De ce este util paravanul de cada?

06 Iun, 2014

« înapoi

Astazi, ne propunem sa va povestim cate ceva despre paravanele de cada.

Paravanul de cada a devenit un accesoriu indispensabil in multe bai moderne. Principalul beneficiu care il aduce este confortul.

Paravanul este cel mai folositor in baile care au cada dar unde bateria poate fi folosita si pentru dus. Utilizatorul poate sa aleaga intre a folosi cada pe plan orizontal sau pe plan vertical. Rolul paravanului este de a pastra orice cantitate de apa in perimetrul cazii. Astfel utilizatorul se poate bucura de dus fara sa inunde suprafata baii.

Un exemplu de cada de baie cu baterie de dus si paravan:Jolly va recomanda astazi cateva dintre cele mai cunoscute paravane de la brandul Aquaform!

Caracteristici:

- sticla securizata de 4 mm
- profile de aluminiu
- finisaje de crom
- proprietati anti-calcar; strat protector de DP active.

Prin proprietatile sale deosebite, agentul DP active niveleaza suprafata sticlei si confera un efect hidrofobic, astfel respingand apa de pe suprafata sticlei.

Recomandarile noastre, in functie de nevoile dumneavoastra:Simplu, sticla transparenta, fara element rabatabil sau mobil.Sticla satinata, cu un element rabatabil.Sticla transparenta cu o forma geometrica mai deosebita si un element rabatabil.

Comanda paravanele de cada Aquaform pe http://www.jollycluj.ro/sitenou/


Jolly distribuitor autorizat: