte necesare: chei fixe si tubulare, o cheie reglabila, masina de gaurit si infiletat, ruleta de masurat, nivela pentru fixarea corecta a coloanei de dus. Se etanseaza prelungirile pentru bateria de dus, racordurile pe perete, garnituri, apoi bateria si piulitele olandeze. Ulterior se asambleaza pe pozitie coloana de dus si se fixeaza suportul de perete. La final, para de dus se monteaza la capatul furtunului metalic.

 

Ce cuprinde un set de duș?

Un set poate diferi de la un model la altul, de la un brand la altul, dar in general vine compus din niste elemente principale: bateria de dus , furtunul si para de dus, palaria de dus.

 

Cum montezi o prelungire la coloana de duș?

Prelungirea unui coloane de dus este solutia ideala pentru cresterea inaltimii sistemului de dus, montajul este unul facil atata timp cat este facut  de un instalator.

 

Caracteristici coloană duș încastrată?

Este o instalație complexă, a cărui corp cu rol de divertor este ascuns în perete și doar părțile acționabile rămân expuse. Acest tip de coloana a căpătat o popularitate foarte mare, într-un timp relativ scurt, datorită eficienței sporite, dar și a aspectului minimalist ce îl oferă încăperii.